2016/17 Transfer Sezonu
2016/17 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2016/17 Transfer Sezonu Sadece Beşiktaş'ımızın 2016/17 sezonu için transfer sezonu hamlelerini bu başlıkta konuşacağız. Rakiplerin transferlerini bu başlıkta

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2016/17 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12337456 defa] 2016/17 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Bishamon

Yaya Toure ayda 1 Milyon Sterlin kazanıyormuş  :D

Çevrimdışı Arena_

6 milyon. Porto alacak onu.

Onu alsınlar Brahimi bize gelsin. Q7'yi de verelim onlara.  :biggrinking:

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Yönetim 6 oyuncu almayı planlıyormuş. Bunun 4'ü arkaya 1'i kaleye olacak o kesin gibi. 1 de muhtemelen ortasaha.

Kim gelir kim gider orasını göreceğiz tabi ki.
Öncelikli ihtiyaç olan mevkileri doğru tespit etmişler. Bu sefer niteliği de daha ön planda tuttuklarına inanmak istiyorum. Boyko, İsmail gibi olmayacak dualara artık amin denmez umarım .
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2016, 13:42:04 Onur Küçük ]

Çevrimdışı nusretaslanturk

Yaya Toure ayda 1 Milyon Sterlin kazanıyormuş  :D
kazandığını bir yere koy 2-3 yıl daha dünya'nın hiç bir futbol takımında sırıtacağını düşünmüyorum..

Çevrimdışı aa1903

Zieler benim adamımdır ama ffp belası nedeniyle alacağımızı sanmıyorum. Mandanda sözleşmesini uzatmadıysa mandanda'yı bedavaya kapatırsak çok güzel olur.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 13:42:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
kanat'ta lazım aslında ama aras'ı mı hazırlıyorlar dersin ?  veya
           Transfer
transfer transfer transfer transfer
          atiba  transfer
sosa       oguzhan    cenk(olcay)
             gomez

Tahminim Aras, Olcay, Quaresma veya Töre, Kerim ve Cenk rotasyonu.

Bence kesinlikle yeterli değil Quaresma'ya tüm sezon güvenemeyiz mutlaka eli yüzü düzgün ne vereceği belli olan bir kanat gerekli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 13:43:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Öncelikli ihtiyaç olan mevkileri doğru tespit etmişler. Bu sefer niteliği de daha ön planda tuttuklarına inanmak istiyorum. Boyko, İsmail gibi olmayacak dualara artık amin denmez umarım .

Boyko'da şansımız Everton'un kaleci bulamaması.

Bu adamı bizden alacaklar hem de iyi paraya alacaklar gibi hissediyorum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Gordon Baba

3 ay önceye dek Hatem Ben Arfa'yı tanımıyordum. Nedir/nasıldır öğrenmek için maçlarını izlemek istedim. Şu 2 tam ve 1 yarım maçı izleyerek kafamda bir şeyler oluşturmaya çalıştım. Benim gibi Arfa'dan bihaber olanlar izleyebilirler. Bir fikir verir mutlaka:

Çevrimdışı Bishamon

kazandığını bir yere koy 2-3 yıl daha dünya'nın hiç bir futbol takımında sırıtacağını düşünmüyorum..

Şu an Man City'de sırıtıyor zaten son maçlarını izleyen bilir adam resmen sahada yürüyor.Pep gelince zaten takımdan atacağı ilk adam o olur.
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2016, 13:46:06 Bishamon ]

Çevrimdışı tangaz

Tahminim Aras, Olcay, Quaresma veya Töre, Kerim ve Cenk rotasyonu.

Bence kesinlikle yeterli değil Quaresma'ya tüm sezon güvenemeyiz mutlaka eli yüzü düzgün ne vereceği belli olan bir kanat gerekli.

Buyrun @Çağrı Bey  :icool:

http://www.transfermarkt.com.tr/iuri-medeiros/profil/spieler/193830

bir kanat oyuncusu önerisi de benden gelsin. Liga NOS 29 maç 8 gol 12 asist  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 13:45:45
  • Beşiktaş / Bodrum
31-32 yaş üstü kimseyi boşuna yazmayın üst düzey gidecekleri yerler belli çünkü.

Bizim amacımız eğer olacaksa böyle bir iş 30 civarı oyuncular. Çok zor ama Schweinschteiger çok iyi olurdu.

Ancak bütçeye gereksiz yük bindirmenin anlamı yok.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

ben de öyle bir şeyler hissediyorum aklımdan 6 M geçiyor  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 13:46:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Buyrun @Çağrı Bey  :icool:

http://www.transfermarkt.com.tr/iuri-medeiros/profil/spieler/193830

bir kanat oyuncusu önerisi de benden gelsin. Liga NOS 29 maç 8 gol 12 asist  :bandit:

Sayın @tangaz oyuncu Sporting Lizbon'un :D Seneye direk 11 oynayacak  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tangaz

Büyüğüm Tangaz'ın uyarısını dikkate alarak, artık biçemimi sakinleştirdim. Ondan böyle yazdım :)

:-* Sn. Milne

Çevrimdışı tangaz

Sayın @tangaz oyuncu Sporting Lizbon'un :D Seneye direk 11 oynayacak  :D

@Çağrı Bey, belki satın alma opsiyonlu kiralarlar bize opsiyonu yüksek tutarız sezon sonu tutarsa da çamura yatarız. Bknz. Töre transferi :naughty:

Çevrimdışı Bishamon

Aytaç Sulu nasıl olur? Hem Türk hem tecrübeli

Bir de Kaan Ayhan var o da 21 yaşında
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2016, 13:54:02 Bishamon ]

Onur Küçük

• Ziyaretçi

@Çağrı  direk değil dolaylı olarak transfer sezonuyla alakası var . Yabancı kontenjanı mali durum gözetildiğinde Hamza Küçükköylü, Sedat Şahintürk gibi potansiyelli oyuncuların gelişimi daha dikkatli izlenmeli , bu oyunculara güven aşılanıp daha fazla şans verilmeli . Altyapıya ciddi bir el atılmalı .

Çevrimdışı nusretaslanturk

8m£ var elimizde
en kötü ihtimallerle
gökhan--10m£
boyko  -- 3m£
Elde 21m£ luk bir transfer bütçesi var en kötü ihtimalle

kaleci: Mandanda free veya çok cüzi Adler..önce Adler zorlanmalı sözleşmesi bitiyor
Sag bek : Aklıma ilk gelen free Wiel ama 4m£ alıyor GG sezonda 20 maç zor çıkarıyor @Çağrı sana bıraktım
stoper   : paraya kıyılmalı..kamil glik 300-400 bin£ maaş alıyor Torino'dan kandırın bu adamı bir şekilde 8m yazıyorum
stoper   : kamil gelirse  tamamlayıcı bir stoper yetecektir 4m yazdım
sol bek  : sakatlığından dolayı coentrao'yu bu yönetim ucuza kapatabilir 3-4 gibi
ön libero: çapa lazım olduğu için ilk tercihim topal..olmazsa veloso free'ler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 13:59:08
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı  direk değil dolaylı olarak transfer sezonuyla alakası var . Yabancı kontenjanı mali durum gözetildiğinde Hamza Küçükköylü, Sedat Şahintürk gibi potansiyelli oyuncuların gelişimi daha dikkatli izlenmeli , bu oyunculara güven aşılanıp daha fazla şans verilmeli . Altyapıya ciddi bir el atılmalı .

Sıra oraya da gelecek mutlaka. Sıra sıra gitmemiz gerekiyordu bence bu sene tohumları atılmalı katılıyorum ama tam yüklenme seneye olur diye düşünüyorum.

Öncelik şampiyonluk ve stattı. Şimdi gelirler düzenli olacağı için adam akıllı bir yerel veritaban araştırması yapılmalı ülke çapında.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Sol bek için Clichy de olurdu aslında ama onu alabilir miyiz bilemiyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 14:02:39
  • Beşiktaş / Bodrum
8m£ var elimizde
en kötü ihtimallerle
gökhan--10m£
boyko  -- 3m£
Elde 21m£ luk bir transfer bütçesi var en kötü ihtimalle

kaleci: Mandanda free veya çok cüzi Adler..önce Adler zorlanmalı sözleşmesi bitiyor
Sag bek : Aklıma ilk gelen free Wiel ama 4m£ alıyor GG sezonda 20 maç zor çıkarıyor @Çağrı sana bıraktım
stoper   : paraya kıyılmalı..kamil glik 300-400 bin£ maaş alıyor Torino'dan kandırın bu adamı bir şekilde 8m yazıyorum
stoper   : kamil gelirse  tamamlayıcı bir stoper yetecektir 4m yazdım
sol bek  : sakatlığından dolayı coentrao'yu bu yönetim ucuza kapatabilir 3-4 gibi
ön libero: çapa lazım olduğu için ilk tercihim topal..olmazsa veloso free'ler

Şöyle bir bütçe elimize geçerse;

Skrtel, Subotic, Mayke veya Van Der Wiel ve Adler. Öncelikle şu 4'lünün altından girip üstünden çıkıp çekmek gerek buraya.

Skrtel 3-4 milyona biter en fazla belki olmaz bile o kadar.

Mayke yine aynı civarda.

Adler yine aynı civarda. Yani 10 milyona üç kaliteli oyuncuyu bitirebiliriz.

Subotic'in ciddi bir maliyeti olacaktır o yüzden onu zayıf ihtimal görüyorum.

Sol bek için Caner'i kaçırdığımıza üzülmeyiz umarım. Oraya da Lukaku'nın kardeşi Joradn Lukaku 4-5 milyon aralığına bitirilebilir.

Sonuçta başarabilirsek;

Adler - Lukaku - Subotic - Skrtel - Mayke / Wiel

Efsane bir 5'li olur. Ancak tabi ki bunları yapmak şuan için biraz hayal.

Ve en önemlisi, her şeyden önce, Dünya da yansa önce Gomez.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı boreas

Bence Gaziantepten Orkan Çınarı almalıyız. Geleceğe yatırımı bırakmamalıyız. Gs veya fenere gidecek diye korkuyorum açıkçası. Yeni tuncay şanlı olur. 96 doğumlu olmasıda cabası. Bizim maçta çok etkiliydi.

Çevrimdışı boreas

Rizeli Eren Albayrak ı da beğeniyorum. Anadolu takımlarından diye Gs niasseyi beğenmedi bakambu villarealde döktürüyor.
Eren hızlıdır İsmailin aksine gerilmeden anlık orta açar ve büyük isabet eder. Defansif açıdan güçlenirse iyi bir tranferdir benim için.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Mayıs 2016, 14:09:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Bir de maaş olarak ele alalım.

Adler : 2 milyon euro

Skrtel : 2.5 milyon euro

Subotic : 2.5 milyon euro

Lukaku : 1.5 milyon euro

Mayke/Wiel : 1.5 milyon euro

Yani maaş kotasına ekstra 10 milyon euro yük demek bu 5 oyuncu. Peki gidenler bunu dengeler mi?

Boyko : 1.5 milyon euro (Ortalama alıyorum)

Serdar : 500.000 euro

Alexis : 1.2 milyon euro

Marcelo : 1.2 milyon euro

İsmail : Gitse de aynı maaşa Eren gelir.

Gidenler 4.5 milyon euro gelenler 10 milyon euro. Yani ekstra 5 milyon euro yük demek.

Pektemek gider de 3. forvet Hamza olursa ekstra 3.5 milyon euroya kadar iner yük.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı boreas

Kaleye ise macera aramaya gerek yok Tolga ile sözleşme yenilemeyip Volkan Babacan alalım. Milli takımın 1. Kalecisi sonuçta.

Türk oyuncular takımın omurgasıdır her zaman şuan şampiyon oluyorsak bunu Takımdaki Türklerin arkadaşlığının büyük payı var.

Etiketler: