Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268665 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Erdem Çözer

bu arada yardım lazım..

hem üst hem alt tribünden maç izleme şansı olan oldu mu? hangisini tercih edersiniz?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Ensar

bu arada yardım lazım..

hem üst hem alt tribünden maç izleme şansı olan oldu mu? hangisini tercih edersiniz?
ben sadece üstten seyrettim ama bi daha gitsem yine üste giderim yok böyle bi seyir zevki :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Erdem Çözer

ben sadece üstten seyrettim ama bi daha gitsem yine üste giderim yok böyle bi seyir zevki :D

ben de alt için aynısını söyleyebilirim :D

Çevrimdışı sozkul

bu arada yardım lazım..

Bir tek üst 1. sıradan izlemiş birisi olarak üst ilk sıralar muhteşem, altda çok önde olmamak gerekebilir, belki futbolcuları tutacak kadar yakınlaşıyorsun ama derinlik duygusu azaldığı için algılama düşüyormuş, (alakasız pozisyonlarda gol oluyor filan diye havaya zıplama durumları oluyormuş :) )

Çevrimdışı Ensar

ben de alt için aynısını söyleyebilirim :D
üst kat başka abi madem altta seyrettin bu sefer üste git :D

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bir tek üst 1. sıradan izlemiş birisi olarak üst ilk sıralar muhteşem, altda çok önde olmamak gerekebilir, belki futbolcuları tutacak kadar yakınlaşıyorsun ama derinlik duygusu azaldığı için algılama düşüyormuş, (alakasız pozisyonlarda gol oluyor filan diye havaya zıplama durumları oluyormuş :) )

eyvallah abi.. alt ortalardan izledim baya iyiydi.. üst uzak kalır mı acaba diye düşünüyorum  :alala:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Ensar

kayseri maçına gidenler bilgilendirirse iyi olur , eski açıkta anonsların anlaşılmama sorunu çözülmüş müydü?

Çevrimdışı Erdem Çözer

kayseri maçına gidenler bilgilendirirse iyi olur , eski açıkta anonsların anlaşılmama sorunu çözülmüş müydü?

bak bu da çok önemli bir konu.. hele ki şampiyonluk maçında :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet çözülmüştü. Gayet rahat duyduk..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

eyvallah abi.. alt ortalardan izledim baya iyiydi.. üst uzak kalır mı acaba diye düşünüyorum  :alala:
Bir saçmalıkta burada var. Stadın üst tarafını gezeyim dedim bir türlü üste çıkış kapısını bulamadım.  Koridordaki kapıların önüne güvenlik koymuşlar tahminen buradan merdivenlere geçiliyor. Yine tahminen orası hala inşaat olabileceği için tamamlanmadan izin vermiyorlar diye düşünüyorum
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Factatum

Başakşehir tam dost kulup oldu bizim için. Hem zor günlerde stadlarını açıp misafir ettiler bizi. Hem de Fener'e son darbeyi indirip, evimizde şenlik yapmamıza imkan sağladılar.  :claps:

Stadı ikinci kez açıyor gibi olacağız bu hafta. Işık ve havai fişek gösterisi hazırlanır umarım. Kartal Yuvaları da hazırlıklıdır inşallah. Bu iki hafta para basmaları lazım.  :halay:

Çevrimdışı Ensar

diğer başlıkta da paylaştım burada da paylaşayım

www.twitter.com/Futbolmerkez/status/728526567987613696/video/1

kutlamalarda kesinlikle bunu yapmamız lazım ya  :D

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir tam dost kulup oldu bizim için. Hem zor günlerde stadlarını açıp misafir ettiler bizi. Hem de Fener'e son darbeyi indirip, evimizde şenlik yapmamıza imkan sağladılar.  :claps:

Stadı ikinci kez açıyor gibi olacağız bu hafta. Işık ve havai fişek gösterisi hazırlanır umarım. Kartal Yuvaları da hazırlıklıdır inşallah. Bu iki hafta para basmaları lazım.  :halay:
Hic sevmedigim ve desteklemedigim bir yapilanma ama adamlar resmen kardes klup oldu. Cok zaman yolumuza tas koydular ama fbye iki senedir iyi darbe vurdular.

Bu besiktas jk nin k harfini kim kirdiya allah bin cezasini versin, her besiktaslinin hakki var o harfte. Ayiptir

Çevrimdışı birkanmaraz

2.5 sene boyunca evlerini bize açan dostlarımıza teşekkürler :)

basaksehir , osmanlı , konya , sarıyer

@Ensar  elazığ ve kasımpaşada var.

Çevrimdışı Efe

Tamamen kişisel tahminim ama bizim başkan şimdi kombinelilere indirimli üçlü bilet satma planları yapıyordur ŞL grup maçları için   :) :)
o olmaz abi işte şampiyonlar ligi maçları için kombinelilere bilet satılamaz ama ne kadar boş koltuk varsa 3 lü bilet satılabilir maçlardan evvel temiz para gelir hee artık para konusuda bence kapandı sponsurluk hak edişleri şampiyonlar ligi katılım payı yayın gelirleri kartal yuvası gelirleri maçlarda satılacak biletler vs derken gelecek sezon kasaya yüklü miktarda para girecek fb katılamazsa dahada fazla girecek o yüzden artık bunları yönetim düşünmez zaten sezona parasal anlamda güçlü başlayacağız.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı birkanmaraz

kasımpaşa yok. Elazığ? onu hatırlayamadım
@Ensar benim gönlümde. Yazın bir turnuva düzenlemek adıda dostlar turnuvası olsun :D

Çevrimdışı Ensar

@Ensar benim gönlümde. Yazın bir turnuva düzenlemek adıda dostlar turnuvası olsun :D
şimdi hatırladım tamam , bence de turnuva iyi olur :D

Çevrimdışı selçukaras

kombine almış biri olarak hemde 2 sene önce almış biri olarak

bu sene ki 3 bilet satışı bence gayet akıllı ve doğru bir karardı.
bu sene olmaz ama gelecek sene inşallah gene şampiyon olursak.
şampiyonlar ligi biletleri gelecek sene en başında alınan kararla ayrı satılmalı bence ama fazla geçirmesinler fiyatı tabi

ve bu gün 10 mayıs hala biletler genel satışa çıkmadı. merak ediyorum saat kaça kadar tükenecek.

Çevrimdışı birkanmaraz

şimdi hatırladım tamam , bence de turnuva iyi olur :D
@Ensar  bence sadece turnavalarla geçiştirilmemeli. Çünkü bu bir vefa borcudur. İstanbul takımlarında maç yapacakları zaman bizim tesisleri kullanmaları.  Bizim için alt seviyede olan futbolcuları trasferlerinde öncelik tanınmaları gibi bazı yaptırımlar olabilir.

Çevrimdışı Efe

aynen osmanlı elazığ başak şehir konya gelsin 45 er dakikalık maçlar yapılsın önemli dostluklar kazanılmış olacak zaten başakşehir artık 2.takımım benim bize kök söktürüyorlar ama helal olsun işlerini yapıyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Ensar  bence sadece turnavalarla geçiştirilmemeli. Çünkü bu bir vefa borcudur. İstanbul takımlarında maç yapacakları zaman bizim tesisleri kullanmaları.  Bizim için alt seviyede olan futbolcuları trasferlerinde öncelik tanınmaları gibi bazı yaptırımlar olabilir.
başakşehire 1 maç avrupa ligi maçı oynama hakkı verelim vodafone arenada bildirilirken öyle bildirsinler tabi fikstür çakışması olmazsa
Şampiyon Beşiktaş JK