Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2267933 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı murat

Herkes maça sahip olduğu koltuğun renginde giyinsin😊 pikselli görüntüyü bozmayalım😆

Çevrimdışı Kemal

Misafir tribün diye bir şey kalmadı oranında çoğu Beşiktaşlılar aldı kalan Osmanlılilar da zaten içerde 50 k dışarda 250 k totalde 300.000 kişi görünce sahadet getirip Beşiktaş atkisi takarlar

Çevrimdışı Unalll

Şov var şovvvv inşallah çoğunluk şu beyaz siyah giyinmeyede uyar birde şampiyon sensin vs pankartları off en hayırlısı olmuş açılış maçında bu sopalıları açmamak şampiyonluk maçına kısmetmiş tribün nasıl yapılır göstereceğiz herkese anti kareografi bu arada sopaların kapalıya konulması kesin değil kale arkalarıda düşünülüyor görsellik için

Çevrimdışı Ripley

kayseri maçında çok fena gürültü çıkarmışız. herkeşte akıllı telefon var gürültü seviyesini desibel ölçen program ile neden kimse ölçmüyor acaba ? belki de rekor kırıldı haberimiz yok. osmanlı maçına gidecek arkadaşlardan ricam desibeli ölçmeleridir. amme hizmeti desibel ölçer ayağınıza geldi;

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gamebasic.decibel&hl=en

Çevrimdışı birkanmaraz

Bilet alamayan arkadaşlar osmanlı pasoligi ile misafir tarafından alsınlar karaborsada bilet aramaktan iyidir.Ben babamın BJK pasosunu iptal edip bu şekilde onada bilet aldım,Allah ımızın izniyle tarihi güne tanıklık etmek için değer.

@kartalcan misafir bölümünün fiyatı ne kadar dı ?

Çevrimdışı pdpjam

Arkadaşlar,  misafir tribününden bilet aldığımızda tek maçlık giriş kartımızı nereden alacağız? 

Çevrimdışı İhsan

Biraz önce ntv sitesinde 1965 yılına ait fotoğraf sergisini gezerken gördüm sanırım bizim stada ait :)

Bir süzer plaza kaç para? alıp yıksak ne güzel olur  :boom:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Pazar günkü maçta kale arkasındakiler SİYAH, Numaralı ve Kapalı'dakiler BEYAZ giyinsin. Stadımız siyah-beyaz olsun!  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Herkes kendi koltuğunun renginde giyinsin :-D Pikselli taraftar oluruz :kop:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Herkes maça sahip olduğu koltuğun renginde giyinsin😊 pikselli görüntüyü bozmayalım😆

Okuyarak geldim. Aynı fikir bende de var dı  :)
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yasin A.

günaydın şampiyon takım taraftarları.
pazar günü stad ve çevresi mahşer günü gibi olacaktır, semt de keza meşaleler hiç sönmeyecektir.
tahminim açılıştan daha fazla bir kalabalığa maruz kalabiliriz.
potansiyel polis müdahaleleri yada arıza çıkaran insan profillerinden sakınmak için stada giriş saatinizi iyi ayarlamanızı tavsiye ederim.
kayseri maçında, maçtan 1 saat önce sıkıntısız girmiştik stada ama bu sefer daha erkenden girmekte fayda var.

Çevrimdışı kartalcan

@kartalcan misafir bölümünün fiyatı ne kadar dı ?

günaydınlar herkese,

misafir tribün bilet fiyatı 160₺ idi @birkanmaraz . şimdi passo dan bakıyorum misafir tribün satışı görünmüyor sanırım orayı da bitirdik. :) Ama gün içinde takip etmekte fayda var çünkü dün ilk önce 404 nolu blok açıktı daha sonra 405ve406 yıda açtılar. Saçma sapan bir sistem var passo da sağı-solu belli olmaz bunların. :)

[ Son Düzenleme: 12 Mayıs 2016, 08:26:23 kartalcan ]

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı ilhan

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Yeni açık üst biletim var; karaborsa sayılmıyorsa gişe fiyatından buradan bir arkadaşa devredeyim...

Çevrimdışı AngryEagle

baaşakşehir playoff oynayacak o playoff maçı vodafone arenada oynansın işte nasıl olsa liglerden önce oynanacak 40 bin bjklı maça gelir diye düşünüyorum şampiyonlar ligi öncesi test ederiz stadı :D

Süper jest, iyi fikir. Hatta aynısını, uygun görecekleri bir maç için Osmanlıspor'a da yapalım.
VIP koltukları kendi taraftarlarına verelim, kalanını biz doldururuz :)

Çevrimdışı Ferhat Türk

Yeni açık üst biletim var; karaborsa sayılmıyorsa gişe fiyatından buradan bir arkadaşa devredeyim...

abi mesaj çektim
Beşiktaş'ım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Bana ilk ulaşan #Yakup Beye devrettim bileti arkadaşlar...Ben gidemedim ama umarım şampiyonluk kutlaması bileti olacak o bilet...Vurduğun gol olsun kartalım...

Çevrimdışı Yakup

Bana ilk ulaşan #Yakup Beye devrettim bileti arkadaşlar...Ben gidemedim ama umarım şampiyonluk kutlaması bileti olacak o bilet...Vurduğun gol olsun kartalım...

çok teşekkür ederim @Sami AKTAŞ hep beraber nice şampiyonluklara inşallah  :ok: :ok: :ok:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Fatih

Arkadaslarm kardeslerim sevgili romalilar. Kale arkasindan bilet ariyorum. Yardimci olursaniz sevinirim 😘
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Efe

maça bilerek kupayi istemiyor başkan 19 mayista şampiyonluk etkinligi duzenleyecek vodafonr arenada girisler parali olacak bence ordanda para kazanacak pazartesi biletleri satisa sunar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Sawii

selam herkese,

bu maça gitmeyi herkes gibi ben de çok istiyordum. ama malesef passoligin yetersiz alt yapısı sayesinde bilet falan alamadım.

maça bilet alıp son dakika işi çıkan arkadaşların buradan arkadaşlara bildirmesini rica ederim. (kara borsa olmasın lütfen) az önce yukarıda örneğini gördüm.

varsa öyle birileri yardımcı olsun herkese ( banada :) )