2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12374771 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

olmazsın bence. Ben şahsen bunun hayalini kuruyorum. Ama yönetim 1 adet stoper düşünüyor.
Mobilyacı Atakan Kurta göre 2 stoper kesin alınacakmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 01:24:19
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
aynen uçmamak gerekiyor

Biz uçsak da yönetim uçmaz zaten bunlar henüz çok erken bizim için en erken 6-7 yıl sonra beklere 2-3 milyon verebiliriz. Belki daha da fazla.

Gönül de oynayacaksa maç başları dahil 2'yi asla geçmemeli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

Biz uçsak da yönetim uçmaz zaten bunlar henüz çok erken bizim için en erken 6-7 yıl sonra beklere 2-3 milyon verebiliriz. Belki daha da fazla.

çok muhafazakar bir ligimiz var bizim, o yüzden gönül ve topal'ı istiyorum ben

Çevrimdışı can1903

Gönül Fenerden 2.5 alıyormuş maç başları ile dahil. O yüzden imzalamıyormuş. Aziz Y. maç başı ücreti istemiyormus yeni sözleşmelerde. HaberTürke göre.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 01:26:49
  • Beşiktaş / Bodrum
Gönül Fenerden 2.5 alıyormuş maç başları ile dahil. O yüzden imzalamıyormuş. Aziz Y. maç başı ücreti istemiyormus yeni sözleşmelerde. HaberTürke göre.

Doğrudur. 32 yaşında bu paraları bir daha anca rüyasında görür bu şartlarda asla gelmesin bize zaten Serdar ile +1 yapsınlar yeğlerim.

Bizim asıl sıkıntımız sağda değil solda.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Ben Coentrao riskini alırdım...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Burda dursunda bakarız

Çevrimdışı can1903

Doğrudur. 32 yaşında bu paraları bir daha anca rüyasında görür bu şartlarda asla gelmesin bize zaten Serdar ile +1 yapsınlar yeğlerim.

Bizim asıl sıkıntımız sağda değil solda.
Benim Gözüm Sunderlandın Patrick'in de  :busted_cop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 01:29:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben Coentrao riskini alırdım...

3.5 milyon keş, kemiksiz yıllık.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Çevrimdışı canergiray77

tolga boyko alexis mustafa milosevic (veli kiralık gider aras özbiliz kalır denenir)  bunlar acilen gitmeli şampiyonlar liginde mücadele etmek istiyorsak bunları satıp yerine şl ayarında topçular şart avrupada şampiyonlar liginde başarı istiyorsak
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

o sakatlıktan sonra transfer olursa alamaz o parayı

Aras bari balon çıkmasa ya

Çevrimdışı 38life

Bir orta yolu bulunur ya. 28 yaşında daha. Bizde zirve yapar 31-32 yaşında çine mine satarız yüksek meblağya

Çevrimdışı wbishop82

Beşiktaş'a gelen benim gördüğüm en yetenekli kaleciydi Mhyre yedi onu haliyle Daum.

valla mhyre ve asper konusunda çok yanılıyorsunuz ben söylim.ikiside kötü kalciydi.Asper trabzon deplasmanında çok iyi bir top çıkarınca wowww oldu herkes dün gibi hatırlarım.sonrası malum patladı gitti

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Aslında bizim bi kaçta genç gurbetçi  bulmamız lazım.. Satabileceklerimiz hep onlar oluyor..
Bize bi takım daha lazım walla

Çevrimiçi Mehmet57

AZ'in genc solbeki Ridgeciano Haps stil olarak Jetro Willems'e cok benziyor. PSV zaten Willems'i satarsa Haps veya Lukaku'dan birini alir. Lakin, Joshua Brenet kendini bu sezon cok iyi gelistirdi ve sag ayakli olmasina ragmen solbekte cok iyi performans gosterdi, ki sol ayagini da pas vermekte kullanabiliyor. PSV icin hem sag hem sol oynayabilmesi buyuk avantaj.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Daha yanan top yok bişey yok 1.5 saatte 7 sayfa nedir vicdonsizlar :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı canergiray77

Iker Casillas'ı alamaz mıyız acaba çok pahalı olur mu ki tam bizlik bu adam türkiyenin tozunu attırır bu adam
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı 38life

Daha yanan top yok bişey yok 1.5 saatte 7 sayfa nedir vicdonsizlar :alala:

Yanan top değil alevli top o :D

Iker Casillas'ı alamaz mıyız acaba çok pahalı olur mu ki tam bizlik bu adam türkiyenin tozunu attırır bu adam
portonun maçları izleseydin keşke bu yıl :) tek başına yıktı adam portoyu :evillol: :evillol:

Etiketler: