Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2267943 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Yasin A.

maça bilerek kupayi istemiyor başkan 19 mayista şampiyonluk etkinligi duzenleyecek vodafonr arenada girisler parali olacak bence ordanda para kazanacak pazartesi biletleri satisa sunar :icool:

gombinemiz var qanqa geçmez mi  :evillol:

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Stad açılmasın diye konuşulan günlerde olmuştu burda, şimdi şampiyonluğumuzu belirliycek maçı VODAFONE ARENADA eşsiz taraftarımızın önünde oynuycaz. Büyük bir nimet gerçekten

Çevrimdışı İhsan

maça bilerek kupayi istemiyor başkan 19 mayista şampiyonluk etkinligi duzenleyecek vodafonr arenada girisler parali olacak bence ordanda para kazanacak pazartesi biletleri satisa sunar :icool:

Bu nasıl olacak?
Bizim maç 19. Mayıs Konya'da değil mi?
ileri mi alındı KOnya maçı?
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Bu nasıl olacak?
günü birlik gidip gelecekmiş takım maç çıkışı direk stada gelecekler.
burda maç oynanırken eğlence başlar belki skorboartta maçıda verebilirler
yoksa çökeriz içerdeki tvlerin başına :naughty:
ama genede bana bu iş zor görünüyor belki maç saatini erkene alabilirler. :bandit:

Çevrimdışı İhsan

günü birlik gidip gelecekmiş takım maç çıkışı direk stada gelecekler.
burda maç oynanırken eğlence başlar belki skorboartta maçıda verebilirler
yoksa çökeriz içerdeki tvlerin başına :naughty:
ama genede bana bu iş zor görünüyor belki maç saatini erkene alabilirler. :bandit:

Şampıyonluk garantilenirse yayıncı kuruluş maçları 2 güne yayar. Böylece belki maç 18.5. oynanır ve 19.5 biz ayrı bir tören yaparız.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

gombinemiz var qanqa geçmez mi  :evillol:
gecmez bence normal bilet satarlar kagit bilet sonucta mac degil
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kaç bin bilet satıldı acaba? Bence bitmiştir bile :icool: :icool:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Bu nasıl olacak?
once oynanacakmis abi mac pazari bekliyorlar carsamba oynayip persembe toren yapilacakmis soylenen o
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kaç bin bilet satıldı acaba? Bence bitmiştir bile :icool: :icool:
biletler dun bitti misafir bile bitti galiba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu saçmalığı anlamadım nerde bir yerde yazıyodu.. Neymiş efendim kutlama merasimini federasyon belirlermiş, kazanan takım uymak zorundaymış. :bandit:

Rahat bırakın istediği gibi kutlasın insanlar, size ne kardeşim.

Aha şu;

"Ancak Süper Lig müsabakaları statüsünün 11. Maddesinde “Kupa töreni organizasyonu futbol federasyonu tarafından yapılır. Kulüpler, federasyonun belirleyeceği organizasyon kurallarına uymak ve kupa törenine katılmak zorundadırlar." ibaresi yer alıyor. Bu maddeye göre kupa törenin daha sonra yapılması gündeme gelebilir."
[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 13:53:07 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

gecmez bence normal bilet satarlar kagit bilet sonucta mac degil
Kombineliye öncelik tanıdıkları sürece sıkıntı yok :D

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Nereden Nereye, kamyonları sayıyorken artık Şampiyonluğa gün sayıyoruz.
3.Maçında şampiyon oluyor Stat :)

Çevrimdışı Oktay

Arkadaslarm kardeslerim sevgili romalilar. Kale arkasindan bilet ariyorum. Yardimci olursaniz sevinirim 😘
tiz haber salına kırk pare top atışı yapıla haşmetlü patişahımızın fatih sultanın buyruğudur.. kim olaki elinde  bilet ola tiz heber vere @Fatih  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Arkadaşlar Black Cup'tan yiyecek içecek alırken dikkatli olun, fiyatını sormayı ve satın aldıktan sonra fişini istemeyi unutmayın. Bildiğin çakallık yapıyorlar. Ben eyvallah etmedim ama eminim iyi niyetli ve sorgulamayan bir çok arkadaşımızı orada kazıklıyorlar. Ayrıca yönetimi de bu yapılanlar konusunda uyarmak lazım.
ne gibi şeyler oluyor
ürünleri, oldukları fiyatın iki katına satmaya çalışıyorlar. bu arada fiş de vermeyip, muhtemelen fazla gelen parayı cebe indiriyorlar. kulübümün böyle aklı evvellerce kullanılıp, menfaat kapısı haline getirilmesi benim kanıma dokunuyor.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Deniz

Maça gideceklerin stada erken gitmesini tavsiye ederim.Yine kaynak yapmaya çalışanlar olacaktır.
Özellikle eşi ve çocukları ile gidecekler biber gazı gibi tehlike olduğundan dikkatli olsun.
Bursa maçında birçok çocuk biber gazından etkilendi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı black kartal

maç günü stada giremeyenler için çarşıda dev ekren gibi bi organizasyon varmı acaba
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı Fatih

tiz haber salına kırk pare top atışı yapıla haşmetlü patişahımızın fatih sultanın buyruğudur.. kim olaki elinde  bilet ola tiz heber vere @Fatih  :evillol: :evillol:
:D :D

Abi gitmiyorsan talibim biletine. Feci bi dua kazanırsın. Uzerine nurlar yağar :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Hasan Tahsin

maç günü stada giremeyenler için çarşıda dev ekren gibi bi organizasyon varmı acaba
Çarşı'da dev ekran kurulacak bir alan yok , kaldı ki o dev ekran kurulsa esnaf anında parçalar o ekranı  :) Futbol sayfasında bir kaç sayfa geriye gidersen ne demek istediğimi anlarsın  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Çarşı'da dev ekran kurulacak bir alan yok , kaldı ki o dev ekran kurulsa esnaf anında parçalar o ekranı  :) Futbol sayfasında bir kaç sayfa geriye gidersen ne demek istediğimi anlarsın  :)
ooooo @Hasan Tahsin abimiz navigasyondan sorumlu bugun. Abi hep goruyorum bu arkadas listesine ekleyince ampul gibi parliyor nikler seninkini hemen seciyorum, bu kadar okuyup bu kadar az yazilir mi yaaa!
Su dev ekran olayi benim hayalim, mesela konya macini vodafone arenada verseler, harika olmaz mi?
Baskan 50 liradan bilet satsa dolar o stad. Kisitlama da yok 60bin kisi gireriz. Ustune bunun kupa kutlamasi var bir 60bin de orda girer.

Fikret orman bu fikri begendi, bence

Çevrimdışı Hasan Tahsin

ooooo @Hasan Tahsin abimiz navigasyondan sorumlu bugun. Abi hep goruyorum bu arkadas listesine ekleyince ampul gibi parliyor nikler seninkini hemen seciyorum, bu kadar okuyup bu kadar az yazilir mi yaaa!
Su dev ekran olayi benim hayalim, mesela konya macini vodafone arenada verseler, harika olmaz mi?
Baskan 50 liradan bilet satsa dolar o stad. Kisitlama da yok 60bin kisi gireriz. Ustune bunun kupa kutlamasi var bir 60bin de orda girer.

Fikret orman bu fikri begendi, bence
:D
Konu bu gün Gomez'de tıkandı kaldı @mylife1903  hatta bir ara @Çağrı kırmızı ile mesajlar silinecektir dedi ama konu 5 - 6 sayfa daha uzadı ve sesini çıkarmadı  :) Bu deplasman maçını statta izlemenin örneğini ben kendi adıma desteklerim ama daha hiç örneğini görmedim. Şifresiz verilen maçların dünyanın çeşitli büyük meydanlarında büyük kitlelerce izlendiğine çok şahit oldum. Özellikle dünya kupası maçlarında oldu bu. Şimdi digitürk böyle bir organizasyondan kaç para ister tahmin edemiyorum. Zira maç günleri dolup taşan çarşı esnafı sinek avlayacaktır. Esasen ekmek paraları , böyle bir şeyi istemem. Sadece @Necmi  nin belirttiği fiyat ve özen konusunda kendilerine çeki düzen vermelerini bekliyorum. Ayrıca suçun büyüğüde orada nasılsa ben doldururum , fiyata, özensizliğe de itiraz etmem imajını veren taraftarımızındır. 2 hafta boykot et bakalım nasıl çeki düzen verecekler kendilerine. Müşteriyi çantada keklik görmesinler. Yoksa çarşı içinde rakını yudumlarken gönüldaşlarınla maç seyretmenin keyfi doyumsuz. Uzun oldu yahu ( Senin yahunla )  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

:D
Konu bu gün Gomez'de tıkandı kaldı @mylife1903  hatta bir ara @Çağrı kırmızı ile mesajlar silinecektir dedi ama konu 5 - 6 sayfa daha uzadı ve sesini çıkarmadı  :) Bu deplasman maçını statta izlemenin örneğini ben kendi adıma desteklerim ama daha hiç örneğini görmedim. Şifresiz verilen maçların dünyanın çeşitli büyük meydanlarında büyük kitlelerce izlendiğine çok şahit oldum. Özellikle dünya kupası maçlarında oldu bu. Şimdi digitürk böyle bir organizasyondan kaç para ister tahmin edemiyorum. Zira maç günleri dolup taşan çarşı esnafı sinek avlayacaktır. Esasen ekmek paraları , böyle bir şeyi istemem. Sadece @Necmi  nin belirttiği fiyat ve özen konusunda kendilerine çeki düzen vermelerini bekliyorum. Ayrıca suçun büyüğüde orada nasılsa ben doldururum , fiyata, özensizliğe de itiraz etmem imajını veren taraftarımızındır. 2 hafta boykot et bakalım nasıl çeki düzen verecekler kendilerine. Müşteriyi çantada keklik görmesinler. Yoksa çarşı içinde rakını yudumlarken gönüldaşlarınla maç seyretmenin keyfi doyumsuz. Uzun oldu yahu ( Senin yahunla )  :D
Duzgun isletme kalmamis demektir bu @Necmi abi yazinca ben uzuldum, sahsen. Hersey para degil, ilcenin ve bazi mekanlarin belli standartlari olmali ama turkiyede hersey para ile olculmeye baslaninca insanlik olmus herhalde. Paran kadar adam oldugun bir ulke, kokusmaya baslamistir. Herkes de adam olmaya calisip, birbirinin ustunden para kazanmya calisirsa buyuk kesim firsatci olur cikar. Yazik.
Adam gibi bir yerde oturup soyle az mezesiyle bir buyuk icsem 500lira para gelecek herhalde. Asgari ucretle calisan adam bir gun keyif yapamayacak mi?ayip

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 12 Mayıs 2016, 19:19:58
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
:D :D

Abi gitmiyorsan talibim biletine. Feci bi dua kazanırsın. Uzerine nurlar yağar :D

Her yerde mi be kardeşim..
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı eaglearena

Maça gideceklerin stada erken gitmesini tavsiye ederim.Yine kaynak yapmaya çalışanlar olacaktır.
Özellikle eşi ve çocukları ile gidecekler biber gazı gibi tehlike olduğundan dikkatli olsun.
Bursa maçında birçok çocuk biber gazından etkilendi.

Kesinlikle abi erkenden gitmek stada girmek en mantıklısı...
Benim objektifimden bursa maçındaki saha olayları