2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12384158 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

8.katagori 406.bloktan biletim mevcuttur alamayan olmuşsa gişe fiyatına devredeceğim
Hayirdir o kadar kivrandin bilet icin simdi devir ediyorsun Bi sikinti mi cikti ?
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yarin ola hayrola cumleten iyi geceler :uyucam: :bye:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 01:10:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ben olsaydım sağ bek alırdım. açıkçası takımın rakiplerin direncini daha çok soldaki varyasyonlarla kırdığını ve oyun geçişlerini bu bölgeden yaptığını düşünüyorum. Teknik olarak açıklayamam ama maçlarda bunu çok kez gördüm belki sen açıklayabilirsin. bu arada bu yıl en çok topla oynayan oyuncumuz kim? bununla ilgili istatistik var mı? maç maç yazılanların bir toplamı var mı?

İlk 17 maçta Rhodolfo varken ve Beck formdayken sağ tarafı tamamen kapamıştık. Öyle ki oradan sadece 2 gol yemiştik ve ısı  haritasında rakiplerimiz hep solumuzu kullanıyorlardı.

Ancak Rhodolfo bağ koparıp Beck formunu kaybedince sağdan da ciddi açık vermeye başladık. Tabi son 17 maçta orada genelde Quaresma'nın oynamasının ve geri dönmemesinin de büyük etkisi var bunda.

Solu Olcay destekliyor. Topla oynama konusunda bakmadım ama Atiba'yı görürsem tabi ki şaşırmayacağım @ilhan mansız
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fuat

Yarin ola hayrola cumleten iyi geceler :uyucam: :bye:

Yunus bende skrtel ve aggeri istiyorum insallah olur.hadi hayirli geceler

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Hayirdir o kadar kivrandin bilet icin simdi devir ediyorsun Bi sikinti mi cikti ?
Yarın ki kutlama devredilmiyor diye biliyodum değiştimi ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 01:10:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Cagri gonulu alma ihtimalimiz var mi yani daha dogrusu ilgileniyormuyuz?

İlgileniyoruz ancak bize bağlı değil bu. Gökhan yüksek bir yıllık ücret alıyor Fener artık bunu vermek istemiyor.

Bizim teklifimiz muhtemelen masada. Fener bunu geçerse oyuncu orada kalır bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

İlk 17 maçta Rhodolfo varken ve Beck formdayken sağ tarafı tamamen kapamıştık. Öyle ki oradan sadece 2 gol yemiştik ve ısı  haritasında rakiplerimiz hep solumuzu kullanıyorlardı.

Ancak Rhodolfo bağ koparıp Beck formunu kaybedince sağdan da ciddi açık vermeye başladık. Tabi son 17 maçta orada genelde Quaresma'nın oynamasının ve geri dönmemesinin de büyük etkisi var bunda.

Solu Olcay destekliyor. Topla oynama konusunda bakmadım ama Atiba'yı görürsem tabi ki şaşırmayacağım @ilhan mansız
açıkçası ilk üç oyuncuyu merak ediyorum. muhtemelen 1. atibadır

Çevrimdışı can1903

Ali Naibi haziran ayında şöyle bi tweet atar; Bonservissiz oyuncular alınmadığı zaman almayan kulüplerin bundan haberdar bile olmadığını sanmak ve kaçırdığını düşünmek değişik bir kafa.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Fuat

İlgileniyoruz ancak bize bağlı değil bu. Gökhan yüksek bir yıllık ücret alıyor Fener artık bunu vermek istemiyor.

Bizim teklifimiz muhtemelen masada. Fener bunu geçerse oyuncu orada kalır bence.

Peki sence olurmu? Fener zaten yuksek maas vermek istemiyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 01:15:12
  • Beşiktaş / Bodrum
açıkçası ilk üç oyuncuyu merak ediyorum. muhtemelen 1. atibadır

2. kuvvetle muhtemel Oğuzhan'dır.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Gönül'e 2.5 veren yönetim Oğuzhanı bu kulüpte tutamaz. Gidip Wiele 3 ver bari sıkıntı çekmeyelim bidaha.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı 38life

Vakit varken freelerden kapattık kapattık yoksa gerçekten zor durum.

Mandanda, Neustadler, Agger, Gönül, Topal, Veloso.

Artık al hangisini alabiliyorsan.

Bunların hepsini alsak eldeki bütün bütçeyi sol bek'e harcarız. ne güzel olur...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 01:16:29
  • Beşiktaş / Bodrum
Peki sence olurmu? Fener zaten yuksek maas vermek istemiyor.

Düşük ihtimal. Ben Gökhan olsam ayrılmazdım çünkü futbolu bırakınca camiasız kalacak.

Ancak Fener çok üstüne giderse neden olmasın. Aziz Yıldırım'ın panik ile çok yanlış kararlar vereceğini ve çok kafa alacağını düşünüyorum bu sessizlik hayra alamet değil.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

2.5 m bana çok geliyor.. Maç başlarıyla 3 m olur.. Yaş 32 oldu.. Van der wiel e net 3.5 - 4 versek kabul edr gibi.. Gelecegı var adamın .. Takım içi dengelerde bozulsun biraz.. İsmaille aynı alacak değil zaten :)) bi oguzhanın düşük onuda artırırız artık :))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 01:17:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Gönül'e 2.5 veren yönetim Oğuzhanı bu kulüpte tutamaz. Gidip Wiele 3 ver bari sıkıntı çekmeyelim bidaha.

Ne Gönül'e 2.5 verilir ne Wiel'e 3.

Gönül ve Wiel'in maksimum alacağı yılda 1.8-1.9 Beşiktaş'tan o da imza parası içinde olarak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

2.5 m bana çok geliyor.. Maç başlarıyla 3 m olur.. Yaş 32 oldu.. Van der wiel e net 3.5 - 4 versek kabul edr gibi.. Gelecegı var adamın .. Takım içi dengelerde bozulsun biraz.. İsmaille aynı alacak değil zaten :)) bi oguzhanın düşük onuda artırırız artık :))
wiel'i monaco aldı çokdan
yarın birgün açıklarlar

Çevrimdışı 38life

Cagri gonulu alma ihtimalimiz var mi yani daha dogrusu ilgileniyormuyuz?

Gökhan ile anlaşmışız ama Kulübümle görüşmeden, karar vermeden son sözü söyleyemem diyormuş.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 01:18:45
  • Beşiktaş / Bodrum

2.5 doğru değildir zaten. Wiel de asla o kadar etmez bu arada. Alves 2.5'a oynuyor 3.5-4 filan asla verilmez. Sağ beke verilecek en büyük para 2 milyon olur imza parasıyla.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Ne Gönül'e 2.5 verilir ne Wiel'e 3.

Gönül ve Wiel'in maksimum alacağı yılda 1.8-1.9 Beşiktaş'tan o da imza parası içinde olarak.
Wiel buraya 1.9'a gelmezzzzzzzzzz

Çevrimdışı 38life

olmazsın bence. Ben şahsen bunun hayalini kuruyorum. Ama yönetim 1 adet stoper düşünüyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 01:21:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Wiel buraya 1.9'a gelmezzzzzzzzzz

Gelmesin o zaman Wiel çok üst kalite bir oyuncu değil. Kaliteli oyuncu ama dediğimden fazlasını da edecek meziyetleri yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nusretaslanturk

Gelmesin o zaman Wiel çok üst kalite bir oyuncu değil. Kaliteli oyuncu ama dediğimden fazlasını da edecek meziyetleri yok.
aynen uçmamak gerekiyor

Çevrimdışı 38life

Robben forvette de iş yapabilen bir oyuncu...

Etiketler: