Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268380 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Kayseri macinda stadin durumu bakalim nasil olacak. Önceden hergün 100 foto gelirdi simdi 2 tane zor geliyor.
çünkü artık inşaat yok anca çevre düzenlemesinden gelir
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Sedat.Y

Akhisarspor bize 10.500 bilet tahsis etti, Maraton full Beşiktaş'lı olacak. Bende de Akhisar'ın kombinesi vardı, mükemmel oldu. Hafta sonu yıkacaz o stadı iyi izleyin  :hiho:

Tarzan trübününde bayağı Beşiktaşarena üyesi  olacak

Çevrimdışı Anıl

Adana stadı Anadolu takımları için örnek harika bir stad olmuş. Kapasitesi de ideal. Seneye Adanaspor-Beşiktaş maçına yetişsin de deplasman yapalım :bandit: @Deniz

Akhisar stadında kamera açısından sağ ve karşı tribün komple siyah beyaz :halay: :halay: BAYRAM GÜNÜ OLACAK! :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Erdemm

akhisar maçı biletleri 30 dk olmadan bitmiştir :D  :super:  :super:  :sevinc

tarzan C sıra 14 119 - 120

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!!!.. :halay:

Çevrimdışı attila_metu

Adananın yeni stadı baya bi şehir dışında gibi.

[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2016, 14:59:22 kutalmis.pinar ]

akhisar maçı biletleri 30 dk olmadan bitmiştir :D  :super:  :super:  :sevinc

tarzan C sıra 14 119 - 120

ŞAMPİYON BEŞİKTAŞ!!!.. :halay:
Helal abi tam destek artık SON 3 MAÇ :You_Rock_Emoticon: :You_Rock_Emoticon:

Çevrimdışı Fatih

bizim localar hariç alt 24 üst 22 , adana alt 20 üst 22
4 sira cok fark ediyor demek ki  :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Apocalyptica

dün kulübe ve  ibb beyaz masaya tweet attım bu konuda sizlerinde yardımını bekliyoruz.

ahmet hocam pm den sizin msjı yollayın aynı yerlere atalım hemen mail...

Çevrimdışı Kemal

2 Tribün komple bizim :icool: :icool: :busted_cop: :super:

diğer kale arkasınıda bize verip 150 liradan satsınlar . Diğer kale arkasınıda istiyoruz.

Çevrimdışı ahmetx

ahmet hocam pm den sizin msjı yollayın aynı yerlere atalım hemen mail...
önceki sayfada twitim var , twit attım mail atmadım . @Apocalyptica
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Adananın yeni stadı baya bi şehir dışında gibi.
şehir dışına bile apartman yapan tek milletiz  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

yeni açık çatıdan sarkan zavazingo kaldırılmış , rahatladım . :D Darısı eski açık ses sistemlerine .....

diğer kale arkasınıda bize verip 150 liradan satsınlar . Diğer kale arkasınıda istiyoruz.
abi oldu olcak maç bizim mabette oynansın :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı SuperBJK

var kardeşim, mesela Manisa Kartal Yuvası'nda hepsi var ama ben pek beğenmedim, daha güzel yapılabilirdi  :dont:

Senelerdir aranılan 2003 yılındaki nostalji formasını da mı beğenmedin @yekuaj  abi ? Hayallerimde o bağcıklı forma behh !!  :bawling:

Çevrimdışı tangaz

şehir dışı stadları futbol seyircisini her geçen gün azaltmaya dewam edecektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

abi oldu olcak maç bizim mabette oynansın :tabe:

Konya maçı için çıkmıştı öyle bir dedikodu Konya Başkanı son maçı vodafone arena'ya alabiliriz demişti. Bilmiyorum var mı böyle bir şeyin ihtimali.

Konya maçı için çıkmıştı öyle bir dedikodu Konya Başkanı son maçı vodafone arena'ya alabiliriz demişti. Bilmiyorum var mı böyle bir şeyin ihtimali.
onu bende duydum inallah vardır :) :)

Çevrimdışı Efe

eski açık bodrum katı

ordada calismalar suruyor yaz aylarinda oralarda biter zaten bizle bi ilgisi yok  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

şehir dışı stadları futbol seyircisini her geçen gün azaltmaya dewam edecektir.
malesefki oyle sadece konya bursa ve antalyada sehir ici diye tabir edecegimiz yerlere yapildi stadlar tabi vodafone arenayi soylemiyorum bu stadlar haricindeki stadlar sehir merkezlerinden baya uzakta dogal olarak doluluk oranlari az timsah arenanin bir cok eksigi olmasina ragmen her mac 20 bin uzerinde seyirci geliyor bursa iyi olsa 30 binden alta oynanmaz maclar sehrin tam gobeginde stad ki daha yollari dahi yapilmadi sikis tikis yeni basladilar yeni yollara sehirden uzak stadlar icin yapildiklari bolgelerin nufusunun artmasi lazim oralar sehirlesince ancak doluluk oranlari artar merkezden gidip gelmek zor oluyor maalesef
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

merdivenler catal :tabe:

alt katta giriş-çıkış yok, güzel oluyor , bir kat locayı kaybetmişler ama ihtiyaçlarıda yok zaten.
Gidiş geliş eziyet olur oraya, yeri güzel ama yol yok.