Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2272034 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çim biraz sarırmış mı çekim kalitesi güneş ışığı ile mi akakalı :)

Her çim resminden sonra bunu söyleyen mutlaka birisi oluyo. :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı onurturan

@onurturan herzamanki gibi çok naziksin. forumun bu bağlamda liderliği kesinlikle sende  :)
cok sagol abi sen bide silinen mesajlarimi görsen :evillol:

Çevrimdışı onurturan

Benimde tek ümidim vodafone logosuydu aslinda  :lol:
ben dolasim alaninda prizin yaninda yerde oturmus telefonunu sarj eden bi abimizi hatirliyorum.. ama senin sarj aleti biraz siskoymus nasil yapsak bilemedim.. Ayakkabinin yanina sok devam et bence.. :bandit:

Çevrimdışı Ensar

Benim bir sorum var. Resimdeki sarj aletini alirlar mi stada?

Benim telefonun sarji cok cabuk bitiyor bunu yanimda götürürsem ordayken doldururum.
alırlar bence ben iki kere girdim biri bu boylar da, Bursa maçına da bununla girdim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı canergiray77

turnikeler standart olmuyor mu  :alala:

hepsi böyle değil mi  bütün stadlarda ?

engelliler hangi turnikeden giriyor  :alala: avm'lerdeki yanlardan mi geçiyolar nasıl oluyor merak ettim şimdi
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ekesicil

alırlar bence ben iki kere girdim biri bu boylar da, Bursa maçına da bununla girdim :D

Yani sansa kalmis bisey mi? Cani isterse birakir istemezse alir. Riskli olcak böyle.

Çevrimdışı tangaz

cok sagol abi sen bide silinen mesajlarimi görsen :evillol:

konudışı falandır silinenler :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Ensar

Yani sansa kalmis bisey mi? Cani isterse birakir istemezse alir. Riskli olcak böyle.
dediğim gibi ben iki seferde de sorun yaşamadım ama kesin bişey diyemem
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Her çim resminden sonra bunu söyleyen mutlaka birisi oluyo. :D

bi kerede ben söylüyeyim nolucak hep millet söylüyor :D

Çevrimdışı Efe

ben hep giriyorum olimpiyat başakşehir vodafone arena bişey demezler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Emre.Guler

Konu dışı olacak sanırım ama. Çocukların stada biletsiz giriş yaşı 7 olarak tanımlı pasolig de. Acaba 8 yaş sorun yaratıyor mu? Tecrübe yaşayan var mı?

Eğer biraz ufak tefek bir çocuksa 7 yaşında dersin kim bilecek @Yalçınn

Çevrimdışı doctore

Günaydın Beşiktaş Arena  :sevinc :sevinc Cumanız mubarek olsun.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaslar selamlar.Hepinizin en azından benim kadar hassas olduguna inandıgım bir konuda sizlerden,aramızdan twitter kullanıp Rıdvan Akar a ulasabilecek ya da yönetimden birilerine ulasıp stadın güvenlik organizasyonuna bilgi verdirtebilecek biri varsa,yardımını rica edecegim.

Bugün kendileriyle ticaret yaptıgım bir firmayı ziyaretim esnasında,tribün gruplarından birinde sözü geçen,grubun 2.-3. adamı ve iyi bir insan olarak bildigim beni de tribünden göz aşinalıgı ile tanıyan,seven iş yerinin emekçisi bir arkadas ile karsılastık.Arkadas ne yazık ki bana ilk maçta stada biletsiz girmenin bir yolunu bulduklarını ve bu yöntemle stada Kayseri macında 50-100 arası kişiyi çift turnikeyle sokacaklarını söyledi.Detaya girmesini istedigimde pasolig kartlarının okutuldugu haznenin altında ikinci bir hazne oldugu,stada pasoligi ile giren kişinin kartını dısardaki ikinci bir kişiye verdiginde aynı kartla ikinci kişininde kartını alttaki hazneden okutarak stada girebildigini ve bunu ilk maçta bolca yaptıklarını bana maalesef övünerek anlattı.Gerçi sert tepkimden sonra her ne kadar yapılanın yanlış oldugunu kabul etse de bu kafa yapısı gercekten cok acı bir durum.Kendi iyiliği için arkadasın ismi ve dahil oldugu grup ile ilgili fazla detaya giremeyegim.

Ne yazık ki ne çekiyorsak,bu boş beleşçi tayfasından ve kendilerine sitem edildinde olayı tribün jargonuna,kültürüne,fedakarlıga ve deplasmanlara gittik demogojisine giren kafa yapısından,çekiyoruz.Bu konuda maalesef benim önlem alınması için ulaşabilecegim bir baglantım yok.Basta da belirttigim gibi burada yazı yazan yada benim gibi genellikle sadece takip eden arkadasların,bu konuda en azından benim kadar hassas oldugunu tahmin ve temenni ediyor ve bu konuda tabiri caizse''eli kolu uzun''arkadaslarımızın yardımını rica ediyorum.

Bu arada ilk maç öncesi kapalı 416 dan biletim olmasına ragmen babamın ani kalp rahatsızlıgı nedeniyle maça gidemeyecegimi yazmıs ve babam ile ilgili dualarınızı rica etmiştim.Genelden yada özelden yazan herkese çok teşekkür ederim babam şu anda evinde dinleniyor.Kayseri maçı ile insallah sezonu acacagım ama ne yazık ki Osmanlıspor maçında bir iş gezisi icin yurtdısında olma ihtimalim yüksek.Bu durumda arzu ederse biletimi bana daha once ulasmıs olan Ahmetx in kuzenine veya forum ahalisinden isteyen bir kişiye devredebilirim.Maca gelecek arkadaslarla eger mactan once bir buluşma organizasyonu olursa ve bu kardeşinizide aranızda görmek isterseniz tanışmayı gercekten canı gönülden cok isterim.

Rıdvan Akara ve halaoğluna durumu ileteyim. @GOKHAN CETIN
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

ben hep giriyorum olimpiyat başakşehir vodafone arena bişey demezler :icool:
Bende bundan bir tane alacağım hangisini tavsiye edersiniz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

Arkadaslar selamlar.Hepinizin en azından benim kadar hassas olduguna inandıgım bir konuda sizlerden,aramızdan twitter kullanıp Rıdvan Akar a ulasabilecek ya da yönetimden birilerine ulasıp stadın güvenlik organizasyonuna bilgi verdirtebilecek biri varsa,yardımını rica edecegim.

Bugün kendileriyle ticaret yaptıgım bir firmayı ziyaretim esnasında,tribün gruplarından birinde sözü geçen,grubun 2.-3. adamı ve iyi bir insan olarak bildigim beni de tribünden göz aşinalıgı ile tanıyan,seven iş yerinin emekçisi bir arkadas ile karsılastık.Arkadas ne yazık ki bana ilk maçta stada biletsiz girmenin bir yolunu bulduklarını ve bu yöntemle stada Kayseri macında 50-100 arası kişiyi çift turnikeyle sokacaklarını söyledi.Detaya girmesini istedigimde pasolig kartlarının okutuldugu haznenin altında ikinci bir hazne oldugu,stada pasoligi ile giren kişinin kartını dısardaki ikinci bir kişiye verdiginde aynı kartla ikinci kişininde kartını alttaki hazneden okutarak stada girebildigini ve bunu ilk maçta bolca yaptıklarını bana maalesef övünerek anlattı.Gerçi sert tepkimden sonra her ne kadar yapılanın yanlış oldugunu kabul etse de bu kafa yapısı gercekten cok acı bir durum.Kendi iyiliği için arkadasın ismi ve dahil oldugu grup ile ilgili fazla detaya giremeyegim.

Ne yazık ki ne çekiyorsak,bu boş beleşçi tayfasından ve kendilerine sitem edildinde olayı tribün jargonuna,kültürüne,fedakarlıga ve deplasmanlara gittik demogojisine giren kafa yapısından,çekiyoruz.Bu konuda maalesef benim önlem alınması için ulaşabilecegim bir baglantım yok.Basta da belirttigim gibi burada yazı yazan yada benim gibi genellikle sadece takip eden arkadasların,bu konuda en azından benim kadar hassas oldugunu tahmin ve temenni ediyor ve bu konuda tabiri caizse''eli kolu uzun''arkadaslarımızın yardımını rica ediyorum.

Bu arada ilk maç öncesi kapalı 416 dan biletim olmasına ragmen babamın ani kalp rahatsızlıgı nedeniyle maça gidemeyecegimi yazmıs ve babam ile ilgili dualarınızı rica etmiştim.Genelden yada özelden yazan herkese çok teşekkür ederim babam şu anda evinde dinleniyor.Kayseri maçı ile insallah sezonu acacagım ama ne yazık ki Osmanlıspor maçında bir iş gezisi icin yurtdısında olma ihtimalim yüksek.Bu durumda arzu ederse biletimi bana daha once ulasmıs olan Ahmetx in kuzenine veya forum ahalisinden isteyen bir kişiye devredebilirim.Maca gelecek arkadaslarla eger mactan once bir buluşma organizasyonu olursa ve bu kardeşinizide aranızda görmek isterseniz tanışmayı gercekten canı gönülden cok isterim.

bu açık önemli ve çözülmeli ama daha önemlisi fotoğraflar gerçekten kontrol edilmeli.. bunun yolu da turnikelerde çalışacak görevlilerin özel eğitimli ve iyi maaşlı kulüp personeli olması.. kaçak girme durumunda da ilgili personele yaptırım uygulanması
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

bu açık önemli ve çözülmeli ama daha önemlisi fotoğraflar gerçekten kontrol edilmeli.. bunun yolu da turnikelerde çalışacak görevlilerin özel eğitimli ve iyi maaşlı kulüp personeli olması.. kaçak girme durumunda da ilgili personele yaptırım uygulanması
[/quote

Anlamadıgım nokta bunu yapan adamlarda en azından bizler kadar Beşiktaşlı,birçogumuzdan fazla deplasmana gitmiş,sabahlamıs yeri gelmiş gırtlaklarını tribünde patlatmış tipler.Beşiktaş ı bu kadar cok severken nasıl bir kafa yapısıdır ki,hem senelerdir Beşiktaş için şunu yaptım bunu yaptım,oraya buraya gittim diye etrafa caka satarken,aynı zamanda tribüne bedava girebilmeyi marifet gibi üstelik senelerdir kombinelerini ilk cıktıgı zaman parasını odeyerek satın alan insanlara anlatabilmek....Ne yazık ki cogu zaman pek çogumuzun Beşiktas lı olmamızı,Beşiktas ı bu kadar sahiplenmemizi ve misyonunu kendi karakterlerimizle özdeşlestirmemizi saglayan ahlaki normlar,tribünlerin geneline yayılmıyor,insanlar sadece futbol taraftarılıgı yapmayı Beşiktaslı olmak la karıstırıyorlar.

Çevrimdışı serti67

günaydın hayırlı cumalar sampıyonluk dualarımızı unutmuyoruz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı faith

umarım yarın yine eski açıkta ses sorunu yaşamayız. Bursa maçında yapılan anons ve çalınan müziklerin birini bile anlamadık..

Çevrimdışı serti67

yarın maca gıdıcek arkadaslardan stat cevresıne erken gıdenlerden son durumla ılgılı msole fotolsr beklıoruz cevreden yakın uzak zahmet olmazsa neler degısmıs bakalım gormeyelı evımızde
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı onurturan

@GOKHAN CETIN abi olay toplumsal bir problem.. artik bedavacilik prim yapiyor özendiriliyor.. Bir malı liste fiyatindan al gel aksam mahalleye sana en az üc kisi aynisini nasil daha ucuza aldigini yontemlerini yasal olup olmadigina bakmadan bir halt islemis gibi anlatir sonra da sana enayilik etmissin demez belki ama oyle hissettirmeden de duramaz..
Doktor sırası beklerken, pazarda dolasırken, herhangi bir mal alirken ne yaparsan yap egitim seviyesi farki gozetmeksizin oyle yozlastik ki insanlarin davranislarini bencilliklerini acimasiliklarini hicbir bilim dali aciklayamaz bence..

Çevrimdışı emre_1978

Kayseri maçı için kapalı altta ciddi sayıda boşluk var, yönetim üst kategori bilet fiyatlandırmasını hatalı yaptı bence.
İnşallah maç saatine kadar satılır.

Üşenmedim passo'dan blok blok saydım :-)

103 => 1 koltuk boşta
113 => 12 koltuk boşta
118 => 43 koltuk boşta

114 => 76 koltuk boşta
117 => 82 koltuk boşta
125 => 10 koltuk boşta

115 => 387 koltuk boşta
116 => 585 koltuk boşta

VIP => 427 koltuk boşta
1903 => 311 koltuk boşta

Çevrimdışı ahmetx

umarım yarın yine eski açıkta ses sorunu yaşamayız. Bursa maçında yapılan anons ve çalınan müziklerin birini bile anlamadık..
ses sistemi böyle olduğu sürece ses sorunu yaşanır.

Çevrimdışı Efe

Bende bundan bir tane alacağım hangisini tavsiye edersiniz.
xiaomi 5000 ma suan var bende ince cepte tasiniyor telefon gibi onu tavsiye ederim 55 tl hepsi burada.com da ben ordan aldim s6 yi yaklasik 1saat 30 dakikada komple sarj ediyor
Şampiyon Beşiktaş JK