2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383291 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fuat

gokhan ve caner ile ilgili gelisme varmi?

Çevrimdışı nusretaslanturk

2 olması lazım.
güzeeelll  :upto: :upto: onlar seneyede alsın uefa kupasını

Çevrimdışı Tolga

Çoğu kişi bilmez Srna sağ kanattır aslında hatta 10 numaraydı ilk orjin olarak :D
Sağ kanat olarak çıktı piyasaya evet ama 10 numara olduğunu ben de bilmiyordum :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Gomez kabul etmezse bu yıl Mitroğluda yok napcaz o zaman?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Tolga

güzeeelll  :upto: :upto: onlar seneyede alsın uefa kupasını
Gruptan çıksınlar da UEFA'yı başka bir takım alsın gelecek sezon :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Falcao  :iblush:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

evet döğmeleri müthişti
Ya birak abi dovmeyi falan bu ligin üzerinde bir solbek kesinlikle Hucumcu bek Canerin 1 tik ustu
Feda sezonunda aradaki 500.000 $ lik fark yuzunden alamadik , Olimpiakosa gitti oradada parladi zaten
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

tamam kesin bizim grupta :D rez alın :D
Biz de bu şans varken Sevilla'yı çekeriz :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 00:46:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Tosinas Cenkoglou
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı 38life

E konya maçıda bitti, kim bu metin albayrak'ın söylediği yabancı oyuncu..

Zapata

Çevrimdışı nusretaslanturk

Gruptan çıksınlar da UEFA'yı başka bir takım alsın gelecek sezon :evillol:
oda olabilir :) ama işin parasındayım ben napcan   :money: :money:

Çevrimdışı ilhan mansız

2-3 takviye bizi seneye ligde yine şampiyon yapar. Kadronun şu hali kesin şampiyon olur diyemem ne olacağını bilmiyorum ama 3 tane bahsettiğin tarz takviye işi görür.

4-5 olursa Şampiyonlar liginde en az 3. pozisyona oynar. 2'yi zorlar. Takviye 3'te kalırsa benim 3.lük dışında hiçbir beklentim olmaz Şampiyonlar Liginden mutlaka almaları gerek.
kesinlikle üst düzey oyuncular olmalı. bence 3 takviye bizi şampiyonlar liginde gruptan çıkarmaya yetebilir. sadece 3 takviye yapacak olsak mevkileri yazabilir misin? sadece üç mevki?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 00:48:00
  • Beşiktaş / Bodrum
Gomez umarım kalacaktır lakin oldu da kalmadı, yeter ki son vuruşları temiz bir santrafor alsınlar.

Torres gibi ele ayağına yapışan adam değil. Düzgün vuruşları olan pozisyon almasını bilen her forvet bu sistemde 20+ atar iyi bonservisle ayrılır bizden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 00:48:52
  • Beşiktaş / Bodrum
kesinlikle üst düzey oyuncular olmalı. bence 3 takviye bizi şampiyonlar liginde gruptan çıkarmaya yetebilir. sadece 3 takviye yapacak olsak mevkileri yazabilir misin? sadece üç mevki?

Sadece 3 yapacak olsak Boyko gitmeyecek demek olur dolayısıyla kale pas geçilir.

Bu durumda 1 stoper, 1 sol bek, 1 ortasaha olurdu tercihim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Ya birak abi dovmeyi falan bu ligin üzerinde bir solbek kesinlikle Hucumcu bek Canerin 1 tik ustu
Feda sezonunda aradaki 500.000 $ lik fark yuzunden alamadik , Olimpiakosa gitti oradada parladi zaten
takılıyorum yahu, çok uygun rakama kaçırdık tam bize göreydi şimdi iki derdimiz kaleci ve stoper olacaktı o gelseydi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Mayıs 2016, 00:49:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Gomez umarım kalacaktır lakin oldu da kalmadı, yeter ki son vuruşları temiz bir santrafor alsınlar.

Torres gibi ele ayağına yapışan adam değil. Düzgün vuruşları olan pozisyon almasını bilen her forvet bu sistemde 20+ atar iyi bonservisle ayrılır bizden.
Zlatan Falcao :evillol:

Çevrimdışı ALDENYX

mandanda costıl  muhappetlerinden sonra üşenmeden fransa ligi özet maçlarına bakayım dedim (lig tv maç özetlerinden 4 dk.lık) şu istediğimiz kaleceilere...  vardığım sonuç fransadan kaleci almamalıyız... iyi diyebileceğim sadece üç kaleci var  ""Vincent Enyeama , Kevin Trapp , Stéphane Ruffier "" 
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı ilhan mansız

Sadece 3 yapacak olsak Boyko gitmeyecek demek olur dolayısıyla kale pas geçilir.

Bu durumda 1 stoper, 1 sol bek, 1 ortasaha olurdu tercihim.
solbek mi? sağbek mi? diğer ikisi ok.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ospina'nın kaleci sezgileri Mandanda,Adlerden falan daha mı iyi bana mı öyle geliyor sadece.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Tolga

Etiketler: