Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268552 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı birkanmaraz

İçerideki küçük kartal yuvaları daha henüz açılmadı sanırım, onları kastettim. Ayrıca yönetimin taşınması olayı var, yeni açığın oradaki yerler halen yapılıyor diye biliyorum.

aynen abi oralar daha tam bitmedi. Birde bjk tv var onlar taşındı mı  ?

Çevrimdışı birkanmaraz

Hala güneş enerjisisni umut eden var mı? yer bulamıyorum ben koyacak. O konuyu kapattım. Ama elektrik tüketim masraflarımızı düşürürdü, iyi olurdu.

@sozkul  Bu stadı ilk baştan beri akıllı stat diye lanse enden ve yeşil stat ödülü alan bir stada bu yapılmazsa ayıptır günahtır.

Çevrimdışı Efe

cati kirislerinin ve eski acik kulelerin ustune yerlestirilebilir gunes enerjisi ayrica yeni acikta yapilan binalarin ustlerine gayet uygun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yasin A.

vay be.. burada acaba stadı yeni sezonda mı açsak, futbolcular yeni stada, yeni atmosfere alışık değiller, stres yaşarlar mı acaba diye düşünüyorduk.
taraftarlar içinde yeni olacak, o itici gücü yapabilecek miyiz? basaksehir'e alıstık, futbolcular da alıştı oradan mı devam etsek diye fikirler yürütüyorduk.
ligi daha koparmamıştık o günlerde ve bu kumar rahatsız ediyordu.
çoğumuz emindik aslında vodafone arena ile 3'te 3 yapabiliriz diyorduk ama kumar işte, ön göremediğimiz durumlarda oluşabilirdi.
lakin herşey gibi bu günlerde geçti, geride kaldı.
yüksek ihtimal 3'te 3 ile çok güzel bir açılış yapacağız ve kupayı yeni stad da kaldıracağız.
cefasını çok çektik, artık sefasını sürme zamanı Beşiktaş'lılar.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

bilet satışları saat 3 temi başlıyor bilen varmı acaba ?

bilet satışları saat 3 temi başlıyor bilen varmı acaba ?
Evet 3'te başlıyor ama acele etmezsen 10 dakikada bitebilir :D

Malum sitede gördüm yeni açık çevre düzenlemesi Osmanlı maçına kadar tamamen bitecek gibi :icool: :tabe:

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Evet 3'te başlıyor ama acele etmezsen 10 dakikada bitebilir :D

yok benim varda abime alıcam bulabilirsem. yeğenimle ben gidicez abimede bakıyoruz eski açıktan alırsam güzel olucak :)

Çevrimdışı brci

yeni açığın orayada mı Beşiktaş jk yazısı getirmişler ilk defa gördüm .

Çevrimdışı yigitcan1903

yeni açığın orayada mı Beşiktaş jk yazısı getirmişler ilk defa gördüm .

yok benim varda abime alıcam bulabilirsem. yeğenimle ben gidicez abimede bakıyoruz eski açıktan alırsam güzel olucak :)
SON 10 DAKİKA! :)

Çevrimdışı Koa_lAA

aa koyun gitti... çok güzel bakıyodu halbuki :D

Çevrimdışı serti67

Müze
Restoranlar
İçerideki Kartal Yuvaları
Bir kaç yere Beşiktaş arması, öncelikle aydınlatmaların olduğu bölüme ve Eski açık kapının üstüne
kartal heykelını unutmayalım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu sefer de benim yardıma ihtiyacım var.. gidemeyecek olan varsa eşim ve benim için herhangi bir kategoriden yer lazım arkadaşlar..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

Kasımpaşa'da bir kaç maç oynadık ama sonra semt taraftarlarımızı istemedi. Bir daha da oynamadık. Sanırım bizim taraftarlar da pek meraklı değildiler. Yanlış anlamıyorsam olay böyle oldu.

4-1 kazandığımız Elazığ maçını orada oynadık   :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

biletler bitmiş vipler-1903 dahil düşündüğüm gibi kapalı gişe misafiride açsalar keşke  bize
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

biraz sonra açıklama gelir misafir tribün satışa açılmadı biletler bitti osmanlıyla görüşüp orayıda açalım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

4-1 kazandığımız Elazığ maçını orada oynadık   :bandit:
anlaşmıştık kasımpaşayla 4 maç oynadık ondan sonra vermiyoruz sahamızı deyip bizi aşağılamaya kalktılar.
bunu yapanlarda Beşiktaş kongre üyesi

Çevrimdışı Fikret

biletler bitmiş vipler-1903 dahil düşündüğüm gibi kapalı gişe misafiride açsalar keşke  bize
keşke açsalar. bir yakınım bilet arıyor alamadı siteden. ilk 2 maça ben bilet bulmuştum ona ama şimdi ortada kaldı.
bizim sitede devir-satış konusu vardı noldu ona?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

anlaşmıştık kasımpaşayla 4 maç oynadık ondan sonra vermiyoruz sahamızı deyip bizi aşağılamaya kalktılar.
bunu yapanlarda Beşiktaş kongre üyesi
Hatırladığım Kasımpaşa seyircisi özellikle Karagümrük grubu ile olan husumeti nedeniyle tepki göstermişti. Ayrıca olimpiyata 3 kuruş verirken bunlar yüklüce para istedi bizden. Seyircilerimiz de dik durdu ama minnet etmedik yani
Tek Büyük Beşiktaş