2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12383390 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı b.damatoglu

Nereye adam alınması gerekiyosa alalım artık devre arası saçma sapan para saçmak zorunda kalmayalım. Doldurmadığımız her gedik, performans düşüklüğüyle, sakatlıkla, formsuzlukla devre arası bombasını zorunlu koşuyor kaç sezondur.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız şu liverpool ne ezik takım yahu :-D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı nusretaslanturk

Ospina mı costil mi mandanda mı ??

Adler,olmazsa free mandanda olmazda costil en son seçenek ospina.. benim için

Çevrimdışı izmirkartali

Özellikle "futbolcular anons edilip çağrılırken sürpriz" deyince transfer ihtimali geldi aklıma.
İnsanın birkaç tahtası eksikse eksiktir; kolay kolay tamamlayamazsınız...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Özellikle "futbolcular anons edilip çağrılırken sürpriz" deyince transfer ihtimali geldi aklıma.
karanlıklar içinden ibrahimoviç çıkarmış.. seneye sizinleyim diye  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Kaleciden yana yüzümüz ne zaman gülecek bilmiyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı AigleBordeaux

karanlıklar içinden ibrahimoviç çıkarmış.. seneye sizinleyim diye  :evillol: :evillol:
hayali bile guzel  :D
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı cursedofdragon

Kaleciden yana yüzümüz ne zaman gülecek bilmiyorum :)

hiç bi zaman :D 

bu arada töre milli takıma çağrılmış tekrardan moral olur onun için de :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Mrmiç ve Cordoba başka iyi kalecimiz olduğunu hatırlamıyorum.

Çevrimdışı Tolga

hiç bi zaman :D 

bu arada töre milli takıma çağrılmış tekrardan moral olur onun için de :)
Kadro 23 kişiye indirilince çıkartılacak kadrodan ama yine de çağırılması moral olmuştur tabi :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Adler,olmazsa free mandanda olmazda costil en son seçenek ospina.. benim için
Sana katılıyorum.. Costil pahalı olabilir.. Mandanda en makul ama biraz yaşlı .. Tek sorun o olur

ben bi cordoba'yı hatırlıyorum mrmiç hatırlamıyorum cordoba'yıda neden gönderdiğimizi hatırlamıyorum :)

Çevrimdışı Yado

1.ci sıraya mandanda'yı yazmalıyız free çünkü o olmazsa adler o olmazsa costil o olmazsa ospina :)

Bu Free olayı da biraz karışıkmış aslında :) Ben bilmiyor kaleci işi nasıl hallolacak listedekilerin hangisi gelse fitim ama boyko balonu patladı hayırlı olsun
İnsanlarla yaşadım, insanı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım, insanlığı öğrendim,
İnsanlarla yaşadım,
İnsanlardan nankörlüğü gördüm,
Dostlarım, dostlarım…
Ama ben dostlarımdan çok korkarım

Transfer listem :D

Adler ( Costi)

Debuschy

Skrtel

Srna

Orta saha dusunmedim henuz :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

ben bi cordoba'yı hatırlıyorum mrmiç hatırlamıyorum cordoba'yıda neden gönderdiğimizi hatırlamıyorum :)
şikeden gönderdik

Kadro 23 kişiye indirilince çıkartılacak kadrodan ama yine de çağırılması moral olmuştur tabi :)

Terim yaptığı açıklamada;

“Ömer’i kadroda düşündük ancak Gökhan Töre de listede yer aldığı için böyle bir karar verdik. Gökhan’ın bize çok hizmeti geçti. Bundan sonra da geçeceğini düşünüyorum.Bunun için çağırdım. Gökhan’ın kendini bizden çok uzak hissetmemesi lazım. Çok maçlar bizle beraber oldu.İnşallah biz de turu geçeriz ve o da oynar.” dedi.

:)

Asper der susarim....

Terim yaptığı açıklamada;

“Ömer’i kadroda düşündük ancak Gökhan Töre de listede yer aldığı için böyle bir karar verdik. Gökhan’ın bize çok hizmeti geçti. Bundan sonra da geçeceğini düşünüyorum.Bunun için çağırdım. Gökhan’ın kendini bizden çok uzak hissetmemesi lazım. Çok maçlar bizle beraber oldu.İnşallah biz de turu geçeriz ve o da oynar.” dedi.

:)
2-3 maç oynasa da iyi fiyata satsak

Çevrimdışı ahmetx

Asper kaç maç oynadı ki

Bu Free olayı da biraz karışıkmış aslında :) Ben bilmiyor kaleci işi nasıl hallolacak listedekilerin hangisi gelse fitim ama boyko balonu patladı hayırlı olsun

ne gibi karışık :)

Çevrimdışı ilhan mansız

hepinden daha karizmatik diye değil mi  :evillol: :evillol:
karizmatik olmaz mı? dövmesi bile vardır  :D

Etiketler: