Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270825 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezer94

Passo kartima yükledigim parayi geri alma ihtimalim varmi?

Var ama sadece ptt den cek ben tebden cektim parayi vermedigi halde bakiyeden dusmus bide onunla ugrastim
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Var ama sadece ptt den cek ben tebden cektim parayi vermedigi halde bakiyeden dusmus bide onunla ugrastim

evet para çekeceğiniz zaman masraf aldığı için (bakiye sorarken de alıyor) çekeceğiniz paradan 10 tl azını yazmanız gerekiyor

Çevrimdışı ekesicil

evet para çekeceğiniz zaman masraf aldığı için (bakiye sorarken de alıyor) çekeceğiniz paradan 10 tl azını yazmanız gerekiyor

Bakiye sorarken para mi cekiyor? Dogru mu anladim?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bakiye sorarken para mi cekiyor? Dogru mu anladim?

evet başka banka atmsi durumu oluyor, masraf alıyorlar..

Çevrimdışı ekesicil

evet başka banka atmsi durumu oluyor, masraf alıyorlar..

Bakiye'yi ögrenmek icin baska ihtimal var mi ben yurt disindan nasil ögrenebilirim?

Abim bugün Türkiyede bir miktar yüklicek ama gercekten yüklendigini ben nasil görebilirim?

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bakiye'yi ögrenmek icin baska ihtimal var mi ben yurt disindan nasil ögrenebilirim?

Abim bugün Türkiyede bir miktar yüklicek ama gercekten yüklendigini ben nasil görebilirim?

telefondan öğrenebiliyorsun 0850 724 33 44

Çevrimdışı ekesicil

Çevrimdışı Erdem Çözer

o sekilde para cekiyor mu kart'tan?

yok onda ücret yok.. masraf alma olayı aktif bank'ın kendisine ait atm'si olmadığından

Çevrimdışı ekesicil

yok onda ücret yok.. masraf alma olayı aktif bank'ın kendisine ait atm'si olmadığından

tamam ögrenmis oldum tesekkürler :)

Çevrimdışı Erdem Çözer

Çevrimdışı Emre.Guler

Bizim beko efsane kartallardan ses yok hala bilet yüklenmedi bana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kredi kartı özelliği yoksa çekemiyorsun ama alışveriş için kullanabiliyorsun. Heryerde geçiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı aoguzd

kartın passolig ön ödemeli cüzdan ise alamıyorsun, hiç bir bankamatik vermiyor parayı. sadece bilet alımında ve alışverişlerde kullanabiliyorsun ön ödemeli cüzdanı. kombine alırken 2000 liram içerde kaldı deli ettiler beni. 1 aydır alışverişlerimi passolig kart ile yapmak durumunda kaldım.

Çevrimdışı Erdem Çözer

kartın passolig ön ödemeli cüzdan ise alamıyorsun, hiç bir bankamatik vermiyor parayı. sadece bilet alımında ve alışverişlerde kullanabiliyorsun ön ödemeli cüzdanı. kombine alırken 2000 liram içerde kaldı deli ettiler beni. 1 aydır alışverişlerimi passolig kart ile yapmak durumunda kaldım.

çok doğru bunu atlamayalım.. ön ödemeli de kesinlikle gerçi çekme yok.. söylediklerim atm kartı için geçerli

Çevrimdışı attila_metu

Arkadaşlar,

Konu dışı için kusura bakmayın.
Kendim için eski açıktan biletimi aldım ama bir arkadaşım için yine eski açıktan bir bilet ihtiyacım var.
Bilet alma hakkı olup da gidemeyecek biri yardımcı olursa çok makbule geçer.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Led meshler 2. kööşeye halen takılmadımı?Sorun değil 4 köğeye takılsa bile olur benim için :icool: :D
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cursedofdragon

Led meshler 2. kööşeye halen takılmadımı?Sorun değil 4 köğeye takılsa bile olur benim için :icool: :D

saha içindeki ledlerden bahsediyorsan onlar anlaşma gereği bu şekilde olucak takılmayacak.

Çevrimdışı İhsan

galiba komple takılacak tüm stadı çevirecek güzelde duracak gibi

bana kalsa bunları küfeki kolon arlarınada koyarım.
Biletsiz girişler önlenir ve gelir artar  :bandit:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

uygundur  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Küfekili sütunların hiçbir esprisi kalmaz o zaman
Ben çatı kolonları arasında bile güzel durmayacağını düşünüyorum
Sadelik bozulacak

Çevrimdışı ekesicil

Kredi kartı özelliği yoksa çekemiyorsun ama alışveriş için kullanabiliyorsun. Heryerde geçiyor.

Benim kart ön ödemeli yani parayi bidaha cekemicem. O para orda sürekli kaliyormu yani bir zaman sonra passo bu kartla uzun zamandir islem yapilmadi parayi ben kendim aliyorum der mi?

Çevrimdışı Hasan Tahsin

11.04.2016 hatırası atkım geldi  :) Üzerinde Vodafone Arena var ama İnönü'yü göremedim. Oysa olacak demişlerdi
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Küfekili sütunların hiçbir esprisi kalmaz o zaman
Ben çatı kolonları arasında bile güzel durmayacağını düşünüyorum
Sadelik bozulacak

Sütünların önüne değil aralarına.
Şu anki korkullukların devamı gibi
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Sütünların önüne değil aralarına.
Şu anki korkullukların devamı gibi
Anladım ama hoşuma gitmedi