2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12344568 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı emrecakmak

Su kadroda zaten caner ggonul bonservissiz sadece 3 isime para bayilacaz onuda finanse edebiliriz toplam 15 e hallolur bence

Caner'in ön sözleşmesi var interle onu bozmaları lazım bedava olmuyor, Robben yerine benzer ve bonservissiz bi sol kanat bulursak sadece stoper ve kaleciye para vermiş oluruz Ş.L için değer bence böyle sağlam bi kadro şart.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Gercekten inanamiyorum burada Caner, Gokhan Gonul yaziliyor. Ismail'den oyle yilmisiz ki Caner'e Roberto Carlos muamelesi yapiliyor.

Gokhan Gonul de Caner de oyle cok ekstra adamlar degiller. Gokhan zaten her sezonun yarisini sakat geciren bir adam. Bize daha iyileri lazim, buyuk dusunmeliyiz. Takimda Almanya'nin forveti var Arjantin milli takiminda 19 kere oynamis Sosa var, neden Arjantin'in sol beki, Fransa'nin orta sahasi da olamasin? Kaldi ki Fener'de GS'de bu adamlar az da kazanmiyor, tutup da 2.5 milyon euro maas mi verecegiz bunlara? O paraya daha kaliteli adam getirilir.

Alacagimiz adamlar ya profesyonelligi ust duzey ulkelerden Avrupa ulkelerinden (Isvec, Almanya vs.), ya Musluman, ya da basariya/paraya ac adamlar olmali ununu elemis elegini asmis Caner'le Gokhan'la bir yere varamayiz.

Bunlar onerecegim bazi adamlar: N'Kolou, Feghouli, Ibrahimovic (hepsi bedava, Ibra hakkinda soyleyecek cok sey yok, aktif futbolcular arasinda en iyi santrofor, ver yillik 7-8 milyon euro al 2 sene sampiyon yapsin sonra da satariz Cin'e 20 milyona), Gabriel Jesus ve Kapustka (ikisi de genc ac adamlar). Ayrica Wu Lei: nerden cikti bu adam diyeceksiniz, ilki 24 yasinda olmasina ragmen Cin milli takiminda 40'a yakin maca, kariyerinde ise 220 civarinda profesyonel maca cikip 100 civari gol atmis bir futbolcu, fakat daha onemlisi Cin cok hizli buyuyor, bu ulkeye odaklanip takimimizi tanitabilirsek forma ve oyuncu satislarindan cok buyuk gelir elde edebiliriz. Ustelik almak istersek cok cuzi bir ucrete getirebiliriz, kaybedecek bir sey yok. Stratejinin bir parcasi olarak gorulmeli.

Çevrimdışı mylife1903

Gercekten inanamiyorum burada Caner, Gokhan Gonul yaziliyor. Ismail'den oyle yilmisiz ki Caner'e Roberto Carlos muamelesi yapiliyor.

Gokhan Gonul de Caner de oyle cok ekstra adamlar degiller. Gokhan zaten her sezonun yarisini sakat geciren bir adam. Bize daha iyileri lazim, buyuk dusunmeliyiz. Takimda Almanya'nin forveti var Arjantin milli takiminda 19 kere oynamis Sosa var, neden Arjantin'in sol beki, Fransa'nin orta sahasi da olamasin? Kaldi ki Fener'de GS'de bu adamlar az da kazanmiyor, tutup da 2.5 milyon euro maas mi verecegiz bunlara? O paraya daha kaliteli adam getirilir.

Alacagimiz adamlar ya profesyonelligi ust duzey ulkelerden Avrupa ulkelerinden (Isvec, Almanya vs.), ya Musluman, ya da basariya/paraya ac adamlar olmali ununu elemis elegini asmis Caner'le Gokhan'la bir yere varamayiz.

Bunlar onerecegim bazi adamlar: N'Kolou, Feghouli, Ibrahimovic (hepsi bedava, Ibra hakkinda soyleyecek cok sey yok, aktif futbolcular arasinda en iyi santrofor, ver yillik 7-8 milyon euro al 2 sene sampiyon yapsin sonra da satariz Cin'e 20 milyona), Gabriel Jesus ve Kapustka (ikisi de genc ac adamlar). Ayrica Wu Lei: nerden cikti bu adam diyeceksiniz, ilki 24 yasinda olmasina ragmen Cin milli takiminda 40'a yakin maca, kariyerinde ise 220 civarinda profesyonel maca cikip 100 civari gol atmis bir futbolcu, fakat daha onemlisi Cin cok hizli buyuyor, bu ulkeye odaklanip takimimizi tanitabilirsek forma ve oyuncu satislarindan cok buyuk gelir elde edebiliriz. Ustelik almak istersek cok cuzi bir ucrete getirebiliriz, kaybedecek bir sey yok. Stratejinin bir parcasi olarak gorulmeli.
Bu cinli isi super aslinda, sol bek alsinlar cinden. En kotusunu alsinlar, ismailden iyidir.
Turk futbolcu lazim arkadaslar. Bu feguli Iyi futbolcu ama biraz karaktersiz galiba, kadro disi birakmislardi onu.
Musayi alsinlar osmanlidan ortasahaya iyi futbolcu bence o cocuk.
Turk stoper yok takimda, bir tane alinmasi lazim bence.
Senol gunes serdar azizi istiyordur kesin.

Aslinda cok kolay bir transfer sezonu. Bas parayi al subotici ya da shatorden o raketciyi, sol beke caner. Mustafayi bir yere sokustur biraz canliyla mesela basaksehir al ordan yalcini yahut osmanliya sokustur al ordan musayi. Kimseyi de satma seneye satarsin, sampiyonlar liginden sonra

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Cinli isi gercekten uzerine dusulmeli, 1.36 milyar insan var Cin'de. Cin'in binde birine forma satsan 1.36 milyon forma ediyor. Hadi on binde birine bile satsan 136 bin forma eder. Turkiye'de sattigimiz toplam forma bu kadar zaten. Populer bir oyuncuyu alalim, kadroda dursun, tutmasa bile arada garanti maclarda girer. Futbolun icinde pazarlama, ticaret var. Yoksa ne isi var Hamit Altintop'un, Nuri'nin Real'de, Arda'nin Barcelona'da hepsi gittikleri gibi donuyorlar ama butun sene boyunca Arda sahada kostu, Arda pas verdi, Arda Messi'ye saka yapti diye reklami oluyor medyada takimlarinin. Turkiye buyuyen pazar oldugundan bu adamlari alip kendi takimlarinin populerligini arttiriyorlar.

Ha, Cin milli takiminin sol bekini getirsek Ismail'den iyi cikar mi? Bence cikar. Zira daha once defalarca dedim, Ismail'de futbol zekasi yok. Bu yastan sonra da edinilecek bir sey degil.

Serdar Aziz de 3-4 milyona veriyorlarsa alinsin, ne bir Alpay ne de bir Bulent ayarinda degil. Ersan kadar oynarsa op basina koy.

Çevrimdışı Gordon Baba

Olcay gönderilemez, gönderilmesi teklif dahi edilemez.
Türk rotasyonu için inanılmaz gerekli. Emekli olana kadar Beşiktaş'ta kalmalı.

Olcay'ın artıları tek pasları, geçiş oyunlarındaki organizasyonal aklı, ceza sahasına girişleriyle 9 numara tehditi ve -yavaş olsa da- topu döndürmede hızlı oyuncu olması.
Benim yaş grubu ve daha gençler genelde Olcay'ı beğenmez; bazıları hoşlanmaz. Hızlı ve kıvrak oyuncu severler. Ancak bu tip bir oyuncunun, aynı zamanda Olcay'ın sahip olduğu özellikleri bulundurması fiyatını kulübün ulaşamayacağı seviyelere çeker. Mesela Kerim, Gökhan ve Quaresma değerli oyuncular ama Olcay'ın yaptığı işlerin çoğunu yapamazlar. Bu durum Olcay'ı -mevcut kadromuzda- yedeksiz oyuncu yapıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Olcay'ın artıları tek pasları, geçiş oyunlarındaki organizasyonal aklı, ceza sahasına girişleriyle 9 numara tehditi ve -yavaş olsa da- topu döndürmede hızlı oyuncu olması.
Benim yaş grubu ve daha gençler genelde Olcay'ı beğenmez; bazıları hoşlanmaz. Hızlı ve kıvrak oyuncu severler. Ancak bu tip bir oyuncunun, aynı zamanda Olcay'ın sahip olduğu özellikleri bulundurması fiyatını kulübün ulaşamayacağı seviyelere çeker. Mesela Kerim, Gökhan ve Quaresma değerli oyuncular ama Olcay'ın yaptığı işlerin çoğunu yapamazlar. Bu durum Olcay'ı -mevcut kadromuzda- yedeksiz oyuncu yapıyor.
Olcayin iyisi zaten bence muller, gidip alamazsin. Elindeki ile yetinmeyi bileceksin

Çevrimdışı mylife1903

Cinli isi gercekten uzerine dusulmeli, 1.36 milyar insan var Cin'de. Cin'in binde birine forma satsan 1.36 milyon forma ediyor. Hadi on binde birine bile satsan 136 bin forma eder. Turkiye'de sattigimiz toplam forma bu kadar zaten. Populer bir oyuncuyu alalim, kadroda dursun, tutmasa bile arada garanti maclarda girer. Futbolun icinde pazarlama, ticaret var. Yoksa ne isi var Hamit Altintop'un, Nuri'nin Real'de, Arda'nin Barcelona'da hepsi gittikleri gibi donuyorlar ama butun sene boyunca Arda sahada kostu, Arda pas verdi, Arda Messi'ye saka yapti diye reklami oluyor medyada takimlarinin. Turkiye buyuyen pazar oldugundan bu adamlari alip kendi takimlarinin populerligini arttiriyorlar.

Ha, Cin milli takiminin sol bekini getirsek Ismail'den iyi cikar mi? Bence cikar. Zira daha once defalarca dedim, Ismail'de futbol zekasi yok. Bu yastan sonra da edinilecek bir sey degil.

Serdar Aziz de 3-4 milyona veriyorlarsa alinsin, ne bir Alpay ne de bir Bulent ayarinda degil. Ersan kadar oynarsa op basina koy.
Bir cinli alip ama populer bir oyuncusunu takip etmedigim icin bilmiyorum kesin vardir, boyle populer, piyasasi olan, karisi tv yildizi falan sonra store acacaksin quaresma ve gomez formasi satsan yeter.

Çevrimdışı tangaz

günaydın transfer çılgınları :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

Sözleşmesi Sezon Sonu Sona Erecek Futbolcular ;

Kaleci ; Mandanda, Gabulov, Alisson, Valdes

Defans ; Van der Wiel, Gökhan Gönül, Srna, Fedetsky, Pied, Caner, Emmanuel Más, N'Koulou, Neustadter, Cacares, Roncaglia, Agger, Samba, Mauro dos Santos, Xandao

Orta Saha ; M.Topal, Ben Arfa, Veloso, Feghouli, Ricardo Alvarez, Zivkovic, Nordtveit, Huddlestone, Samedov, Montolivo, Morrison, Mauricio, Rybus, Carroll, Emrah Başsan, Scarione, Vilhena, Carrick, Elmohamady, Canteros, Tettey, Bruno Gama, Meggiorini, Rasmus Elm, Aissati, Chantome, Flamini, Hoilett, Jony, Harnik

Forvet ; Gladky, Ibrahimovic, Damiao, Diabate, Ibrahima Balde

hiç para harcamadan alınabilecek ne güzel oyuncular var yahu :D ama bizim başkanın bonservisli oyuncuyu bedava alma fantezisi var işte :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

STOPER ADAYLARIM :busted_cop:

MERTESACKER= Sert , Havadan yerden etkili lakin fiziği geregi biraz agir , Herseyden once ALMAN :busted_cop:

SKRTEL : Anlatmaya gerek yok..

SUBOTIC : Bu ligin cok üzerinde stoper bir stoperde olmasi gereken hersey var

AGGER : Sanirim onuda anlatmaya gerek yok. Disiplinli havadan yerden etkili Cok iyi stoper..
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 11:37:58 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı worns

MERTESACKER= Sert , Havadan yerden etkili lakin fiziği geregi biraz agir , Herseyden once ALMAN :busted_cop:

AGGER : Sanirim onuda anlatmaya gerek yok. Disiplinli havadan yerden etkili Cok iyi stoper..

Agger üst düzey bir çok takımda oynayabilecekken Brondby'e gitti. Artık oradan ayrılacağını sanmam. Adam para için oynamıyor, buralara yolu düşmez.

Subotic efsane olur ama o da çok zor. Bana Skrtel olacakmış gibi geliyor.

Çevrimdışı Gordon Baba

Dördünden ikisini aynı paraya alabilseydik, hangilerini tercih ederdiniz?

Çevrimdışı cursedofdragon

Bunlarda benim stoper adaylarım :)

Martin Skertel

Aleksandar Dragovic

Kamil Glik

Yaroslav Rakitsky

Çevrimdışı mylife1903

subotici alsinlar, versinler parasi neyse
raketci olur ama cok cok zor transfer, buyuk ihtimal gelmez.
sikerteli ben istemiyorum mesela, olacaksa ayni takimdan lovren olsun daha olumlu.

gidip bassin baskan parayi 8 milyon aliyorum aliyorum aliyorum, alllll kim denk gelirse bu civarda para verilecek bir stoper lazim. caner beles ve transferi kapat.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bunlarda benim stoper adaylarım :)

Martin Skertel

Aleksandar Dragovic

Kamil Glik

Yaroslav Rakitsky

benimde fazio, jan vergonten :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kaleci adayım 1) ospina 2) ruffier :D

Dördünden ikisini aynı paraya alabilseydik, hangilerini tercih ederdiniz?
Skrtel - Subotic yapardim

Agger Ulkesinde kalmayi tercih eder buyuk ihtimalle

Suboticte zor

Bu nedenle Skrtel - Mertesacker tandemi de isimizi görür müthiş olur hemde..

Çevrimdışı cursedofdragon

benimde fazio, jan vergonten :D

Federico Fazio severim oda olabilir arjantinli adam :)

kaleci adayım 1) ospina 2) ruffier :D
Hic umitlenmeyin Boyko KA-LA-CAK :busted_cop:

Çevrimdışı Gordon Baba

Madem herkes stoper yazıyor, işte benim adaylar:
Inigo Martinez...
10 m bonservis, 5 maaşa gelir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

yunus kalmasın  5 6 ya evertona satalım yerine bunlar çok daha iyi olur :D

Çevrimdışı Ensar

sonra ağzımıza ... neyse ya kalsın da görelim , bize gün yüzü yok zaten kanser kaderimiz
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

MERTESACKERin kac yillik sozlesmesi kaldigini bilen var mi ?

Arsenal birakirsa Gelme ihtimali cok yuksek bence

Gomez , Beck , Marcelo ve Hilbert her turlu ikna eder onu :busted_cop:

Defansida Almanlara emanet etmek lazim :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

MERTESACKERin kac yillik sozlesmesi kaldigini bilen var mi ?

Arsenal birakirsa Gelme ihtimali cok yuksek bence

Gomez , Beck , Marcelo ve Hilbert her turlu ikna eder onu :busted_cop:

Defansida Almanlara emanet etmek lazim :icool:
30.06.2017'de bitiyor.

Etiketler: