2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12391576 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Caner'in İnter ile anlaştığını düşünmüyorum. Bizim basının sallama haberlerinden biri.

Çevrimdışı yigitcan1903

Uzatırız :kop:
Aynı anda uzatmaaa diye bağırsak ismail yine yamulur mu acaba  :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Caner'in İnter ile anlaştığını düşünmüyorum. Bizim basının sallama haberlerinden biri.

caner bizle anlaştı :D

Çevrimdışı yigitcan1903

Daha önce yaptığı gibi fiyat artırıp dönüp fenerle imzalıcak

Çevrimdışı tangaz

Bence bir son dakika golü ile Caner'i bitirmeliyiz..

Tangaz bunu sewdi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Uzattı sözleşmeyi :D

Ben bu işi anlamadım. Nagatomo kalıyor, Caner üstüne daha ne sol beki bakıyorlar.

İşte Caner işi yatmış olabilir.

Çevrimdışı Tolga

Şuan Aziz Yıldırım, Vitor ile devam edebilmenin yollarını arıyor çünkü onu gönderirse daha iyisini getiremeyeceğinin farkında.(Mali tablodan dolayı)

Vitor kalırsa Caner'in döneceğini hiç sanmıyorum ama hadi Vitor gitti diyelim Aziz, bu saatten sonra Caner'in geri dönmesine sıcak bakmaz sanmıyorum yani.

Caner, Inter ile anlaşamazsa araya girip bitirmek lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

caner yeni manita yapınca bu satırlarda yazmıştım caner aslında beşiktaşlıdır asnena fenerlidir,asenayı bu nedenle boşamıştır yeni manitasına ilk sorduğu soru hangi takımı tutuyorsun olup Beşiktaş yanıtını alınca alnından öpmüştür die  :D

şimdi hatunun sosyal medyada boyboy beşiktaş formalı şampiyonluk fotoları çıkıyor. bastır yenge bitir şu transferi  :biggrinking:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Samet Ç

Bu sefer öyle olmaz. Pereira gitmeden Caner Fener'e dönmez. Ya Avrupa'ya gitmek için çabalayacak ya da paşa paşa gelip bizde oynayacak.

Çevrimdışı yigitcan1903

Bu sefer öyle olmaz. Pereira gitmeden Caner Fener'e dönmez. Ya Avrupa'ya gitmek için çabalayacak ya da paşa paşa gelip bizde oynayacak.
Aziz bulur arayı
Vitor da gidebilir zaten

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu free oyuncuları tartışabiliriz belki

[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 15:53:51 Uğur Uğurlu ]

Çevrimdışı tangaz

çok küçük de olsa son olasılık ersun yanalın caneri ts.ye alma ihtimali de var...

Çevrimiçi Samet Ç

Nordveit'e yetişemedik. Neustadter'e çökmemiz lazım.

Çevrimiçi Samet Ç

çok küçük de olsa son olasılık ersun yanalın caneri ts.ye alma ihtimali de var...
Yıllık maaşını karşılayamaz Ts. Dün başkanını dinledim Uefa oyuncu transferi ve maaşları için 50 milyon Tl bütçe vermiş. Trabzon'un bu saatten sonra herhangi bir oyuncuya 1.2 milyon Euro'dan fazla maaş verebileceğini düşünmüyorum ben.

Çevrimdışı ahmetx

Caner treni bizim için Cska dan sonra kaçtı , olmaz o iş .

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tangaz

Yıllık maaşını karşılayamaz Ts. Dün başkanını dinledim Uefa oyuncu transferi ve maaşları için 50 milyon Tl bütçe vermiş. Trabzon'un bu saatten sonra herhangi bir oyuncuya 1.2 milyon Euro'dan fazla maaş verebileceğini düşünmüyorum ben.

böyle bir bütçe sınırlaması varsa haklısın.

caner ts'yi napsın abi allah için :D

Şampiyonlar liginde oynuyoruz gelirse bize gelir interle anlaşamazsa :)

bak onu unuttum bide o var adamlar küçülüyor iskelet bir kadro kurucaklar bizim gibi 3 yıl başarı beklemeyin diypor :D

Caner treni bizim için Cska dan sonra kaçtı , olmaz o iş .

olur olur bal gibi olur caner interle anlaşamzsa gitmez başka bir yere hatta caner interle anlaşmadan araya girmek lazım inter mi büyük biz mi büyüğüz :)

Çevrimdışı ahmetx

Caner sol bekimiz olur , Skrtel gibi bir stoper , Ospina gibi bir kalecide alırsak şampiyonlar liginin süpriz takımı olabiliriz.Ama Caner işi yaş , Gönül olabilir  .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozgursum

Caner Inter e resmi imzayi biran once atsa da kurtulsak. Stoper icin az once asporda Ali Cansuna sordular isimler dolasiyor siz ne dusunuyorsunuz diye , Ali Cansun ben size Hoca nin ne istedigini soyleyim daha kolaylasir isimiz dedi ve  Rhodolfo ve Marcelo kalacak bu nedenle kesinlikle yanlarina cabuk bir oyuncu istiyor dedi. Sizler de stoper onerileri getirirken stoper icin oncelikle cabukluk kriterini goz onune alabilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 18 Mayıs 2016, 17:44:01 ozgursum ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Twente küme düşürülmüş ziyech'e çökmeyek mi ;)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Caner sol bekimiz olur , Skrtel gibi bir stoper , Ospina gibi bir kalecide alırsak şampiyonlar liginin süpriz takımı olabiliriz.Ama Caner işi yaş , Gönül olabilir  .
Abi ben gönülü sıkıntılı transfer görüyorum.

Etiketler: