Simdi bu videoyu seyrederken aklima bir fikir geldi, zaten turkun akli ya sicarken ya kacarken calisirmis ya, tuvalette oturuyorum suan
Simdi kucuk kucucuk miniminnacik hoparlorler var sunlar 2-3 tane hem hakem hem rakip takim soyunma odasina gizlense, taraftar mac oncesi bagirmaya basladiginda cok az verseler sesi oraya, fark edilmeyecek sekilde zaten duyuluyordur da, birazcik urkutucu olsun. Ayrica gizli kamera ve dinleme cihazi yerlestirilmesi taraftariyim. Ozellikle hakem odasina.
Burasi turkiye yahu 10 sefer hacca gitmis dede insaat yaptirirkennaman evladim sayaca bakmadsn, dokAnmadan sokuver boruyo daireye bu dairede ben yasayacam, der.
Su dijital pankart onerimin arkasindayim.
Ayrica soyunma odasi berbat, igrenc, tukaka sen boyle stad yapacaksin, localar super, dolasim alanlari super, soyunma odasi bu sekilde. Mir firmasi yapmis herhalde
Ayrica hidrolik tribun sart bu yirtiklara. Hidrolik tribun yapilana kadar ustunu siyah beyaz branda ile ortsunler o yirtiklarin. Herkes amblem. Logo istiyor oralara koysunlar mac oncesi 3 tane logo huzur icinde cozulsun bu is.