2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374021 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Nasıl kaleci rotasyonu yapılmaz ?

Her büyük takım bunu yapıyor.Barcelona'da kupa ve Avrupa maçlarında ter Stegen kalede,Cladio Bravo ligte kalede.Ayno şey Sevilla'da var.Adamların iki kalecisi var 22 vs 23 yaşında, biri Ligte diğeri avrupada kalede.

PL'de çoğu takımın yedek kalecisi başka takımlarda as kaleci olabilir.Begovic, Ospina, Vorm, Romero.

Çevrimiçi murat

Bu sabah trt sporda Tolga açılış maçı olan bursa maçında 5 metre ilerideki oyuncuya sesini duyuramadığını hatta daha yakınında olan oyuncunun iletişimine aracı olduğunu söyledi. Bu yaşımda o kadar bağırdığım ve tam arkamda çalınan ıslıklar nedeniyle kulak zafiyeti geçirdiğim için kendimle gurur duydum  :icool:
her maçtan sonra başağrısı oluyor ama sonuçlar güzel olduğu için hiç kafama takmıyorum.seneye bir çözüm bulmak lazım.

Çevrimdışı Tolga

Tolga o hasan kabzenin son dakika golu olan maci mi diyorsun. Fb algisi o serrefsizler cordobayi yedi. Adam ne yapsin o golde. Topu 45 ayaga oynayan adam 50m adrese teslim atamadi diye elestirmislerdi, donen top hasan kabze vurdu, cordobalik bir olay yoktu o mac. Ben fb macinda yediklerinden huylandim hep.  Anelkadan falan abuk goller yedi
Evet o maç abi.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ensar

Bu sabah trt sporda Tolga açılış maçı olan bursa maçında 5 metre ilerideki oyuncuya sesini duyuramadığını hatta daha yakınında olan oyuncunun iletişimine aracı olduğunu söyledi. Bu yaşımda o kadar bağırdığım ve tam arkamda çalınan ıslıklar nedeniyle kulak zafiyeti geçirdiğim için kendimle gurur duydum  :icool:
necip te aynı şeyleri söyledi , abi yemin ederim yok böyle bir ıslık rakip topu nereye atacağını şaşırıyor dedi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

her maçtan sonra başağrısı oluyor ama sonuçlar güzel olduğu için hiç kafama takmıyorum.seneye bir çözüm bulmak lazım.
en yakın eczaneden kulak tıkacı ve ağrı kesici almak en iyi çözüm :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Bu arada Badtsuber de bi ara isteniyordu ama sonra yalan oldu galiba  :D

Bir arkadaş ekşide yazmış.

kaleciler futbolculardan farklidir. kaleci rotasyona sokulmaz. her kaliteli takimin 1 as kalecisi olur, bir de sadece o sakatlandigi zaman oynatilacak yedek kalecisi.

besiktas yillardir 2 as kaleci alip kalecileri rotasyona sokma hatasina dusuyor. bu aptallik baya baya kulup kültürü oldu.

çift önlibero sacmaligini şenol hoca bitirdi. 24 kişilik kadroda tek kaliteli santrafor kullanma aptalligini biliç(ya da zeki önder özen belki) bitirdi ve cenk demba ba(gomez) yaptik.

bu 2 as kaleci aptalligini bakalim kim bitirecek. merakla o gunu bekliyorum.

kaleci rotasyon oyuncusu olmaz. olursa her 2 kaleciyi de ya hatali gol yersem baskisina alirsin. sen a takimda oynayan boykoyu buyuk umutlarla, twitterdan, igden gel kurtarici ol diyerek, cilgin kutlamalarla takima getirip adami tek mac oynatmadan yedek kulubesine mahkum edip tolganin yedegi yaparsan adam moral olarak çöker. normal bu.

bu adamin yüz ifadeleri bile kafa olarak buraya hic motive olmadigini gosteriyor.

gelecek sene tolga yollanip bu adam as kaleci yapilmali yedegi de günay olmali. ya da hem tolga hem bu yollanip sadece 1 tane kaleci alinmali.

2 as kaleci rotasyona sokulmaz. bu aptalliktir. dunyada hicbir top class takim zorunlu ender durumlar hariç bu aptalligi yapmaz.

kaleciler rotasyon oyuncusu degildir. olamaz.

Boyko'ya şans verilmeli Tolga'ya teşekkür edilmeli.
Adam.hakli aylardir bunu söylüyorum

Kaleci oynayarak gelisir oynayarak form tutar

Yeni getiridgin kaleciyi kamp gormeden takim arkadaslarini tanimadam 11 e koyarsan Gumlersin ki gumledik de zaten

Boykonun kampa ihtiyaci var ben hala umitliyim..

Çevrimdışı brkntcnr

Yeni sezon transfer çalışmalarını Şampiyonlar Ligi’ne endeksli sürdüren Beşiktaş çok önemli bir transfere imza attı.

Siyah-beyazlılar, Fenerbahçe’nin tecrübeli oyuncusu Gökhan Gönül’ün transferinde mutlu sona ulaştı.

Anlaşma gereği Gökhan Gönül’e yıllık 1.7 milyon Euro maaş, 1.5 milyon Euro da imza parası verilirken 31 yaşındaki oyuncu 2+1 yıllık mukaveleye imza atacak.

Gökhan Gönül bu yaz serbest kalacağı için Beşiktaş’ın kasasından transfer için bonservis ücreti çıkmayacak.

FourFourTwo | Özel Haber

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

necip te aynı şeyleri söyledi , abi yemin ederim yok böyle bir ıslık rakip topu nereye atacağını şaşırıyor dedi
Aynen efsane ses geliyor ama tribünler uyumsuz o da çözülürse stad yıkılır

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ahmet çalık 1.5 m'e biterse süper olur yerlilerden en beğendiğim stoper şuanda ama cavcav o fiyata bırakmaz

Çevrimdışı Ergin1903

Bu raskolnikov fln boş adam. Onu ciddiye almayin. Gökhan haberleri iyice cikmaya basladi. Bu seneki formu GÖkhan'in bende soru işareti yaratmasina neden oldu.

Çevrimdışı Ersoy

Gokhan Gonul haberleri dogru mu ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu raskolnikov fln boş adam. Onu ciddiye almayin. Gökhan haberleri iyice cikmaya basladi. Bu seneki formu GÖkhan'in bende soru işareti yaratmasina neden oldu.
Milli takımda görürrüz iş yapıp yapmadığını  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bende öyle düşünüyorum gönül 32'ye girmek üzere caner'in gelmesini istiyorum

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Milli takımda görürrüz iş yapıp yapmadığını  :tabe:
O çerçevede düşünme mustafa bence 3 yıllık yaptığımızı düşünelim 1 sene oynayıp 2 sene katkı vermezse ne anladım bu işten :)

Çevrimiçi Samet Demir

Bursa da bayrağımızı astık..

Bu arada G.g-topal-caner gelsin.

Her hangi bir sol bek-skertel gelsin

Birde alman kaleci

Gomez kalsin. Ben kabulüm.

balkonunuza camınıza bayrak asın..
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Orhan

Ben hucumun ayni kalacagini dusunuyorum.(Dogrusuda bu zaten) Defansta birseyler olabilir olursa.Para sacmalik bir durumu yok kulubun.Verilen yillik ucretler belli sonucta. 1 e 1 bucuga adam oynatiyoruz.O yuzden kadronun 7-8 ini sil bastan degistirip hayaller kurmanin pek bir anlami yok.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Biz nasıl kaliteli futbolcuyu övüyorsak onlar da bizi övsünler böyle. Taraftar olarak övgü almayı ben bekliyorum nedense
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Arkamda biri öyle bir ıslık çalıyordu ki enseme üflüyordu adeta. Bunu sokakta yapsa boğazına sarılırdım ama gollerden sonra boynuna sarıldım ve devam devam dedim  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Bishamon

G.G'ye verecekleri 3M euroya taş gibi genç bir çocuk alınır avrupa veya amerikadan

Çevrimdışı Ersoy

G.G'ye verecekleri 3M euroya taş gibi genç bir çocuk alınır avrupa veya amerikadan
Nerde bizde onu bulacak scout.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı LuceGel

Gökhan gönülü alıyorsak Caneride sonuna kadar kovalamalıyız.Kaleci konusunda Volkan Babacan-Pektemek takası Abdullah avcı için cazip olabilir çok beğendiğini her fırsatta söylemiştir M.Pektemeki.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Etiketler: