2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12341813 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı uğur07

Zamaninda denenmisi var. Gs nin muslera ve drogba ile yaptigini yapmaliyiz. 4-5 m e vercegin 2 oyuncu olur. Kaleci forvet. Atan tutan. Gomez zaten var. Gomezi takimda tut. Muslera gibi kaleci al. Digerleri sonraki is.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EssiLor

• Ziyaretçi

Quaresma ve Töre'yi birlikte gönderenler o klasta iki ismi bulabileceğimizden ne kadar eminler? her zaman tutmaz o transfer olayı Quaresma seneye çok iyi rotasyon oyuncusu olur. Töre hadi neyse inişli çıkışlı grafik çiziyor. Ederini bulursa gidebilir. Pedro ve Marcelo Beşiktaş klası değiller. Alexis'e hiç girmiyorum orası tamamen yenilenmeli.

Costil
GG Badstuber Subotic Cissokho
Yaya Toure
Ben arfa Oğuzhan Sosa Quaresma/Aras
Gomez

Bizim isteklerimiz bu seviye olmalı yönetim bunu yapamasa bile biraz aşağısını yapmalı yaptırmalıyız. Artık UEFA alacak ŞL'de çeyrek final görecek kadrolar kurmamız gerek. Gs'nin Pandev, Dzemaili, Linnes, Donk, Bruma transferlerinde düştüğü hataya düşmemeliyiz. "idare edecek" futbolcular değil Beşiktaş'ı Avrupa takımı yapacak transferler gerek. Senin forvetin Gomez kanadın Quaresma ortasahan Oğuzhan defansta bi sakatlık olursa Pedro Marcelo oynayacak. O iş olmaz
Hay ağzına sağlık
Töre ve Quaresma nın gideceğini sanmıyorum zaten
Hamburgu üstelersek Adlere yeni sezonda kalemizi emanet ederiz.

Çevrimdışı cursedofdragon

iyi bu sene lucescu gs de fb'de laflarını fazla duymayacağız lucescu zenit ile anlaşmak üzere :)

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

3.Forvet'in önemi;

Eğer 3.forvetimiz iyi bir futbolcu olursa, Cenk ilk 11 başlar, kanat forvet oynar, çünkü yedekte forvet için hamle oyuncusu olmuş olur.

Şenol Hoca, Pektemek'e güvenip Cenk'i ilk 11 oynatamadı bence bu sezon..
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Alper1903

1 Top class kaleci, 1 Top class stoper, 1 adet Top class olmasa da o ayara yakın bir ortasaha, 1 skorer kanat oyuncusu, 1 de iyi bir sol bek lige ambargo koymak ve cl takımı olmak için şart. Sağ bek ve 3. forvet de lazım fakat öncelikli olarak bunlardan başlanmalı.

Çevrimdışı mylife1903

bu arada 1.69du maradona ve 1.69un gizemi die bir makale okumuştum yıllar önce çok önemli kişiler vardı ilk aklıma gelenler maradona, robert redford, paul newman, tom cruise, edison, ATATÜRK....
Paul newman iyiymis abi ama o daha cok amerikan futbolu oynardi, elizabeth taylorda cadaloz karisi olurdu

Takımdan ayrılması gereken çok oyuncu var, bi çırpıda 8 tane sayabilirim.

Ancak bir transfer döneminde takımla çok fazla oynanmamalı diye düşünüyorum.

Artık 2-3 sat, 2-3 al dönemine girmeliyiz, yetersiz olanları kademe kademe eksiltmeliyiz..

7 sat 9 al yapmamalıyız(fener yapıcak mesela bu yaz :evillol: :evillol:)

-Mustafa Kemal Atatürk

Zlatan İbrahimovic..

48 maç
45 gol
18 asist

Bütün egonu hak ediyorsun.

https://twitter.com/ZIatanFacts/media

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

saatlerce kaafa patlatmaya gerek yok .

Şuan ki rotasyonda kaleye fitim.

1 adet Kjaer chedju Kalibresinde stoper Şart oğlu şart .

İsmailin bombasını patlatacam az kaldı , sol bek için 1 adet solak herhangi bir futbolcu !!

sağ bek'e hücum'a yatkın tercihen genç bir sağ bek .

Yani 1 sol bek ve 1 stoper mümkünse düşük maliyetli potansiyelli bir sağ bek yeter bu takıma !! Kimse gitmesin 3 Transferle bu takım Ş.L.'de en az 2. tur görür !!
Allah allah okuyorum okuyorum kafam kiyak ben mi yazdim diye kendime soruyorum, sonra sag bek gorunce anladim ben yazmamisim.
Iki transfer yeter, beckin arkasina genc takimdan bir cocuk atsinlar, cocuk takilsin bununla, hatta ayni evde kalsinlar falan

Çevrimdışı mylife1903

Gs zamanında Okan-Suat-Emre ile oynuyordu.

Öyle düşününce orta saha oyuncuları için boy önemli bir kıstas değil :D
Boy ve islev konusuna girmeyin arkadaslar elimizde zargana gibi bir atiba var

Çevrimdışı mylife1903

ben de top oynadığım yıllarda metin tekin sevgim nedeni ile sağ açık oynamayı severdim ama hocalar boyun iyi die santrafor yapmıştı çok kafa golü atardım özellikle sağ açıkdan gelen ortalara attığım kafalar meşhurdu kariyerimin sonlarını stoper tamamladım...
Ben forvet arkasi oynardim, hic sevmezdim orta alandan geri yikilirdim, sol bek oynardim. Sonra basket takimina aldilar futbol hayatimi bitirdiler ahaha! dusun abi tayfur,ayman,hurriyet, pascal nouma kirmasi bir futbolcuyu sahada. Ah ulan tosicle beraber butun takimi doverdik son mac. Biz ikimiz gelin hepiniz ayagi, araya ismaili de alirdim. Yok ismail olmazdi zaten, sert girer, derbide oynatmazdim

Çevrimdışı mylife1903

iyi bu sene lucescu gs de fb'de laflarını fazla duymayacağız lucescu zenit ile anlaşmak üzere :)
Bu saatten sonra rusyada tuttugun takimi degistir, offf lucescu bor suru dert actin basima. Zenite 200euro basmak lazim onumuzdeki sezon icin

Çevrimdışı mylife1903

3.Forvet'in önemi;

Eğer 3.forvetimiz iyi bir futbolcu olursa, Cenk ilk 11 başlar, kanat forvet oynar, çünkü yedekte forvet için hamle oyuncusu olmuş olur.

Şenol Hoca, Pektemek'e güvenip Cenk'i ilk 11 oynatamadı bence bu sezon..
Iyi gozlem. Senol hoca cokmhata yapmadi takim tertibinde, tosice biraz haksizlik yapildi bir de ismail torpilliydi.
Pektemek yerine duzgun biri olsaydi cenki daha cok kullanirdik, gomez de dinlenirdi. Adam oynamadigi zaman bile zarar veriyor

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olabilir :DEvet hem kısayım hem de halı sahada orta saha oynarım :kop:
Efsane sol ayagim vardir , Forvet arkasi , Sol acik ve Sol bek oynarım ihtiyac olursa forvet ve kaleci pozisyonunda da iyiyimdir :D

Not : Futbola kaleci olarak basladim amatör takimlarda sonra Beşiktaş altyapisindan sigara nedeni ile kovuldum

Müthiş sol ayagim sayesinde Iyi frikik atarim hali sahaya adam lazim olursa Iletisime gecebilirisiniz :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Efsane sol ayagim vardir , Forvet arkasi , Sol acik ve Sol bek oynarım ihtiyac olursa forvet ve kaleci pozisyonunda da iyiyimdir :D

Not : Futbola kaleci olarak basladim amatör takimlarda sonra Beşiktaş altyapisindan sigara nedeni ile kovuldum

Müthiş sol ayagim sayesinde Iyi frikik atarim hali sahaya adam lazim olursa Iletisime gecebilirisiniz :D
Ne hali sahasi, sezon oncesi kampina ismailin yerine.
Aslinda yonetim vodafone ile bir kampanya yapsa hem sempati hem de takimin reklamini yapar. Bu sene bir taraftarimizi transfer ediyoruz kampanyasi. Vodafone 1903 mesaj atacaksin 10lira. Vodafone arenada butun yaz secmeler yapilacak. Bagimsiz gozlemciler ve kulup calisanlari olacak 1 tane taraftari sececekler ve sozlesme imzalayacaklar 1 yillik. Secmeleri tvden yayinlayacaklar. Butun dunya duyar besiktas ismini. Bazi maclarda bu kardesimiz forma giyer, herkes cosar

Çevrimdışı batu35

daha lig bitmedi herkes buraya yönelmiş bi şampiyon olalım kutlayalım tadını çıkaralım öyle konuşuruz  :ok:
O SENE BU SENE BUNDAN SONRA HER SENE

Çevrimdışı emrecakmak

Gökhan Boyko Tolgay gidici sanırım teklifler var diyorlar.

Bana kalırsa

Tolga, Alexis, Veli, İsmail, Serdar, Pektemek,Olcay gönderilmeli eksikleri tamamlanir bir şekilde :)

Çevrimdışı mylife1903

Gökhan Boyko Tolgay gidici sanırım teklifler var diyorlar.

Bana kalırsa

Tolga, Alexis, Veli, İsmail, Serdar, Pektemek,Olcay gönderilmeli eksikleri tamamlanir bir şekilde :)
Bu kadar turk futbolcu gonderemeyiz. Tolga kesin kalir, kalmali
Olcay kesin kalir, kalmali
Serdar gider gibi ama kalabilir
Veliyi ben kulubun profesyonel calisani olsam gonderirim ama taraftar olarak kiyamiyorum
Ismail ve pektemek devre arasi gonderilmeliydi zaten

Çevrimdışı Ogün

Olcay gönderilemez, gönderilmesi teklif dahi edilemez.
Türk rotasyonu için inanılmaz gerekli. Emekli olana kadar Beşiktaş'ta kalmalı.

Çevrimdışı Gürcan

Tolgay biraz morali bozuk gibi sebebi yeterli sureyi bulamadi ve 18 alinmadigi için fakat bunun sebebi tekrardan sakatlanma riski ve form tutma olayi. Kamp olmadan tolgay eski formuna kavusmasi risk idi.

Tekrar yaziyorum ama malesef hayal kurmayalim tolga ile ismail kesin kalacak.

Veli,serdar,pektemek,pedro,milosevic ten tez zamanda en az zararla kurtulmaliyiz. Takas veya en kotu bonservissiz gondermeliyiz. Yillik ucretleri bile kar bu saatten sonra. (serdar in zaten sozlesmesi bitti)

Cenk tosun gibi girdimi oyuna %100 verecek her bolgede oyuncumuz olmasi gerek

Çevrimdışı emrecakmak

Olcay gönderilemez, gönderilmesi teklif dahi edilemez.
Türk rotasyonu için inanılmaz gerekli. Emekli olana kadar Beşiktaş'ta kalmalı.

:(

Şöyle ayağında top tutabilen şut çekebilen hızlı bir kanat gelse fena mı olur?

Video Temsili :)

Çevrimdışı Ogün

:(

Şöyle ayağında top tutabilen şut çekebilen hızlı bir kanat gelse fena mı olur?

Video Temsili :)
Gelsin tabii gelmesin olur mu ama şöyle bir şey var: 18'de 7 tane Türk oyuncu bulunmak zorunda.

Çevrimdışı mehmetthedum

Aras geldi bile.

Kanatlardan biri gidecek mecburen.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Gürcan

Aras geldi bile.

Kanatlardan biri gidecek mecburen.
Töre gidecek artik zamani geldi. Kulube 15-20 m euro kazandirir insallah ve helallesip yolumuza bakalim. Yerine de muhtemelen aras i monte edecez gibi.

Atiba tolgay ortasaha da simdilik yeterli oraya transfer olmaz gibi. Veli gidici necip demirbaş zaten.

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Etiketler: