Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268734 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı İhsan

akhisar maçı biletleri 30 dk olmadan bitmiştir :D  :super:  :super:  :sevinc

tarzan C sıra 14 119 - 120

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!!!.. :halay:

şaka mı ya???
bielt almayı düşünüyordum  :by2:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı yekuaj

Senelerdir aranılan 2003 yılındaki nostalji formasını da mı beğenmedin @yekuaj  abi ? Hayallerimde o bağcıklı forma behh !!  :bawling:
Sadece onu beğendim alacaktım ama o da kalmamıştı, Mayıs başında tekrar gelecekmiş bekliyoruz  :icool:
Korkutmaz bizleri küfeki taşı, ölümüne seviyoruz biz Beşiktaş'ı ...

Çevrimdışı sozkul

Cift kat loca yok oradan kazaniyor ibisler. Ama alt kat basamak sayisi da az olmus.

Üst kat bizimki kadar dik değil galiba?

Çevrimdışı tangaz

alt katta giriş-çıkış yok, güzel oluyor , bir kat locayı kaybetmişler ama ihtiyaçlarıda yok zaten.
Gidiş geliş eziyet olur oraya, yeri güzel ama yol yok.

sonra da her şeyi oynanan oyuna bağlayıp neden seyirci gelmiyor derler. bu tokinin tek amacı arazi rantı, futbola hizmet falan hikayeden ibaret.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Benim Türkiye'de en beğendiğim 3 statt gerekçeleriyle beraber;
Vodafone Arena her yönüyle,toki arena ambiansı nedeniyle ve akyazı arena denizin üstünde dolgu ile  olduğundan :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı cursedofdragon

ya bu kamera açısı çok iyi değil mi  :alala:

Benim şahsi fikrim toki arena ve Vodafone Arena'nın yanında şükrü saraçoğlu stadı eski kaldı. 5 10 seneye onlarda bence proje aşamasına geçer yeni stad için :icool: :D

şehir dışı stadları futbol seyircisini her geçen gün azaltmaya dewam edecektir.

Keşke tek etken bu olsa abi. Artık maç izleme kültürü kalmadı taraftarın. Millet maç izlemeye ancak takımında yıldızlar varsa, bilet çok ucuzsa veya takım şampiyonluk yolundaysa gidiyor. Görüyorsun gs'nın halini. Beşiktaş inşallah hep iyi gider ama takımın dalgalandığı zamanlar da gelecek asıl mesele o zaman doldurabilmek stadı. En azından 30.000 kemik seyircimız olması lazım.

Passolig, mafya varı başkanlar, tribün kavgaları, düşük seyir zevki, bütün bunlara rağmen yüksek bilet fiyatları ve dediğiniz gibi statların şehirlerden uzaklaşmaları aynı zamanda ulaşım sorunu türk seyircisini bitirdi.

Örnek alınması gereken seyirci ve takım Konya. Büyük küçük her takımın Konya'nın takımına bağlılığını her maç stadı nasıl doldurduğunu araştırması lazım  bence. Adamların statları da çok güzel yukarda Allah var.

Çevrimdışı ekesicil

Tekrar sorayim.

Stadin orda passo ofisi varmi? Benim passo karti stada teslim etmisler bir yetkili teslim almis. O karti benim bir yakinim nerden teslim alabilir?

ordada calismalar suruyor yaz aylarinda oralarda biter zaten bizle bi ilgisi yok  :)
bizim bu eski açık bodrumun son hali bursanın yeni stadının iç taraflarından ilerde. :lol: :lol: geçen hafta periscope denk geldi gördüm iç taraflarda sıvasız yerleri bile ver halen bursa stadının  :D :D

Tekrar sorayim.

Stadin orda passo ofisi varmi? Benim passo karti stada teslim etmisler bir yetkili teslim almis. O karti benim bir yakinim nerden teslim alabilir?
yeni açık arkada yapılan yerlerden birisi olabilir bence ama daha hazır değil :ok:

Çevrimdışı guney_k

Tekrar sorayim.

İlk maçta yoktu bende çok aradım, oradaki yetkililer kurulacaktı ama neden kurulmadığını bilmediklerini söylediler. Akaretlerdeki kulüp binasının en üst katında tek maçlık pass veriyorlar muhtemelen yine aynı şekilde olur.

Çevrimdışı ekesicil

yeni açık arkada yapılan yerlerden birisi olabilir bence ama daha hazır değil :ok:

Murat Karabol diye biri teslim almis yok yani sürekli kendim yada ayni soyadi tasiyan biri teslim almali diyorlar sonrada bana sormadan etmeden stadda tanimadigim birine teslim ediliyor.

Çevrimdışı ekesicil

İlk maçta yoktu bende çok aradım, oradaki yetkililer kurulacaktı ama neden kurulmadığını bilmediklerini söylediler. Akaretlerdeki kulüp binasının en üst katında tek maçlık pass veriyorlar muhtemelen yine aynı şekilde olur.

Fazla konus disi yaptim kusura bakmayin ama diyelim kayseri macina kadar teslim alamadim bu karti. Ben kart numarasini bilmiyorum passoda müsteri temsilciside söyleyemem diyor ben nasil para yüklicem bu karta ve mac biletini nasil aöcam?

Murat Karabol diye biri teslim almis yok yani sürekli kendim yada ayni soyadi tasiyan biri teslim almali diyorlar sonrada bana sormadan etmeden stadda tanimadigim birine teslim ediliyor.
senin adına üzgünüm :bawling: :bandit:

Çevrimdışı Erdemm

doğru abi.. sadece akhisar kapalıda birkaç bile vardı az önce..
bir de akhisarın kale arkasında boş yerler var.. @İhsan

şaka mı ya???
bielt almayı düşünüyordum  :by2:

Çevrimdışı Erdemm

konu dışılar için kusura bakmayın..  :ok: :ebebe:  :sevinc

Çevrimdışı Numan50

Iyi günler abiler kardesler,
Biliyorum konu disi ama en cok burasi aktiv oldugu icin buraya yaziyorum.
Ben almanyadan maca gelmek istiyorum, kayseri yada osmanli macina bilet Transferi yapacak birisi var mi??

Tekrar özür dilerim konu disi oldugu icin

Çevrimiçi Necmi

günaydın birşey soracaktım.ilk kez pasolige başvurdum benim ve eşim için.benden 36 eşimden 28 lira kesti kredi kartına bu normalmi.sadece eşim tuttuğu takım fenerbahçe işaretledi ondanmı? birde şimdi biz kayseri maçına bilet alabilirmiyiz bu imkanımız var dimi? :)
Eşin alamaz bas bas bağırıyorlar bjk kartı dışındakilere bilet satışı yok diye
büyük ihtimal önümüzdeki senede bjk kartı dışına bilet satışı olmayacak @eaglekartal
zaten passoyu şimdi çıkarttıysan alamazsın sende çünkü önceliklilere çıkacak biletler kalmaz

Çevrimdışı guney_k

Fazla konus disi yaptim kusura bakmayin ama diyelim kayseri macina kadar teslim alamadim bu karti. Ben kart numarasini bilmiyorum passoda müsteri temsilciside söyleyemem diyor ben nasil para yüklicem bu karta ve mac biletini nasil aöcam?

kartsız nasıl alırsın bilmiyorum ama müşteri temsilcisi buna çözüm bulmalı ve illa ki vardır çözümü. Ayrıca kartın gelme olayı çok sıkıntılı bir süreç şimdiden kartsız nasıl işlem yapabilirsin onu araştır.

Çevrimdışı MUTE

Vodafone Arena  için çekilmiş en iyi klip bence

Çevrimdışı canergiray77

Benim Türkiye'de en beğendiğim 3 statt gerekçeleriyle beraber;
Vodafone Arena her yönüyle,toki arena ambiansı nedeniyle ve akyazı arena denizin üstünde dolgu ile  olduğundan :ok: :ok:
valla akyazı stadına deli gibi para harcanıyor fakat bir türlü beğenmiyorum o stadı kim çizdi mimari kim bilmiyorum şekli falan gerçekten beğenmiyorum 1 demir yığını çok daha farklı yapılabilirdi benim görüşüm 2 olarakta şu 2 fotoda ki işaretlediğim alanın stadın bütünlüğünü bozuyor gibi gerek bizim stadyum gibi gerek toki arena gerek konya stadı gibi yapılmasını çok isterdim
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Tartışmasız en iyi Vodafone Arena klibi MUTLAKA İZLEYİN :icool: :icool:

Çevrimdışı maluMechul

Konu Dışı.
Memleketinizde ki Kartal Yuvası mağazalarında yeni çıkan nostalji formaları mevcut mu acaba bileniniz var mı ?
İnternet sitesinde daha o gün bitmişti, bir sürü mail attım fakat hiç kimse dönmedi. Tekrar çıkacak mı çıkmayacak mı bilgimiz yok.
Yakınımda mağaza da yok. Memleketin her yerinde mi tükendi yahu  :bandit:
Konu dışı için özür dilerim fakat konusunu bulamadım forumda, mağazalar konuları da kilitli.

Geçen hafta üsküdardakinde son kalan 40lar formasını aldım. ona baya talep vardı. Hatta yuvada çalışanlardan biride kendisi için muğla bodrumda kalanı oradaki stoktan çıkartıp buraya göndertmeye çalışıyordu.

valla akyazı stadına deli gibi para harcanıyor fakat bir türlü beğenmiyorum o stadı kim çizdi mimari kim bilmiyorum şekli falan gerçekten beğenmiyorum 1 demir yığını çok daha farklı yapılabilirdi benim görüşüm 2 olarakta şu 2 fotoda ki işaretlediğim alanın stadın bütünlüğünü bozuyor gibi gerek bizim stadyum gibi gerek toki arena gerek konya stadı gibi yapılmasını çok isterdim
Ben konumunu beğendim dış görünüşü falan sınıfta kalıyor :icool: :icool: