Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268154 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Yasin A.

kız arkadaşımla gelicemde bu ilk maçta karagümrüktür asyadır bi takım olaylar olmuştu inşallah yine öyle şeyler yaşanmaz

umuyoruz yaşanmaz ama ilk maça oranla daha profesyonel önlemlerin alacağına inanıyoruz, bkz:ilgili haber;
http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arenada-guvenlik-zirvesi-35783.html

Çevrimdışı gkn190334

Günaydın Arena .Bu soruya henüz kimse yanıt vermedi konuyla alakalı bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.Ledlerin olmadığı 2.katta pankartların asıldığı yer böyle beton olarak mı kalacak.Çok kötü bir görüntü oluyor.Beton gibi yerler pankartlar olacagında mı bir işlem yapılmadı.Diger statlarda böyle betonarme bir durum yok ya boyama yapılmış yada reklam tabelaları koyulmuş.Sezon sonu için birşey yapılacaksa birşey diyemem ama böyle kalıcaksa çok göze batıyor. Detaylı cevap vericek olan olursa sevinirim

Çevrimdışı Gürcan

Kayseri macinda merdiven bosluklarina, girislere ve kolonlar arasi demirlere daha iyi bir onlem alinacagi kesin fakat duzenin ve sistemin oturmasi yeni sezonu hatta ekimi bulur.

Herkez daha stadi tanima aşamasında nerde ne var felan tanimadi gerek.

Çevrimdışı Gürcan

Günaydın Arena .Bu soruya henüz kimse yanıt vermedi konuyla alakalı bilgisi olan varsa cevap verirse sevinirim.Ledlerin olmadığı 2.katta pankartların asıldığı yer böyle beton olarak mı kalacak.Çok kötü bir görüntü oluyor.Beton gibi yerler pankartlar olacagında mı bir işlem yapılmadı.Diger statlarda böyle betonarme bir durum yok ya boyama yapılmış yada reklam tabelaları koyulmuş.Sezon sonu için birşey yapılacaksa birşey diyemem ama böyle kalıcaksa çok göze batıyor. Detaylı cevap vericek olan olursa sevinirim
O kismin ölçüleri belli ya taraftar gruplari o ölçüye göre pankart asacaklar ya da kulup o kisma sabit güzel bisey düşünecektir diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Sedat.Y

Günaydın .....

Beşiktaşarena İzmir tayfası  Akhisar maçına gidecek olan var mı? 

Giden varsa haberleşelim beraber gidelim.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı murat

Günaydın .....

maç önü buluşma yeri ayarlayalım. :D

Çevrimdışı eaglekartal

günaydın birşey soracaktım.ilk kez pasolige başvurdum benim ve eşim için.benden 36 eşimden 28 lira kesti kredi kartına bu normalmi.sadece eşim tuttuğu takım fenerbahçe işaretledi ondanmı? birde şimdi biz kayseri maçına bilet alabilirmiyiz bu imkanımız var dimi? :)

Çevrimdışı Sedat.Y

[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2016, 09:58:04 Sedat.Y ]

Aynı fikirdeyim. Ben pankart asılsın asılmasın herhangi bir yerin beton veya beton rengi kalmasına karşıyım. Tam olarak bitmemiş izlenimi veriyor. Oralara umarım sezon sonu daha iyi bir çözüm bulunur.

Çevrimdışı aoguzd

Günaydın .....

sedat abi bir aksilik olmazsa ben gelicem. bir etkinlik oluşturalım, forum üyesi izmirli abilerimiz ve kardeşlerimizle beraber hareket edelim.

Çevrimdışı Sedat.Y

sedat abi bir aksilik olmazsa ben gelicem. bir etkinlik oluşturalım, forum üyesi izmirli abilerimiz ve kardeşlerimizle beraber hareket edelim.

Çok iyi olur @aoguzd .Bugün 14:00 te biletler satışa çıkacak.Maraton 100,  kale arkası(misafir) 70 tl. Trübüne karar verip biletleri alalım.Sanıyorum karışık oturulur.

Çevrimdışı aoguzd

Çok iyi olur @aoguzd .Bugün 14:00 te biletler satışa çıkacak.Maraton 100,  kale arkası(misafir) 70 tl. Trübüne karar verip biletleri alalım.Sanıyorum karışık oturulur.

ben maratondan almayı düşünüyorum abi. burda daha fazla konu dışı yapmayalım, akhisar maçı başlığı altında organize olmaya devam edelim :) izmir'de olup maça gitmeyi düşünen arkadaşlar http://besiktasarena.com/mac-gunu/30-hafta-akhisar-belediyespor-besiktas/50/ bu başlığa bi göz atsınlar.

Çevrimdışı serti67

gunaydın arena catıdakı beyaz boruların akıbetı bellı olmadı dımı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Deadam

Günaydın Beşiktaş ailesi :D

Forumda baya sükunet hakim yada ben yanlış sayfalardayım :D

Curcuna nerde bana bi bildirin Allah rızası için
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı doctore

stad bitti, millet gitti :(
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Apocalyptica

şu an en büyük eksik dışardan bakıldığında çok betonarme görünmesi stadın ve çevresinin...

Çevrimdışı ahmetx

şu an en büyük eksik dışardan bakıldığında çok betonarme görünmesi stadın ve çevresinin...
dün kulübe ve  ibb beyaz masaya tweet attım bu konuda sizlerinde yardımını bekliyoruz.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Çağatay

stadın kablosuz AP lerinin marka neydi beyler
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı arda

Şu pozda baya fotojenik çıkmamış mı ama..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Ensar

soru sorduk cevap veren yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmet türken

niye sadece izmirli abilerinizlemi birlikte hareket edeceksiniz :) biz istanbullular sayılımıyormuyuz