Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2272088 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Ensar

Arkadaslar selamlar.Hepinizin en azından benim kadar hassas olduguna inandıgım bir konuda sizlerden,aramızdan twitter kullanıp Rıdvan Akar a ulasabilecek ya da yönetimden birilerine ulasıp stadın güvenlik organizasyonuna bilgi verdirtebilecek biri varsa,yardımını rica edecegim.

Bugün kendileriyle ticaret yaptıgım bir firmayı ziyaretim esnasında,tribün gruplarından birinde sözü geçen,grubun 2.-3. adamı ve iyi bir insan olarak bildigim beni de tribünden göz aşinalıgı ile tanıyan,seven iş yerinin emekçisi bir arkadas ile karsılastık.Arkadas ne yazık ki bana ilk maçta stada biletsiz girmenin bir yolunu bulduklarını ve bu yöntemle stada Kayseri macında 50-100 arası kişiyi çift turnikeyle sokacaklarını söyledi.Detaya girmesini istedigimde pasolig kartlarının okutuldugu haznenin altında ikinci bir hazne oldugu,stada pasoligi ile giren kişinin kartını dısardaki ikinci bir kişiye verdiginde aynı kartla ikinci kişininde kartını alttaki hazneden okutarak stada girebildigini ve bunu ilk maçta bolca yaptıklarını bana maalesef övünerek anlattı.Gerçi sert tepkimden sonra her ne kadar yapılanın yanlış oldugunu kabul etse de bu kafa yapısı gercekten cok acı bir durum.Kendi iyiliği için arkadasın ismi ve dahil oldugu grup ile ilgili fazla detaya giremeyegim.

Ne yazık ki ne çekiyorsak,bu boş beleşçi tayfasından ve kendilerine sitem edildinde olayı tribün jargonuna,kültürüne,fedakarlıga ve deplasmanlara gittik demogojisine giren kafa yapısından,çekiyoruz.Bu konuda maalesef benim önlem alınması için ulaşabilecegim bir baglantım yok.Basta da belirttigim gibi burada yazı yazan yada benim gibi genellikle sadece takip eden arkadasların,bu konuda en azından benim kadar hassas oldugunu tahmin ve temenni ediyor ve bu konuda tabiri caizse''eli kolu uzun''arkadaslarımızın yardımını rica ediyorum.

Bu arada ilk maç öncesi kapalı 416 dan biletim olmasına ragmen babamın ani kalp rahatsızlıgı nedeniyle maça gidemeyecegimi yazmıs ve babam ile ilgili dualarınızı rica etmiştim.Genelden yada özelden yazan herkese çok teşekkür ederim babam şu anda evinde dinleniyor.Kayseri maçı ile insallah sezonu acacagım ama ne yazık ki Osmanlıspor maçında bir iş gezisi icin yurtdısında olma ihtimalim yüksek.Bu durumda arzu ederse biletimi bana daha once ulasmıs olan Ahmetx in kuzenine veya forum ahalisinden isteyen bir kişiye devredebilirim.Maca gelecek arkadaslarla eger mactan once bir buluşma organizasyonu olursa ve bu kardeşinizide aranızda görmek isterseniz tanışmayı gercekten canı gönülden cok isterim.
yuh bu gerçekten oluyorsa çok büyük bir açık
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

yuh bu gerçekten oluyorsa çok büyük bir açık

bu sadece bizde değil demi passolig'in açığı bu demi ?

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

bu sadece bizde değil demi passolig'in açığı bu demi ?
Sanırsam bizim turnikelerle ilgili.İlk maça gidemedigim icin gidemedigim icin turnikelerin tam neye benzedigini bilmiyorum.

Sanırsam bizim turnikelerle ilgili.İlk maça gidemedigim icin gidemedigim icin turnikelerin tam neye benzedigini bilmiyorum.

turnikeler standart olmuyor mu  :alala:

hepsi böyle değil mi  bütün stadlarda ?

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

turnikeler standart olmuyor mu  :alala:

hepsi böyle değil mi  bütün stadlarda ?

Kartın okundugu kısımda gerçekleşiyormuş benim bahsettigim durum.

Kartın okundugu kısımda gerçekleşiyormuş benim bahsettigim durum.

hmmm rıdvan akar'a iletmek lazım bu durumu o zaman ciddi bir durum bu.

Demirlerin üstünden kaçak girenleri haricinde bide bu yolla kaçak girenler var demek ki.

Çevrimiçi Samet Demir

Bursa da eski stadda bu durum söz konusuydu. Passo ile alakali değil mevzu. Cihazla alakali. Ve adamlar bir kombineyi bir maç içinde onlarca kişiye satıyordu. Bilgisayardan derhal yazılım ile düzenlenmeli bu açık..

balkonunuza camınıza bayrak asın..

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı Efe

şampiyonluk yolunda maça 2 gün kaldı ve özellikle kapalı altta bir çok koltuk boş.. şu an bile böyle oluyorsa seneye bir çok maçta boşluklar göreceğiz demektir.. kapasite az diyen arkadaşlara selam olsun :)
valla bende sasirdim yok oyle talep var yok boyle talep var biletler duruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı SLYKRT

Birazda algıyla ilgi herkeze biletler tükendi felan deniliyor insanlar fazla üstüne düşmüyor.Son gün tükenir ümidiyle
Hayellerinin Ardından Koşmak İstiyorsan Engelleri Değil Kendini AŞ BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Anıl

Kapalı alttaki durum bence 3'lü biletlerden kaynaklanıyor. 3'lü bilet fiyatı 1.050 Tl idi, seneye full olacaktır oralar da :)

Çevrimdışı Anıl

Arkadaslar selamlar.Hepinizin en azından benim kadar hassas olduguna inandıgım bir konuda sizlerden,aramızdan twitter kullanıp Rıdvan Akar a ulasabilecek ya da yönetimden birilerine ulasıp stadın güvenlik organizasyonuna bilgi verdirtebilecek biri varsa,yardımını rica edecegim.

Bugün kendileriyle ticaret yaptıgım bir firmayı ziyaretim esnasında,tribün gruplarından birinde sözü geçen,grubun 2.-3. adamı ve iyi bir insan olarak bildigim beni de tribünden göz aşinalıgı ile tanıyan,seven iş yerinin emekçisi bir arkadas ile karsılastık.Arkadas ne yazık ki bana ilk maçta stada biletsiz girmenin bir yolunu bulduklarını ve bu yöntemle stada Kayseri macında 50-100 arası kişiyi çift turnikeyle sokacaklarını söyledi.Detaya girmesini istedigimde pasolig kartlarının okutuldugu haznenin altında ikinci bir hazne oldugu,stada pasoligi ile giren kişinin kartını dısardaki ikinci bir kişiye verdiginde aynı kartla ikinci kişininde kartını alttaki hazneden okutarak stada girebildigini ve bunu ilk maçta bolca yaptıklarını bana maalesef övünerek anlattı.Gerçi sert tepkimden sonra her ne kadar yapılanın yanlış oldugunu kabul etse de bu kafa yapısı gercekten cok acı bir durum.Kendi iyiliği için arkadasın ismi ve dahil oldugu grup ile ilgili fazla detaya giremeyegim.

Ne yazık ki ne çekiyorsak,bu boş beleşçi tayfasından ve kendilerine sitem edildinde olayı tribün jargonuna,kültürüne,fedakarlıga ve deplasmanlara gittik demogojisine giren kafa yapısından,çekiyoruz.Bu konuda maalesef benim önlem alınması için ulaşabilecegim bir baglantım yok.Basta da belirttigim gibi burada yazı yazan yada benim gibi genellikle sadece takip eden arkadasların,bu konuda en azından benim kadar hassas oldugunu tahmin ve temenni ediyor ve bu konuda tabiri caizse''eli kolu uzun''arkadaslarımızın yardımını rica ediyorum.

Bu arada ilk maç öncesi kapalı 416 dan biletim olmasına ragmen babamın ani kalp rahatsızlıgı nedeniyle maça gidemeyecegimi yazmıs ve babam ile ilgili dualarınızı rica etmiştim.Genelden yada özelden yazan herkese çok teşekkür ederim babam şu anda evinde dinleniyor.Kayseri maçı ile insallah sezonu acacagım ama ne yazık ki Osmanlıspor maçında bir iş gezisi icin yurtdısında olma ihtimalim yüksek.Bu durumda arzu ederse biletimi bana daha once ulasmıs olan Ahmetx in kuzenine veya forum ahalisinden isteyen bir kişiye devredebilirim.Maca gelecek arkadaslarla eger mactan once bir buluşma organizasyonu olursa ve bu kardeşinizide aranızda görmek isterseniz tanışmayı gercekten canı gönülden cok isterim.

Kartın okunduğu kısım böyleydi yanlış hatırlamıyosam bizde de. Kayseri maçında tekrar dikkatlice bakmak lazım :)

Çevrimdışı Ripley

selamlar
170. sayfada @Mercury arkadaşın gönderdiği fotoğraflardan birinci fotoda ortadaki siyah direk nedir? yeni fark ettim ne zamandan beri var?
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2016, 19:33:45 Ripley ]

Çevrimdışı saricasi

Pasoligde daha cok eksik var benim kartimi baskasi alsa girse girer yani dikkat etmiyorlar cok.
İlklerin takımı Beşiktaş'a Türkiyenin ilk akıllı Stadyumu yakışır!

Çevrimdışı ekesicil

Benim bir sorum var. Resimdeki sarj aletini alirlar mi stada?

Benim telefonun sarji cok cabuk bitiyor bunu yanimda götürürsem ordayken doldururum.

Çevrimdışı Karabay

Benim bir sorum var. Resimdeki sarj aletini alirlar mi stada?

Benim telefonun sarji cok cabuk bitiyor bunu yanimda götürürsem ordayken doldururum.
üzerinde vodafone amblemi değilde beşiktaş amblemi olsaydı alırlardı hocam  :lol: :lol:

Çevrimdışı onurturan

kartlari okuttugumuz cihaz da basaksehir olimpiyattakiyle ayniydi bu acik varsa genel passo acıgidir bence..
@canergiray77 tebrikler bu arada yeni gordum  :claps:
@tangaz  @mylife1903 abiler siz muhabbet edin dinlemesi cok keyifli  :D
Allah eksikliginizi gostermesin.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı tangaz

kartlari okuttugumuz cihaz da basaksehir olimpiyattakiyle ayniydi bu acik varsa genel passo acıgidir bence..
@canergiray77 tebrikler bu arada yeni gordum  :claps:
@tangaz  @mylife1903 abiler siz muhabbet edin dinlemesi cok keyifli  :D
Allah eksikliginizi gostermesin.

@onurturan herzamanki gibi çok naziksin. forumun bu bağlamda liderliği kesinlikle sende  :)
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Blackmd1

Zemin muazzam görünüyor.Şopla cim bırakırdık şimdiki hali şoplu halinden bile iyi  :lol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı FARUK

çim biraz sarırmış mı çekim kalitesi güneş ışığı ile mi akakalı :)

yakından bu şekilde
güneş nedeniyle o şekilde görünüyor olabilir

Çevrimdışı ekesicil

üzerinde vodafone amblemi değilde beşiktaş amblemi olsaydı alırlardı hocam  :lol: :lol:

Benimde tek ümidim vodafone logosuydu aslinda  :lol: