Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270993 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı selçukaras

düne göre 1. ve 2. kategori biletleri baya azalmış.. yaklaşık 500 boş yer var gibi ama maç saatine kadar büyük oranda dolacaktır..

ama bu fiyat politikası sürerse seneye sıradan lig maçlarında özellikle 1. kategoride büyük boşluklar görebiliriz..

Merak etme seneye öyle sorunlar olmayacak. Bu 3 bilet muhabbetine boş.
Seneye oralar hep kombineli dolu olacak.
Zaten şampiyon olduğumuz zaman. Yönetim daha cok kombine satacak.
Seneye bence bize ayrılan koltukların yüzde 80 85 i kombine olacak. Belki daha fazlası

Çevrimdışı Ensar

anlamadım ben  :alala:
ilk maç eski açıkta hiç bir anons anlaşılmadı abartı değil hiç bir anons :)
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

ilk maç eski açıkta hiç bir anons anlaşılmadı abartı değil hiç bir anons :)

şimdi anlaşılması için ne yapmışlar bu kısmı anlıyamadım :D

Çevrimdışı Efe

düne göre 1. ve 2. kategori biletleri baya azalmış.. yaklaşık 500 boş yer var gibi ama maç saatine kadar büyük oranda dolacaktır..

ama bu fiyat politikası sürerse seneye sıradan lig maçlarında özellikle 1. kategoride büyük boşluklar görebiliriz..
bence yari yariya olacak hatta daha az yoksa maclar bos kalir kale arkalari 50 tl anadolu maclari buyuk maclar 100 tl civari olur kapalida 200 ila 300 tl arasi degisir fazlasi olursa satamazlar bilet
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

şimdi anlaşılması için ne yapmışlar bu kısmı anlıyamadım :D
ya arkadaş diyorum gündüz vakti bonzai kullanmayın diye :D eski açıga dönük hoparlör koymuşlar güzel kardeşim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı sallapati

bayrak show veya koreografi olacak mı bugünkü maçta?

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Kartal Ç

bu arada eski açık ses sorunu için düzenleme yapılmış.. sadece eski açığa bakan hoparlörler eklenmiş..

İnşallah o arada ses sisteminin gürültü problemini de düzeltmişlerdir. İlk maçta ses sistemini yönetenler kimse hoparlörlere yüklendikçe yüklendiler iş ses kirliliğine dönüştü.
Anonsçu arkadaşın anonsları zaten anlaşılmıyordu sesi mikrofonda patladığı için (numaralı üst için en azından). Özellikle anonsu düzeltmeleri lazım.

Oha o arkadaki kocaman almanca yazi ne :D

Futbolcuların ana dillerinde bizler inanıyoruz siz de inanın yazıyor. Dernek ve ilçe pankartları yerine bu tür şeylerin olması çok daha güzel bence.
Pankartlar tüm futbolculara hitap etmeli kendi dillerinde.
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2016, 15:04:35 Kartal Ç ]

ya arkadaş diyorum gündüz vakti bonzai kullanmayın diye :D eski açıga dönük hoparlör koymuşlar güzel kardeşim :D

hee şimdi anladım sağol :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Oha o arkadaki kocaman almanca yazi ne :D

Biz inandık! Siz de inanın! diyo muhtemelen. Almancam yoktur ama cümle yapısından öyle anladım :D

Yanında ingilizcesi de var.

Edit: O ingilizce olan hatalı olabilir yalnız. "believing!" falan :D
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2016, 15:40:34 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sedat.Y

Çok teşekkür ederim @Sedat.Y abi.

Ayrıca senin gibi güzel bir insan ile tanışmaktan dolayı çok mutlu hissediyorum kendimi. İstanbul'a her zaman beklerim abi. :ok:

Tşk. ederim @Yakup  bende seni tanıdığım için son derece memnunum...

Çevrimdışı Kemal

Tahmini gişe gelirimiz ne olmuştur bu bilet fiyatlarıyla

Çevrimdışı Efe

yokmu şu yeni aciktan foto ceken atsin bi gorelim bitmismi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ugurkartalizma

Çevrimdışı OnizukaSensei

Cimler ne kadar guzel gorunuyor ya, bakmaya doyamiyorum 😊 Masallah hep bu guzellikte kalir insallah.

Çevrimdışı Efe

vip koltuklarda satis var ama kapali altta orta 2 blokta hala cok bosluk var mac saatine kadar ne olacak bakalim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Cimler ne kadar guzel gorunuyor ya, bakmaya doyamiyorum 😊 Masallah hep bu guzellikte kalir insallah.
o arsenalin foto vardiya gunes vurunca ayni onun gibi oldu gercekten muazzam
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Son membran takilmamis

Sol tarafta bulunan hoparlör sallaniyor

Demir çit gelmis kale arkasina
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı japon77

Maçı Dijitürk play den seyredecek ve imkanı kısıtlı olan arkadaşlar mesaj gönderirse promosyon kodu göndere bilirim. İlk mesajı gönderene kodu gönderirim. Cevap alamamışsanız biri sizden önce davranmıştır  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Son membran takilmamis

Sol tarafta bulunan hoparlör sallaniyor

Demir çit gelmis kale arkasina

Apöllöye napıyolar sallanıyo :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı emrecakmak

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Apöllöye napıyolar sallanıyo :alala:
Ruzgardan sallaniyor. Digerinde bir problem yok ama.
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

DT play promosyon kodu gönderebilecek varmı maçı DT play'den izliyeceğim :)