Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2269517 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

ysariusta

• Ziyaretçi

cüzzi olurmu adidas ürünlerindeki kar sınırlı ama kartal yuvası ürünleri silme kar
7-8 liraya mal ettiği tshortu 45 liraya satıyor. maç dışı günler giderler çıkıyordur maç günleri satışlar silme
kar olarak kalıyordur. yazında yeni sezon formaları hemen lig bitiminde çıkartarak akıllılık etmeye başladılar.
forma satışlarının artmasının iki nedeninden biri erken çıkması ikinciside formanın üzerindeki ülker reklamının
kalkmasıdır. Ben kendi adıma bu güne kadar üzerinde ülker ve ürünlerinin olduğu hiç bir formayı almadım
gittide bizde formaya olan hasretimizi giderebildik
kolalı formayı alıp kola yerine rakı şişesi şettirdiydim bende  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cadavra

Nette dedikodu var gs macinda deplasman tarafi bileti satacaklarmis dogrulugu var mi hatta biri aldigi biletin fotosunu atmis ya pasoligten gelen mesajin dogrulugunu bilmem.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı empisayn

yalnız her gün önünden geçiyorum stadın , ve artık kararımı verdim . Eski açık önündeki Beşiktaş yazısı en kötü nereye konabilirse oraya konmuş , 10 metre sağa koysalar önünde engel olmaksızın her yerden görülürdü . Umarım düzeltilir .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Unalll

Beyern atletico maçını sırf anonscu abiyi duymak için izliyorum harika ya birde bu led mashler yalan mı oldu çok hoş duracaktı ya kırmızı renkle falan

Çevrimdışı tangaz

alianz arenada altıpasta kalenin hemen önünde çimler kopmuş toprak görünüyor. Hibrit değil mi yoksa  :evillol: :evillol: :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cagdas44

Ankaradaki kartal yuvalarıyla ilgili böyle bir iddaa var doğru mudur bilemiyorum? ama daha öncede kartal yuvasında yolsuzluk iddiaları oldu yani biz kendi mağazamızı kontrol edemiyoruz alıyorum da para nereye gidiyor ? ürün çeşitliliği konusu zaten sadece statta var herhalde forum istanbuldaki mağazaya gitti geçen hafta annem nerdeyse ürün yok mağazada samsundaki kartal yuvasıda öyle. büyük bir değişim şart bence.

Bu yıl Ankara kartal yuvalarını defalarca ziyaret ettim ürün almak için bir ürün sıkıntısı olduğu doğru ama bundaki en büyük etmen mağaza büyüklüğü. AnkaMall avm gibi Ankara'nın en yoğun avmsinde ki Kartal Yuvası çok küçük hani 5 kişi girse 6. bekler öyle bi yer. Kızılay AVM'deki Kartal Yuvası'nda gelen giden çok oluyor Salı günleri yeni ürün geliyor sanırım Perşembe günü beden bulamıyorsunuz.

Çevrimdışı iilkerr

Kamera acisi dedigin boyle olur. Allianz Arena'ya bakin. Macin icindesin resmen. Bizim stadin kamera acisi yuksel ve uzak. Boyle olmamasi icin hicbir sebep yok. Ocagina atas dussun ligtv

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Şampiyonlar ligi maçlarında merdivenleri merak ediyorum yine full dolu olacak mı acaba süper ligdeki gibi.Allianz arenada bir Allahın kulu yok merdivenlerde.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Allianz arenada kamera açısında köşe yırtıklarının ve loca katının olmaması ve dar merdivenler süper göstermiş stadı
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

Allianz arenada kamera açısında köşe yırtıklarının ve loca katının olmaması ve dar merdivenler süper göstermiş stadı

kale arkalarında ki demir parmaklıklar ve ağlar onlarda da kötü duruyor ama :)

Ayrıca kapalı ve numaralı onların biraz daha yukarda bizim daha aşağıda sahanın içinde gibi :)

Çevrimdışı ahmetx

kale arkalarında ki demir parmaklıklar ve ağlar onlarda da kötü duruyor ama :)

Ayrıca kapalı ve numaralı onların biraz daha yukarda bizim daha aşağıda sahanın içinde gibi :)
bizim de artı yanımız bu evet.

bizim de artı yanımız bu evet.

bide pankart asmışlar ön sıralar bunların da pert :)

ya şu stadı 360 derece dönme 3d model olarak duruyor inşallah stad tamamen bitince şunuda gerçek resimle eklerlerde stadı gerçek dolaşalım :)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Paletli Vinç

Bu yıl Ankara kartal yuvalarını defalarca ziyaret ettim ürün almak için bir ürün sıkıntısı olduğu doğru ama bundaki en büyük etmen mağaza büyüklüğü. AnkaMall avm gibi Ankara'nın en yoğun avmsinde ki Kartal Yuvası çok küçük hani 5 kişi girse 6. bekler öyle bi yer. Kızılay AVM'deki Kartal Yuvası'nda gelen giden çok oluyor Salı günleri yeni ürün geliyor sanırım Perşembe günü beden bulamıyorsunuz.

Abi aynı durum Samsun'da da var 5 kişi bile zor sığar ürün çeşitliliği zaten yok satış görevlisi bir garip zaten satmak istemiyor gibiler o yüzden internetten alıyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ya şu stadı 360 derece dönme 3d model olarak duruyor inşallah stad tamamen bitince şunuda gerçek resimle eklerlerde stadı gerçek dolaşalım :)

Abi bişey mi kullandın bu nasıl cümledir Allah aşkına :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

futbol mesajları silindi başlıkları karıştırmayın :bandit:

Çevrimdışı sozkul

dahil tabi olimpiyatta hepsi dahildi ama başkan çıkıp yok o maçlara para verceksiniz derse ben yandım zaten hafta içi maçlara gelebiliyorum o maçlardan anca 1 tanesine gelirim 3 maç oynayacağız en kötü grupta ama sanmıyorum bu tarzda bişey yapacağını tüm iç saha maçlarında kombine geçerli olacaktır biletler şampiyonlar liginde şuanki fiyatlandırmadan satılabilir

Adamın aklında yoksada getirdiniz, bravo.  :) :)

Çevrimdışı sozkul

dahil tabi olimpiyatta hepsi dahildi ama başkan çıkıp yok o maçlara para verceksiniz derse ben yandım zaten hafta içi maçlara gelebiliyorum o maçlardan anca 1 tanesine gelirim 3 maç oynayacağız en kötü grupta ama sanmıyorum bu tarzda bişey yapacağını tüm iç saha maçlarında kombine geçerli olacaktır biletler şampiyonlar liginde şuanki fiyatlandırmadan satılabilir

Hafta sonu senin koltuk boş kalacak yani?

Çevrimdışı İhsan

Arkadaslar 2 mac oynandi arenada simdiye kadar kac para girdi kulubun kasasina?

Stad Nisanda açıldığı için karımız tahminen:

Seyirci: 3 maç x 38000 x 350 TL = 39.900.000 TL
Kartalyuvaları: 100000 ürün x 100 TL = 10.000.000 TL
Stad büfeleri: 3 x 38000 x 5 TL = 570.000 TL
Reklam: 60.000.000 TL (toplamı) x 4 ay/ 12 Ay = 20.000.000 TL
Toplam: 70.470.000 TL

Ağustosta açılsaydı gelirlerimiz yaklaşık 20.000.000 tL olurdu.

Fark yaklaşık 50.000.000 TL
Yani stadı son üç maç için açmamızın bize getirisi 15 mio EURO !

[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2016, 09:12:05 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Gürcan

Stad Nisanda açıldığı için karımız tahminen:

Seyirci: 3 maç x 38000 x 350 TL = 39.900.000 TL
Kartalyuvaları: 100000 ürün x 100 TL = 10.000.000 TL
Stad büfeleri: 3 x 38000 x 5 TL = 570.000 TL
Reklam: 60.000.000 TL (toplamı) x 4 ay/ 12 Ay = 20.000.000 TL
Toplam: 70.470.000 TL

Ağustosta açılsaydı gelirlerimiz yaklaşık 20.000.000 tL olurdu.

Fark yaklaşık 50.000.000 TL
Yani stadı son üç maç için açmamızın bize getirisi 15 mio EURO !
Reklamdan 20 m tl gelir sanmiyorum ama 50m tl bile cok iyi bir gelir inonun 1 yillik geliri ancak bu kadardir belki yoktur bile

Çevrimdışı mrtylvz

biraz önce gök delindi neredeyse :) Drenajları test etmişizdir böylece

Abi bişey mi kullandın bu nasıl cümledir Allah aşkına :lol:

biraz karışık cümle olmuş ama şunu diyorum.

http://www.vodafonearena.com.tr/360.html

Bu halen 3d model olarak duruyor stad içinden çekim yapsınlar stadımızı böyle 3d değil gerçek resimle 360 derece turluyalım :D

Çevrimdışı emrecakmak

Bu siteye vip üyeliği olan var mı? :bandit: aradığımız kan buradaymış :)
[ Son Düzenleme: 04 Mayıs 2016, 11:02:04 Altuğ ]