2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12362327 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Başkan boyko'yu satmam diyor.
:ishock: :ishock: :ishock:

Ha olurda satarsak direk COSTILe yonelmek lazim adam dünden razi gelmeye

Hic oyle Ospinayla , mandandayla falan vakit kaybetmeye gerek yok
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Abi şahsen detaylı izlemişliğim yok.Sivok kalibresinde bir adam diyorlar.O kadar çok paralar verilirmi bilmiyorum.
Bunu diyen kimlermiş merak ettim :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Zafer55

Abi şahsen detaylı izlemişliğim yok.Sivok kalibresinde bir adam diyorlar.O kadar çok paralar verilirmi bilmiyorum.

Sivok dedinde aklıma geldi.Bizim Sivok pedrodanda milo danda alexistende marcelodan da kötü değildi.Takım içinde önemli bir dinamikti keşke gitmeyeydi.

Çevrimdışı tangaz

Sivok dedinde aklıma geldi.Bizim Sivok pedrodanda milo danda alexistende marcelodan da kötü değildi.Takım içinde önemli bir dinamikti keşke gitmeyeydi.

Sivok=oynadığı her derbide s.çıp batıran stoper...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı aa1903

sene başında "gomez'in almeida'dan farkı yok." diyenlerdir muhtemelen. hadi onun biraz elle tutulur yanı var yani ikisi de aynı tipte santraforlar. bu konuda nasıl böyle uçmuşlar anlam veremedim. çok değişik kafalar var. :D

Çevrimdışı SLYKRT

maçı bulabilirsen liverpooldaki ilk maçın tümünü izle hayran kalırsın. sivok kalibresinde diyen adamlara da bir tarafınla gülersin. adam orada 3 küsür milyon sterlin alıyor bizim kalkıp öyle maaş ödeme ihtimalimiz sıfır ancak şu olur. 2,5 m euro 3+1 yıllık kontrat gel dersin adam da uzun vadeli kontrata tav olur gelir aksi halde gelmez.
Abi benim şahsi görüşüm 1 tane skrtel o kadar iyi diyorsanız skrtel bide ayağı düzgün,hızlı,1.80 boylarında,alan bilgisi yüksek ve önsezileri olan yani macherano tarzı bir eleman hayelim avr yani pique-macherano tarzı bi tandem oluşturmak çünkü oyunumuz barcelonaya çok benziyor tek eksiğimiz beklerin hücuma katkısı
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Tolga

sene başında "gomez'in almeida'dan farkı yok." diyenlerdir muhtemelen. hadi onun biraz elle tutulur yanı var yani ikisi de aynı tipte santraforlar. bu konuda nasıl böyle uçmuşlar anlam veremedim. çok değişik kafalar var. :D
Olabilir :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

tolga başkan satar boykoyu :D

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

melek yüzlü şeytan abi resmen çok kötü stoperdi

tolga başkan satar boykoyu :D
Satsa da sana inat Ospinayi almayacak :ishock:

melek yüzlü şeytan abi resmen çok kötü stoperdi
STOPER değildi cunku On liberoydu :busted_cop:

Çevrimdışı Kemal

Ben Gomez'in attığı 25 gol yüzünden iyi santrafor seneye kalsın demiyorum ; Gomez aklıyla oynuyor zaten bunu yapmasa gol atamaz hız yok - adam geçme yok , aklıyla iyi vuruyor , iyi yerde oluyor ve en önemlisi topu alıp öldürmüyor , 90 dk sahada kalabiliyor , vücut direnci iyi .  Yoksa attığı gollerle ölçmemek gerek Gomezi , mesela Beşiktaşın bu yılki oyun yapısıyla yazın Bezelyeyi alabilseydik ben şuanda rahat 35 barajını aşmıştı diye idddaa ediyorum .

Alabilirsek ( tabii Gomez giderse diye konuşuyorum )  Falcao , Gomezin hızı olan ve adam geçebileni , burda da Atl.Mdrd sezonuna geri döneceği iddaasındayım ben , bir zamanlar piyasa değeri 60 m eurolardaydı , tabii alırsak yine kiralama olur bu bonservisli bir türlü alsak , Kulup tarihindeki rekor transfere satışını seneye yaparız bizim vitrinimizden . Yine 30 barajını aşar , CL de ise bize kapandığımız maçlarda birden topu alıp rakibi geriye düşürdüğü maçı aldırdığı maçlarıda izleriz. Tabi bunun için defansada winner isim lazım .

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Satsa da sana inat Ospinayi almayacak :ishock:
ruffieri alsın ona da  razıyım ben :ok:

Çevrimdışı Zafer55

Ama iyi golcüydü  :D
M.pektemek Bjk kariyeri 20 gol
T.Sivok Bjk kariyeri          19 gol
Şaka gibi... :lol:

Çevrimdışı tangaz

Abi benim şahsi görüşüm 1 tane skrtel o kadar iyi diyorsanız skrtel bide ayağı düzgün,hızlı,1.80 boylarında,alan bilgisi yüksek ve önsezileri olan yani macherano tarzı bir eleman hayelim avr yani pique-macherano tarzı bi tandem oluşturmak çünkü oyunumuz barcelonaya çok benziyor tek eksiğimiz beklerin hücuma katkısı

skrtel n'koulou tandemimiz olsa off off off diyorum başkada birşey istemiyorum kalede tolgaya bile razıyım...

tam bir mutlu son  :D @SLYKRT
[ Son Düzenleme: 13 Mayıs 2016, 16:17:59 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı SLYKRT

skrtel n'koulou tandemimiz olsa off off off diyorum başkada birşey istemiyorum kalede tolgaya bile razıyım...

Senimi kıracaz abi kaç çin yeni la skrtel n'koulou ?
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

Senimi kıracaz abi kaç çin yeni la skrtel n'koulou ?

bu arada n'koulou free  :evillol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu arada n'koulou free  :evillol:
onu almamız imkansıza yakın :D

Çevrimdışı tangaz

skrtel n'koulou robben üçlüsü gelsin ortalama bir alman sol bek gelsin başka kimseye gerek kalmaz kalede tolga bile kalabilir  :D

Çevrimdışı mylife1903

skrtel n'koulou robben üçlüsü gelsin ortalama bir alman sol bek gelsin başka kimseye gerek kalmaz kalede tolga bile kalabilir  :D
Ismail ile mustafa gitsin de abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ismail'e razıyım ben onlar gelsin yeter ki abi :D ospinayı da o pakete eklersen sevinirim :D

Çevrimdışı mylife1903

O kirmizi takimdan lovreni alsak daha iyi degil mi yahu sikertelin yerine. Butun kasayi bassinlar stopere. Raketci de olur, subotcu da

Çevrimdışı mylife1903

ismail'e razıyım ben onlar gelsin yeter ki abi :D ospinayı da o pakete eklersen sevinirim :D
Ismail kalsin robben gelmesin. Bunu diyen ben yani
Nefret ediyorum o heriften aman gelmesin o hatta mustafa oynasin ilk 11

Tipine

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ismail kalsin robben gelmesin. Bunu diyen ben yani
Nefret ediyorum o heriften aman gelmesin o hatta mustafa oynasin ilk 11

Tipine
öyle adam gelsin abi bende q17'yi sevmiyorum ama bir şey diyor muyum :D

Etiketler: