2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 37 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12388477 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Twente küme düşürülmüş ziyech'e çökmeyek mi ;)

Çökse fener çöker.. Onların kesin ihtiyacı var.. Fikret Orman 5 m üstü para vermez..

Çevrimdışı MUSTAFA_

Çökse fener çöker.. Onların kesin ihtiyacı var.. Fikret Orman 5 m üstü para vermez..
Küme düşerse serbest kalır maddesi varsa çok fazla maaş verirsek gelir ama o da takım içi maaş dengesini bozar. Zor  :money:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Çok mu uçuk düşünüyorum beyler ama şu boştaki kaliteli oyunculara senelik 5 m maaş versek ve 7 oyuncu ile anlaşsak 35 m senelik maliyetleri yapar...3 yıllık maliyetleri de 105 m eder .. Senelik 35 m maliyete göre yapcakları katkı bence çok daha fazla olur

Bide bunlara istemediğimiz gönderdiğimiz oyuncuların maaşlarını çıkartırsak...10 oyuncu gönderebilirsek senelik 15 m yapar.. 35-15 = 20m
Sadece senelik 20 m yük bindirir.. Bu oyuncuları 0 tl ye sattıgımızı varsayıyorum.. 30 m satarsak ilk yıl 10 m karın bile olur

[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 19:00:18 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı doganay

Nekadar yetenekli olursa olsun,Caner gibi karakteri bozuk oyuncularin bizim takimda isi yok.

Çevrimdışı Tolga

Twente küme düşürülmüş ziyech'e çökmeyek mi ;)

Türkiye'ye gelmez :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

3 tane kaleci transferi lazım ama ben 1 taneye de razıyım.

Çevrimdışı b.damatoglu

Çok mu uçuk düşünüyorum beyler ama şu boştaki kaliteli oyunculara senelik 5 m maaş versek ve 7 oyuncu ile anlaşsak 35 m senelik maliyetleri yapar...3 yıllık maliyetleri de 105 m eder .. Senelik 35 m maliyete göre yapcakları katkı bence çok daha fazla olur

Bide bunlara istemediğimiz gönderdiğimiz oyuncuların maaşlarını çıkartırsak...10 oyuncu gönderebilirsek senelik 15 m yapar.. 35-15 = 20m
Sadece senelik 20 m yük bindirir.. Bu oyuncuları 0 tl ye sattıgımızı varsayıyorum.. 30 m satarsak ilk yıl 10 m karın bile olur

Bence çok zekice. Hemrn yönetime bildirmeliyiz.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Töre>>15
Boyko>>5
Veli>>4
Q7>>7
Sosa>>10
Olcay>>6
Diğer  gereksiz oyuncular bedavaya gitsede yeter.

Max satılabilecek fiyatlar.. Bunların misyonları kalmadı bence.. İyi paraya satılırsa gidebilirler.. Kan değişimi şart..

[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 21:27:35 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bence çok zekice. Hemrn yönetime bildirmeliyiz.

Bu yazıdaki tek sıkıntı 10 tane gidecek oyuncunun kulüp bulması..maaşlarını bizim karşılamamız..
Tolga> sözleşmesi bitti
İsmail> sözleşmesi bitii
Serdar>sözleşmesi bitti
Boyko>rahat 5m satılabilir
Günay>maaşı düşük zaten .. Kulüb bulabilir
Alexis>rahat kulüp bulabilir
Miloseviç/pedro >çok az zararla kurtulabilir
Veli> alıcısı var
Töre> alıcısı var
Q7> çine gidebilir alıcısı var
Pektemek> zarar bunda oluşabilir.. Biraz ahlakı varsa gider.. Yada başkan nasıl 4 yıllık imzalattıysa cebinden karşılar

Ayrıntılı yazdım sorun varmı??  Böyle mantık olmadıgı için 500 den 1.5 milyara çıktı borç..
Pedroya 2.5 m miloseviçe 1 m alexise 1.2 m boykoya 3.4 m sezere emeranomaya gökhan süzene sezer öztürke verecegıne kaliteli adam alcaksın.. Ya tutarsalarla zarar edersin

Çevrimdışı can1903

Ziyech ve Wiel'i fener alırsa oturur ağlarım. Ciddili.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ozgursum

Bu yazıdaki tek sıkıntı 10 tane gidecek oyuncunun kulüp bulması..maaşlarını bizim karşılamamız..
Tolga> sözleşmesi bitti
İsmail> sözleşmesi bitii
Serdar>sözleşmesi bitti
Veli> alıcısı var
Töre> alıcısı var
Pektemek> zarar bunda oluşabilir.. Biraz ahlakı varsa gider.. Yada başkan nasıl 4 yıllık imzalattıysa cebinden karşılar

Ayrıntılı yazdım sorun varmı??  Böyle mantık olmadıgı için 500 den 1.5 milyara çıktı borç..
Pedroya 2.5 m miloseviçe 1 m alexise 1.2 m boykoya 3.4 m sezere emeranomaya gökhan süzene sezer öztürke verecegıne kaliteli adam alcaksın.. Ya tutarsalarla zarar edersin
Herkesi yollamissin da yerlerine de cakil tasiyla almicaz oyuncu dolayisiyla yine para harcicaz. Verelim 5 milyon filan demissin yukarida da imkansiz seyler pesindesin bence :)  FFP denilen kavramla kafana gore buna bastim parayi aldim diyemezsin. Ikinci olarak da bazi satis fiyati soylemissin mesela ben Torenin 15 milyon edecegini sanmiyorum. Gectigimiz yaz bile en yuksek teklif 12-13 milyon seviyesindeydi. Bu sene performans dusuklugu yasamisken daha yuksek teklif gelecegini zannetmiyorum. Son olarak da borc 1-2 milyona alinan bu ucuz oyuncularla yukselmedi. Aksine bu ucuz oyunculari aldigin icin daha cok yukselmedi. Ayrica borc konusu karisik aslinda reel borc 1 milyarin altinda

Çevrimdışı b.damatoglu

Tolga> sözleşmesi bitti
İsmail> sözleşmesi bitii
Serdar>sözleşmesi bitti
Veli> alıcısı var
Töre> alıcısı var

Bu dediklerini CM de oyun sıkmaya başlayınca yapıyordum.

Çevrimdışı tangaz

ozzie ve sosa varken hakimi almak mantıksız olur, 31-32 yaşındaki sosayı çinlilere büyük meblağlara satıp 23 yaşındaki hakimi almak ise mantıklı olur  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

ozzie ve sosa varken hakimi almak mantıksız olur, 31-32 yaşındaki sosayı çinlilere büyük meblağlara satıp 23 yaşındaki hakimi almak ise mantıklı olur  :money:
Bence olmaz. Üstüne süper olur. O bölgede tek Sosa var. Oğuzhan artık iki yönlü benim gözümde. Hakim Ziyech mükemmel olur. Ama buraya geleceğini düşünmüyorum.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kemal

Caner , Gökhan Gönül , Skrtel ve Adler olmazsa bonservissiz Mandanda gelir ve

Boyko  Veli  Serdar  Pektemek Milosevic Pedro  Alexis  gonderilirse

Bu takım tabanca gibi bir takım olur ve ateş eder CL ve ligde .

Çevrimdışı Bishamon

Sevilladaki Mariano çok fena bir adam

Çevrimdışı Mehmet57

Mariano'yu birkac kez yazdim sagbek icin. Coke, Mariano, Figueiras derken adamlar sagbek dolu.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Ne yalan söylüyüm Boyko kamp görecek iyi olacak filan hikayeleri beni sıkıyor gram umudum yok Geldiğine de sevinmemiştim.Al demek kolay ama artık şöyle üst düzey gözümüz kapalı güvenebileceğimiz üst seviye bir kaleci gelsin artık her sezon kaleden hayıflanmaktan bıktık.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Kemal

Ne yalan söylüyüm Boyko kamp görecek iyi olacak filan hikayeleri beni sıkıyor gram umudum yok Geldiğine de sevinmemiştim.Al demek kolay ama artık şöyle üst düzey gözümüz kapalı güvenebileceğimiz üst seviye bir kaleci gelsin artık her sezon kaleden hayıflanmaktan bıktık.

Boykoyu satmamiz gerek , bonservissiz Mandanda bile bunların yanında Buffon etkisi yapar bizim takımda .

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Boykoyu satmamiz gerek , bonservissiz Mandanda bile bunların yanında Buffon etkisi yapar bizim takımda .

Satalım desek alacak adam demez mi bunlar almış 3 maça çıkarmış niye gönderiyor diye. Nasıl piyasasını yapacaz bu adamın oda ayrı bi konu.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı ilhan mansız

Ziyech ve Wiel'i fener alırsa oturur ağlarım. Ciddili.
fener derken büyük antrenör vitorun çalıştırdığı takımdan mı söz ediyorsun?  :D bence zor alırlar, personel maaşlarının 3 aydır ödenmediği konuşuluyor. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha rahat şampiyon olacağız. 2-3 üst seviye transferde Avrupada başarıyı getirecek. Biraz zaman geçsin görürsünüz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Mandanda super bir kaleci oyle bonservissiz diye kalitesiz demeyin adam fransanin ikinci kalecisi ve fransanda daha costil , ruffier ,areola var
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı AigleBordeaux

fener derken büyük antrenör vitorun çalıştırdığı takımdan mı söz ediyorsun?  :D bence zor alırlar, personel maaşlarının 3 aydır ödenmediği konuşuluyor. İnşallah önümüzdeki yıl çok daha rahat şampiyon olacağız. 2-3 üst seviye transferde Avrupada başarıyı getirecek. Biraz zaman geçsin görürsünüz.
Turkiyede oyle rahat sampiyonluk olmaz.
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Kemal

Mandanda super bir kaleci oyle bonservissiz diye kalitesiz demeyin adam fransanin ikinci kalecisi ve fransanda daha costil , ruffier ,areola var

Adler Ospina isimlerine göre 3. Olur ama tabii ki bizim kistas ve seceneklerimizde süper kaleci .

Çevrimdışı ilhan mansız

Turkiyede oyle rahat sampiyonluk olmaz.
tabi biraz yarış olacak ki decoder satılsın ama neticede çok rahat şampiyon olacağız. birkaç ay içinde herşey anlaşılır.

Etiketler: