ooooo @Hasan Tahsin abimiz navigasyondan sorumlu bugun. Abi hep goruyorum bu arkadas listesine ekleyince ampul gibi parliyor nikler seninkini hemen seciyorum, bu kadar okuyup bu kadar az yazilir mi yaaa!
Su dev ekran olayi benim hayalim, mesela konya macini vodafone arenada verseler, harika olmaz mi?
Baskan 50 liradan bilet satsa dolar o stad. Kisitlama da yok 60bin kisi gireriz. Ustune bunun kupa kutlamasi var bir 60bin de orda girer.
Fikret orman bu fikri begendi, bence

Konu bu gün Gomez'de tıkandı kaldı
@mylife1903 hatta bir ara
@Çağrı kırmızı ile mesajlar silinecektir dedi ama konu 5 - 6 sayfa daha uzadı ve sesini çıkarmadı

Bu deplasman maçını statta izlemenin örneğini ben kendi adıma desteklerim ama daha hiç örneğini görmedim. Şifresiz verilen maçların dünyanın çeşitli büyük meydanlarında büyük kitlelerce izlendiğine çok şahit oldum. Özellikle dünya kupası maçlarında oldu bu. Şimdi digitürk böyle bir organizasyondan kaç para ister tahmin edemiyorum. Zira maç günleri dolup taşan çarşı esnafı sinek avlayacaktır. Esasen ekmek paraları , böyle bir şeyi istemem. Sadece
@Necmi nin belirttiği fiyat ve özen konusunda kendilerine çeki düzen vermelerini bekliyorum. Ayrıca suçun büyüğüde orada nasılsa ben doldururum , fiyata, özensizliğe de itiraz etmem imajını veren taraftarımızındır. 2 hafta boykot et bakalım nasıl çeki düzen verecekler kendilerine. Müşteriyi çantada keklik görmesinler. Yoksa çarşı içinde rakını yudumlarken gönüldaşlarınla maç seyretmenin keyfi doyumsuz. Uzun oldu yahu ( Senin yahunla )