Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2267308 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı cursedofdragon

süper ötesi iste ATATÜRK RESMİ nereye konacak soylentiside son buldu bence harika oldu şimdi :claps:

bunlar geçici gibi duruyor efe kalıcı böyle birşey yapılabilir :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bunlar geçici gibi duruyor efe kalıcı böyle birşey yapılabilir :)
zannetmiyorum bence kalci belki bu pankartlarin arkasina destek yapilir bi cerceve takilir o kadar ben ordan ineceklerini artik dusunmuyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

zannetmiyorum bence kalci belki bu pankartlarin arkasina destek yapilir bi cerceve takilir o kadar ben ordan ineceklerini artik dusunmuyorum

kedi yoluna yapmak lazım efe ışıklı birşey yapmak lazım böylede güzel gözüküyor ancak juventus'un stadında ki gibi armamızı kedi yoluna koymalıyız hatta ışıklı yapabiliriz kırmızı ışıklı feci birşey olur :D

Atamın resminide yine aynı bu şekilde numaralıya "EN BÜYÜK BEŞİKTAŞ"lı şeklinde onuda ışıklı yapabiliriz :)

Çevrimdışı mylife1903

harbiden ne alaka şampiyonlukla  :bandit:
Gitmisi var 2004 yilinda, soyle animsayabiliriz, bir pankart da verheugene ac avrupa sampiyonu ol fb

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yankee

Çevrimdışı FARUK

Loca balkonu ledlerin de numaralı yeni açık köşedeki sorun giderilmiş

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Fatih Yağdoğan

180x100 şeklinde odama kanvas tablo bastırıcam acaba elinde stad ve beşiktaş amblemli yüksek kaliteli resmi olan arkadaşım  varmı acaba
Banane abi en büyük BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı SuperBJK

Tayfa bunu beğendi  :ok:

Tayfa buna bayıldı  :sevinc

Çevrimdışı Efe

eski acik mebrana kapi duzenegi konmamis nasil inip cikacaklar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Stadda hiç eksik kalmadı diydbiliriz.Sadece eski açık tarihi duvar arma var
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı serti67

Stadda hiç eksik kalmadı diydbiliriz.Sadece eski açık tarihi duvar arma var
kartal heykellerı yenı acık arkadakı cevre duzenlemesı eskı acık otobus gırısınde duvarda kablolar beton gorunum var oglu var yanı iş
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

yaw yeni inonuden foto istedim atmadi yuklensenize yarin atsin bi tane bakalim masa ustu falan yapalim :icool: @SDemirsoy
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

kapalı çatıya logo numaralı çatıya Atatürk gelmiş ohh mis eksikler tamamlanıyor
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı b.damatoglu

Atatürk de gelmiş. Pazar Cumhuriyeti kuruyoruz o zaman

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı emrecakmak

Ben şöyle 3D birşeyler bekliyordum :/ 

Umarım geçicidir bu çok basit görünüyor bence.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

En Buyuk Beşiktaş li Protresi de Asilmis sonunda :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Unalll

Ya şu led mash işine tekrar başlanılsın güzel duracaktı veya o led mash takılan yerlere tüm stadı dönecek şekilde led ekranlarla kaplasak nasıl olur reklam alırız ışık gösterisinde kullanırız ama biraz maliyetli olabilir ama çatıyla tribünler arası muhteşem olur gerçekten