2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 33 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12390946 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

CL için alınabilecekler

Kaleci>> costil,volkan babacan
Solbek>>kolarov,f.coantreo,caner,ismaily
Stoper>>subotic,cacares,serdar aziz,skertel
Sağbek>>van der wiel,g. Gönül
Kanatlar>>feoguli,hatem ben afra,roben
Ortasaha>>hakim zyech,sebastien rode
Forvet>>ibrahimoviç,falcao,benzema

Forvetlerin maliyetleri biraz uçuk olabilir özellikle vodafone ve beko tarafından yapılması gerekli.. Sözde söz vermişlerdi..
CL yarı final görülebilir bu transferlerle..bonservis max 30-40 m civarı tutar.. Coğu boşta zaten

Çevrimdışı BlackEagle_33

CL için alınabilecekler

Forvetlerin maliyetleri biraz uçuk olabilir özellikle vodafone ve beko tarafından yapılması gerekli.. Sözde söz vermişlerdi..
CL yarı final görülebilir bu transferlerle..bonservis max 30-40 m civarı tutar.. Coğu boşta zaten

Defans Oyuncuları Makul Ama İleri Hattaki Oyunculardan Alırsak Tekrardan Batarız  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

Hiç yerli oyuncu düşünülmüyor mu ? @cursedofdragon
abi arkadaş twitter'dan felan gördüğü şeyleri yazmış içerken bilgisi felan yok yani :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

CL için alınabilecekler

konu sadece bonservis değil ki oyuncu maaşları da bir kıstas. olası isimler 2,5-3 M ve üzeri maaş isteyecek adamlar bu da mevcut oyuncularda homurdanmalar yapacaktır. sonra onlara yapılacak iyileştirmeler ile takım maliyeti aşırı yükselir ve sonumuz gs gibi olur. bence maaş skalasını bozmayan 3 transfer ve gomezin 1 tık altı başrol verebileceğin kimsenin ses etmeyeceği 1 transfer ile totalde 4 transfer yapmak daha mantıklı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Hiç yerli oyuncu düşünülmüyor mu ? @cursedofdragon

serdar aziz,caner,mehmet topal,gökhan gönül ?
[ Son Düzenleme: 17 Mayıs 2016, 12:14:56 cursedofdragon ]

abi arkadaş twitter'dan felan gördüğü şeyleri yazmış içerken bilgisi felan yok yani :)

Konunun başında ne yazıyor ensar ? Okuman yazman varmı :)

"Arkadaşlar etraftan topladığım bilgiler edindiğim bilgileri sizlere aktarmak istiyorum"

Çevrimdışı Ensar

Konunun başında ne yazıyor ensar ? Okuman yazman varmı :)

"Arkadaşlar etraftan topladığım bilgiler edindiğim bilgileri sizlere aktarmak istiyorum"
tamam bende aynı şeyi ifade ediyorum güzel kardeşim hani senin içerden bir bağlantın felan varmış gibi anlaşılmasın diye :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

tamam bende aynı şeyi ifade ediyorum güzel kardeşim hani senin içerden bir bağlantın felan varmış gibi anlaşılmasın diye :)

İçerden benim bağlantım yok "Beşiktaş transfer dedikoduları" sayfasının var :)

Ben aracıyım :D

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Stoper adayına teklif yapılmış

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 12:41:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arjantin Ligini izliyorum 6-7 kez izledim Lanus'u.

Gustavo potansiyelli oyuncu. Çabuk ve hızlı sayılabilir stoper için. Defansif özellikleri iyi. Fiziksel özellikleri ligimize göre üst düzey.

En önemli özelliği oyunu okuyabilmesi. Oyun aklı çok gelişmiş bir stoper. Özetle potansiyelli. Kime benziyor diyecek olanlar için; Carlos Zambrano doğru örnek olur.

Yanına mutlaka uzun bir stoper gerekir. Rhodolfo sağlıklı dönerse iyi ikili olurlar. Ancak yanına mutlaka tecrübeli stoper şart tercih edilecekse.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Arjantin Ligini izliyorum 6-7 kez izledim Lanus'u.

Gustavo potansiyelli oyuncu. Çabuk ve hızlı sayılabilir stoper için. Defansif özellikleri iyi. Fiziksel özellikleri ligimize göre üst düzey.

En önemli özelliği oyunu okuyabilmesi. Oyun aklı çok gelişmiş bir stoper. Özetle potansiyelli. Kime benziyor diyecek olanlar için; Carlos Zambrano doğru örnek olur.

Yanına mutlaka uzun bir stoper gerekir. Rhodolfo sağlıklı dönerse iyi ikili olurlar. Ancak yanına mutlaka tecrübeli stoper şart tercih edilecekse.
Eger böyle ikili olursa tecrübesiz olurlar gibime geliyor.. Bi 30 yaş deneyimli marka isimle ve  önüne atibadan daha iyi bi önlibero şart..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Mayıs 2016, 12:45:18
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Eger böyle ikili olursa tecrübesiz olurlar gibime geliyor.. Bi 30 yaş deneyimli marka isimle ve  önüne atibadan daha iyi bi önlibero şart..

Lig için iyi tercih olur yüksek fiyata okutabiliriz sonra ama Şampiyonlar Ligi'ne 22 yaşında Avrupa görmemiş oyuncuyu atmak büyük risk.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı DADAYKARTALI

atiba dan daha iyi ön libero var mı ki? fb lilerin ifadesi ile:" ozan meireles Josef ve topal ı üst üste koysan  bir atiba etmez."

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

atiba dan daha iyi ön libero var mı ki? fb lilerin ifadesi ile:" ozan meireles Josef ve topal ı üst üste koysan  bir atiba etmez."
Yaş 33 olcak  ve seneye  bu yılki performansını gösterebilirmi.. Sadece neciple olcak iş değil.. Aslında Ben necibide istemiyorum ama bu adamın gideceği yok.

Çevrimdışı Bishamon

PSG van der Wiel'in ayrılacağını açıkladı

Çevrimdışı Tolga

Yaş 33 olcak  ve seneye  bu yılki performansını gösterebilirmi.. Sadece neciple olcak iş değil.. Aslında Ben necibide istemiyorum ama bu adamın gideceği yok.
Alt yapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu olduğu için kadroda tutuluyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Koa_lAA

bi hakim vardı noldu o arkadaşa hollanda liginden... transfer oldumu biyere?

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Alt yapıdan oyuncu bulundurma zorunluluğu olduğu için kadroda tutuluyor.

Hamza eslem falan iyi oyuncular onları bulundursunlar.. Şenol hocada bi oyuncu çıkaramadı alttan

Çevrimdışı Bishamon

Eslem çağraz bağlardan ameliyat geçirdi.

Çevrimdışı Tolga

Hamza eslem falan iyi oyuncular onları bulundursunlar.. Şenol hocada bi oyuncu çıkaramadı alttan
Alt yapıda doğru düzgün oyuncu yok ki Şenol Hoca ne yapsın :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

hocanın elinde sonuçta sihirli değnek falan yok ki. alt yapı maçlarına bakıyorum da fiziksel olarak çöküş içinde yeni nesil futbolcuların çoğu, atletik performans konusunda avrupa ile aradaki makas her geçen gün açılıyor...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı firewater

hocanın elinde sonuçta sihirli değnek falan yok ki. alt yapı maçlarına bakıyorum da fiziksel olarak çöküş içinde yeni nesil futbolcuların çoğu, atletik performans konusunda avrupa ile aradaki makas her geçen gün açılıyor...

Eslen kesin a takımda oynar. Necip gibi değerlendirilir.

Hamza Şenol hoca 5yıl kalırsa olur.

Çevrimiçi Koa_lAA

bence hoca bu senenin öneminden ötürü garantiye gitti... yoksa illaki genç takımdan birilerini oynatırdı...

seneye öyle bişeyler beklemekteyim... altyapıdan birilerine illaki şans verir..

Çevrimdışı Mehmet57

Eslem veya Hamza'dan kisa vadede A takima hicbir katki beklemiyorum. Nezaman "su altyapi oyuncusu katki saglar" dediysek ciktigi macta sahada yuruyemeyecek haldeydi. Fizik ne yazik ki Avrupa'nin cok gerisindeyiz.

Etiketler: