2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374675 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ensar

Hızı yeter ismail bence hızlı da değil :)
ya böyle düşünüyoruz konuşuyoruz da bu herif yine takımda kalacak en ufak umudum yok
Boyko konusu çok net kesinlikle satılmalı bence kamp falan hikaye

2 3 ne verirlerse zararına da olsa satılmalı yoksa tamamen çöp olacak , hiç kimse alınamıyorsa karce gelsin yeter , volkan babacan da bir yoklanmalı
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı D-MAN

Benim istediğim transferler şöyle ; Volkan Babacan , Caner Erkin , Martin Skrtel  bu kadar transferle bile savunma muhteşem oturur.

veli,milosevic,pedro,tolga,boyko,pektemek'e teşekkür edilerek kalan maaş bütçesi ve bonservisten gelen paralarla Atibanın yedeği olarak uzun kuvvetli ayağı top yapabilen 22-23 yaşlarında genç bi Defansif Orta Saha alırsak tadından yenmez

Atletico'lu Thomas,Juve'li Lemina ve Southampton'dan Wanyama olabilir ama Wanyama tuzlu olur.
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2016, 11:45:10 D-MAN ]

Çevrimdışı Ensar

1 tane çok iyi stoper ve çok iyi bir sol bek + boyko zararına felan gönderip yerine iyi bir kaleci , hiç kimse olmuyorsa karce olur o da olumlu

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir arkadaş ekşide yazmış.

kaleciler futbolculardan farklidir. kaleci rotasyona sokulmaz. her kaliteli takimin 1 as kalecisi olur, bir de sadece o sakatlandigi zaman oynatilacak yedek kalecisi.

besiktas yillardir 2 as kaleci alip kalecileri rotasyona sokma hatasina dusuyor. bu aptallik baya baya kulup kültürü oldu.

çift önlibero sacmaligini şenol hoca bitirdi. 24 kişilik kadroda tek kaliteli santrafor kullanma aptalligini biliç(ya da zeki önder özen belki) bitirdi ve cenk demba ba(gomez) yaptik.

bu 2 as kaleci aptalligini bakalim kim bitirecek. merakla o gunu bekliyorum.

kaleci rotasyon oyuncusu olmaz. olursa her 2 kaleciyi de ya hatali gol yersem baskisina alirsin. sen a takimda oynayan boykoyu buyuk umutlarla, twitterdan, igden gel kurtarici ol diyerek, cilgin kutlamalarla takima getirip adami tek mac oynatmadan yedek kulubesine mahkum edip tolganin yedegi yaparsan adam moral olarak çöker. normal bu.

bu adamin yüz ifadeleri bile kafa olarak buraya hic motive olmadigini gosteriyor.

gelecek sene tolga yollanip bu adam as kaleci yapilmali yedegi de günay olmali. ya da hem tolga hem bu yollanip sadece 1 tane kaleci alinmali.

2 as kaleci rotasyona sokulmaz. bu aptalliktir. dunyada hicbir top class takim zorunlu ender durumlar hariç bu aptalligi yapmaz.

kaleciler rotasyon oyuncusu degildir. olamaz.

Boyko'ya şans verilmeli Tolga'ya teşekkür edilmeli.
Boyko transfer edilmeden önce rekabet etsin diye Tolga'ya alternatif aranmasının yanlış olduğunu forum olarak biz de dile getirdik . Medyadakiler , Beşiktaş yönetimindekiler ise inatla ve inatla yanlış olanın üzerine gittiler . Tolga , bizim çocuklar mevzusu yine .
Boyko satılmayacak/satılamayacak ise çözüm belli. 3-5 maç kaleye geçireceksin Boyko'yu. Hatalı goller yiyecek , saç baş yolduracak ama inatla bu oyuncuya kalede şans vereceksin . Oyuncunun kendine güveni gelecek , hata yaparsam sonu benim için felaket olur demeyecek , arkadaşlarına ortama alışmanın da etkisiyle performansı yükselecek. Buna rağmen Boyko bizim aradığımız kaleci midir? Hayır . Böyle bir şey yaparlar mı? Bilemem ama zannetmiyorum.

Çevrimdışı cisse557

Villareal kalecisi Areola Beşiktaş' ın İnstagram hesabını takip etmiş.
Onlar da pıt pıt yapmıştır belki :D

Çevrimdışı brkntcnr

Çevrimdışı SLYKRT

kaleciler futbolculardan farklidir. kaleci rotasyona sokulmaz. her kaliteli takimin 1 as kalecisi olur, bir de sadece o sakatlandigi zaman oynatilacak yedek kalecisi.

besiktas yillardir 2 as kaleci alip kalecileri rotasyona sokma hatasina dusuyor. bu aptallik baya baya kulup kültürü oldu.

çift önlibero sacmaligini şenol hoca bitirdi. 24 kişilik kadroda tek kaliteli santrafor kullanma aptalligini biliç(ya da zeki önder özen belki) bitirdi ve cenk demba ba(gomez) yaptik.

kaleci rotasyon oyuncusu olmaz. olursa her 2 kaleciyi de ya hatali gol yersem baskisina alirsin. sen a takimda oynayan boykoyu buyuk umutlarla, twitterdan, igden gel kurtarici ol diyerek, cilgin kutlamalarla takima getirip adami tek mac oynatmadan yedek kulubesine mahkum edip tolganin yedegi yaparsan adam moral olarak çöker. normal bu.

bu adamin yüz ifadeleri bile kafa olarak buraya hic motive olmadigini gosteriyor.

gelecek sene tolga yollanip bu adam as kaleci yapilmali yedegi de günay olmali. ya da hem tolga hem bu yollanip sadece 1 tane kaleci alinmali.

2 as kaleci rotasyona sokulmaz. bu aptalliktir. dunyada hicbir top class takim zorunlu ender durumlar hariç bu aptalligi yapmaz.

Arkadaş iyi hoş yazmışta şu örneklerle teorisine paralel yanıtlar vereyim
Trabzonsporda onur olmasa tolga tolga olmasa onur bu performansa ulaşabilirmiydi.
Morinho casillasın önüne diego lopezi getirmedimi kime sorsan casillas ilk kalecidir demezlermi adama
Barcelonadaki örnekler ortada ter stegen bravo ile 2 ayrı kulvarda oynuyorlar ama ikisindede düşüş yok + olarak ikiside top class elemanlar
Önemli olan iyi kaleciyi yakalamak bizim tek sıkıntımız o cordobadan sonra kalıcı kaleci bulamadık.
Cenk gönenle yılları harcadık sonunda kurtulduk.Kaleci forvet gibi değildir aldınmı yıllarca kulanırsın.
Örnek muslera adam top class ama galatasarayla bağ kurdu ve adam gitmiyor.
25-26 yaşında güney amerikadan ayağı düzgün kaleci bulup 6-7 yıl oynatmak lazım.
Adamlar hem tutkulu hem eğlenceli hemde kulübü benimsiyorlar.
NOT:Buradan ingilteredeki kardeşim ospinaya seslenmek istiyorum.Kardeşim senin Petr Cech arkasında felan işin ne atla arabaya bas gel aga ya
[ Son Düzenleme: 19 Mayıs 2016, 12:01:06 SLYKRT ]
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ospinada favladı o kadar gelmedi :( yazın ospinayı alamazsak ruffieri alalım

Çevrimdışı Ensar

necip ameliyat oldu geçmiş olsun kartala

Torku Konyaspor maçında sakatlanan Necip Uysal'ın çekilen MR'ında sol iç menisküs yırtığı tespit edildi.

Gece acil olarak Acıbadem Fulya Hastanesi'nde ameliyata alınan Necip Uysal'a Sağlık Kurulu Başkanı Dr.Sarper Çetinkaya tarafından Artroskopik menisektomi uygulandı.

Başarılı geçen operasyon sonrası Necip Uysal, bugün Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarına katılabilecektir

Çevrimdışı Ensar

hadi inşallah :D

Müthiş bir sezonun ardından Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş'ta ayrılık zamanı geldi çattı.

Ümraniye'de Konyaspor maçı öncesi düzenlenen barbekü partisinden sızan görüntüler de ayrılığın resmi gibiydi.

Oldukça keyifli zamanların yaşandığı partinin bir bölümünde Denis Boyko ile takım kaptanı Tolga Zengin'in görüntüleri, "vedalaştılar" yorumlarının yapılmasına neden oldu.

Tolga Zengin ile Boyko'nun sakin bir köşeye çekilip birbirlerine sarılması, ardından uzun uzun konuşması ikilinin önümüzdeki sezon birlikte ter dökemeyeceği şeklinde yorumlandı.

Ayrılmak istediğini söylemişti

Ukraynalı file bekçisinin sezon içinde "Sürekli forma giyebileceğim bir takımda olmak isterim" şeklinde yaptığı açıklamalar üzerine Beşiktaş yönetiminin Boyko'yu kiralamak istediği yönünde haberler çıkmıştı.

Haber Kaynağı: Vatan

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

CL çeyrek final için>>

Gomez

Fegouli        Hakim zyech      Hatem ben arfa

Tolgay/topal       Ozi

Miguel layun  N'koulou    Rodolfo  Vanderwiel
                        Neustadter

Adler/mandanda/costil

Not: hakim zyech, miguel layun belki kalecinin bonservisi var.. Diğerleri free

Çevrimdışı Ensar

CL çeyrek final için>>

Gomez

Fegouli        Hakim zyech      Hatem ben arfa

Tolgay/topal       Ozi

Miguel layun  N'koulou    Rodolfo  Vanderwiel
                        Neustadter

Adler/mandanda/costil

Not: hakim zyech, miguel layun belki kalecinin bonservisi var.. Diğerleri free

her Free bize geliyor tabi

Çevrimdışı Ensar

Ahmet Yılmaz Çalık  için Gençlerbirliği'ne 1.5 ML € teklif Ahmet Bulut aracılığıyla iletildi.

https://twitter.com/Amacsz_adAmm/status/733203030053638144
güzel hamle yerli kadrosu için lazım

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Arkadaş iyi hoş yazmışta şu örneklerle teorisine paralel yanıtlar vereyim
Trabzonsporda onur olmasa tolga tolga olmasa onur bu performansa ulaşabilirmiydi.
Morinho casillasın önüne diego lopezi getirmedimi kime sorsan casillas ilk kalecidir demezlermi adama
Barcelonadaki örnekler ortada ter stegen bravo ile 2 ayrı kulvarda oynuyorlar ama ikisindede düşüş yok + olarak ikiside top class elemanlar
Önemli olan iyi kaleciyi yakalamak bizim tek sıkıntımız o cordobadan sonra kalıcı kaleci bulamadık.
Cenk gönenle yılları harcadık sonunda kurtulduk.Kaleci forvet gibi değildir aldınmı yıllarca kulanırsın.
Örnek muslera adam top class ama galatasarayla bağ kurdu ve adam gitmiyor.
25-26 yaşında güney amerikadan ayağı düzgün kaleci bulup 6-7 yıl oynatmak lazım.
Adamlar hem tutkulu hem eğlenceli hemde kulübü benimsiyorlar.
NOT:Buradan ingilteredeki kardeşim ospinaya seslenmek istiyorum.Kardeşim senin Petr Cech arkasında felan işin ne atla arabaya bas gel aga ya
Arkanda herdakka hatalı gol yedinmi gececek bi kaleci olması kalecinin özgüvenini sıfırlar.. Boykoda oldu bu..
Cenk gönen kaç yıl kaldı bizde hangi taraftar cenk in gitmesini istiyordu.. Ama herkes tolganın gitmesini istiyor.. Her maç ağlaklı moral bozucu surat ifadesi tüm futbolcuların ruh halini etkiliyodur.. Her kurtarışta bi yerinin ağrıması.. Gs maçına çıkmaması,, 2 yıl avrupadan elemesi unutulacak olaylar değil.. Geçen yılki avrupa liginden elenmeden sonra takım dagıldı lig resmen gitti..keşke yedek olarak cenk kalsaydı hep.. Şimdi uğraşıyoz adam gitsin die

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

her Free bize geliyor tabi
Hayal kuruyoz mutlu oluyoz dur feoguli fenere gelince görürüz kolay geliyolarmı die :)))

Çevrimdışı dkn_34

boykonun dünkü maçtan sonra kalma şansı çok düştü.
yönetim iki kaleciyi göndermez .boykonun kötü performans göstermesi tolganın yeni sözleşme yapmak için elini çok güçlendirdi.
tolga takımda kalır .bence tolga yedek kalırsa kesin sorun çıkarır bana öylr geliyor.

Çevrimdışı Ensar

Hayal kuruyoz mutlu oluyoz dur feoguli fenere gelince görürüz kolay geliyolarmı die :)))
:D ya gelse ne olur gelmese ne olur , senin özelinde söylemiyorum burda genel tavır ,  kadro kuruluyor işte şu Free bu Free , sanırsın bütün Free oyuncular da bizi bekliyordu :D

Çevrimdışı eronimo18

HADİD - 20

Çevrimdışı Yado

Seversin sevmezsin ama Tolga karakter olarak bu takıma çok şey verdi .

Evet BÜYÜK HATAları oldu ama çoğu kırılma anında kaptanlık yaptı bu takıma ve dağılmayı engelledi. Ayrıca Kimse kusura bakmasın Tolga'nın olduğu yerde boyko kaleci felan değil . Daha iyi bir alternatif olmazsa Tolga hiçbir yere gitmez.oğlu nokta
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Çevrimdışı emrecakmak

Tolga'nın geçen günkü katıldığı TRT yayınından sonra gideceğini düşünmüyorum artık, sözleşmesi sorulunca sıkıntı yok biz hallederiz onu tarzı birşey söylemişti.

Bizim kaderimiz bu galiba iyi kalecimiz olmayacak..

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yönetim iki kaleciyi göndermez .boykonun kötü performans göstermesi tolganın yeni sözleşme yapmak için elini çok güçlendirdi.
tolga takımda kalır .bence tolga yedek kalırsa kesin sorun çıkarır bana öylr geliyor.
Tolga ile 1. kaleci olarak sözleşme imzalamak umarım akıllarının ucundan bile geçmiyordur. Kalacaksa yedek kaleci olarak makul bir rakamda kalmalı. Sürekli yanlış hamleler kaleci konusunda. Artık sonlanmalı bu yaz transfer sezonunda kaleci meselesi.
Ek olarak umarım Fener Feoguli'yi transfer eder. Bir Beşiktaşlı olarak en çok ben isterim Fener'in Feoguli'yi yeni sezonda transfer etmesini. Fener'in tabutuna güzel bir çivi olur.

Çevrimdışı SLYKRT

Tolganın en büyük çıkaracağı sorun.
Snapchaten arkadaşlarına ağlamaklı şurat ifadesini atmak olur.
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimiçi murat

gelirse 3 milyondan aşağısına gelmez.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu sabah trt sporda Tolga açılış maçı olan bursa maçında 5 metre ilerideki oyuncuya sesini duyuramadığını hatta daha yakınında olan oyuncunun iletişimine aracı olduğunu söyledi. Bu yaşımda o kadar bağırdığım ve tam arkamda çalınan ıslıklar nedeniyle kulak zafiyeti geçirdiğim için kendimle gurur duydum  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Etiketler: