2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 36 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390765 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Eslen kesin a takımda oynar. Necip gibi değerlendirilir.

Hamza Şenol hoca 5yıl kalırsa olur.

ben bu kadar minimal adamlar istemiyorum sevmiyorum orta sahada, ofansif kanatlar ok. ama ortanın ortası 185 atletik sert olmalı en az necip kadar olmalı fizikler...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

Adı geçen Paraguaylı savunmacıyı tanımıyorum şimdi adam yeni Ayala olur diye korkmuyor değilim :) ama bu tarz transferler istemiyorum savunma için. Potansiyelli denebilecek Pedro Franco ve Milosevic deneyimleri başarısız oldu. Çünkü bu oyunculara ne gereken şansı verebileceğiz ne de oyun sistemimiz acemilik kaynaklı yapabilecekleri hataları kaldıracak. Alternatif olarak oyuncu transfer etmenin de bir manası yok keza Marcelo, Tosic ve Rhodolfo kadroda olacak.

Bize üst düzey liglerde deneyimi olan iki sıkı stoper gerekiyor.

Çevrimdışı KAP

Bu sene GB nin 13-14 maçını izledim irfan can balon bana göre. Yaptığı bir olumlu harekete karşı on olumsuz hareketi var ki bizim bu kontenjandan oynayan halihazırda bir oyuncumuz mevcut.
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu sene GB nin 13-14 maçını izledim irfan can balon bana göre. Yaptığı bir olumlu harekete karşı on olumsuz hareketi var ki bizim bu kontenjandan oynayan halihazırda bir oyuncumuz mevcut.

20 yaşında daha ve gençlerbirliğinde oynuyor potansiyel varsa Beşiktaş'ta daha farklı işler yapar :)

Çevrimdışı murat baltacı

İlgilendiğimiz stoperlerin içinde en kalitelileri hangisi sizce veya stoper tandeminde kurulabilecek olası ikili maddi anlamda hangileri olabilir?

Skertel,Pepe,Nkoulou,Kamil glik,Subotic,Agger,Dede

keşke şu listeden bonservisi olmayan bi nkoulou yu koparabilsek yanına parayı basıp her hangi bitanesini ekleyebiliriz süper bi tandem kurulur ama ilk hamleyi bonservisli oyuncuda yapacaksak kamil glik ilk tercihim olur hamleli ve rakibe alan bırakmayan sürekli rahatsız eden bi oyuncu bizim defansta bu durum büyük eksiklik rodolfo,marcelo fena oyuncu değiller ama hamleli ve lider değiller iyi pozisyon alıyolar oda yeterli olmuyo ne yapıp edip kajer gibi bi stoper almalıyız.
BeŞiKtAşK

Çevrimdışı Tolga

Ben artık özellikle stoper transferinde ya tutarsa diye transfer yapılmasını istemiyorum.

Alınacak oyuncular direk katkı sağlayacak potansiyel de oyuncular olmalı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Ben artık özellikle stoper transferinde ya tutarsa diye transfer yapılmasını istemiyorum.

bende aynı fikirdeyim.

Çevrimdışı Bishamon

Madem vDw Monaco'ya gidiyor biz de Fabinho'yu alalım :D

Çevrimdışı tangaz

PEPE  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

İlgilendiğimiz stoperlerin içinde en kalitelileri hangisi sizce veya stoper tandeminde kurulabilecek olası ikili maddi anlamda hangileri olabilir?

Skertel,Pepe,Nkoulou,Kamil glik,Subotic,Agger,Dede

keşke şu listeden bonservisi olmayan bi nkoulou yu koparabilsek yanına parayı basıp her hangi bitanesini ekleyebiliriz süper bi tandem kurulur ama ilk hamleyi bonservisli oyuncuda yapacaksak kamil glik ilk tercihim olur hamleli ve rakibe alan bırakmayan sürekli rahatsız eden bi oyuncu bizim defansta bu durum büyük eksiklik rodolfo,marcelo fena oyuncu değiller ama hamleli ve lider değiller iyi pozisyon alıyolar oda yeterli olmuyo ne yapıp edip kajer gibi bi stoper almalıyız.

tecrübeli bir oyuncu arıyoruz biz agger ikna edebilirsek bedava pepe'ye atla deve istemezlerse pepe'de para için değilde başarı için gelmek isterse pepe'yi de isterim.agger mi pepe mi dersen pepe gerek agresifliği gerek biraz çirkefliği gerek tecrübesi oyunu herşeyi ile bize uyar :)

Çevrimdışı Tolga

PEPE  :icool:
Pepe olmasa bile benzer oyun sertliğine sahip oyuncular üzerinde durmalıyız :D

Pepe olmasa bile benzer oyun sertliğine sahip oyuncular üzerinde durmalıyız :D

pepe iyidir pepe :D

Çevrimdışı Tolga

:pes

işin şakası bir yana gerçekten pepe'yi isterim.

Tecrübe
Oynadığı oyun
Agresifliği
Çirkefliği
Liderlik

Herşey mevcut yaşıda olgun artık 2-3 sene oynar bence almalıyız :)

Çevrimdışı tangaz

işin şakası bir yana gerçekten pepe'yi isterim.

Tecrübe
Oynadığı oyun
Agresifliği
Çirkefliği
Liderlik

Herşey mevcut yaşıda olgun artık 2-3 sene oynar bence almalıyız :)

pepe nkoulou tandemi yapalım sağ bek beck bile kalabilir hiiiç sorun değil sol beke de caneri yapıştırdık mı tadından yenmez. saydığım 3 adam da free  :bandit:

Çevrimdışı tangaz

pepe nkoulou tandemi yapalım sağ bek beck bile kalabilir hiiiç sorun değil sol beke de caneri yapıştırdık mı tadından yenmez. saydığım 3 adam da free  :bandit:

rodolfo marcelo da yedekler bunları.

veli+alexis+pedro+pektemek bu dörtlüden 6 milyon bonservis kazan 5 milyonda yıllık maaşlarını ekle eder sana 11 m bütçe isodanda yıllık 1,2 m tasarruf et 12 m bütçe mis gibi defans olur gereksizlerden de kurtuluruz...

Çevrimdışı Ensar

pepe nerden cıktı ya :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çevrimdışı tangaz

pepe nerden cıktı ya :)

hiç yeni bölümü çıkmıyor artık hep tekrar hep tekrar  :D

Çevrimdışı Ensar

Onuda mı istemiyon :)
yok canım isterim de kim atti bunun ismini merak ettim :D

Çevrimdışı Ensar

hiç yeni bölümü çıkmıyor artık hep tekrar hep tekrar  :D
vah vah nedir bu çocuklu babalarin çektiği :D benim çocuk için daha vaktim var o yüzden bütün bölümler benim için yeni bölüm abi :D

Çevrimdışı tangaz

vah vah nedir bu çocuklu babalarin çektiği :D benim çocuk için daha vaktim var o yüzden bütün bölümler benim için yeni bölüm abi :D

ohooo biz pepeyi bırakalı 2 sene oldu şimdi paw petrol, blaze ve yol canavarları, umizumi takımı favorilerimiz digiturk 171.kanal  :D

Çevrimdışı Ensar

ohooo biz pepeyi bırakalı 2 sene oldu şimdi paw petrol, blaze ve yol canavarları, umizumi takımı favorilerimiz digiturk 171.kanal  :D
hahaha :D zaten geri kalan vakit ancak bir Beşiktaş maçı kadar :D

Çevrimdışı tangaz

hahaha :D zaten geri kalan vakit ancak bir Beşiktaş maçı kadar :D

maçımızın daha 10. dakikasında baba daha çok var mı demeye başlıyor  :D

Çevrimdışı Ensar

maçımızın daha 10. dakikasında baba daha çok var mı demeye başlıyor  :D
abboooow allah yardımcın olsun abi :D pepeyi alirsak onun da gönlü olur belki :D

Etiketler: