Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2268054 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı mylife1903

@Yusuf Tekeli ben saka yapiyor sandim gercekten muammer diyor :)) sonra mumbar falan da dedi hatta yikildim gulmekten.

Sonlara dogru kadraja giren beyaz atletli, gobekli dayi nasil. Desen ki boyle atletle, bu kadar ciddiyetsiz eleman kimindir desen 2dk dusunmem mir derim :)

Ulan cogu insan evinde atletle gezmiyor ailesine duzgun gozukmek icin, adam koskoca vodafone arena stadinda calisiyor su goruntuye bak. Su mirden de kurtulucaz insallah yakinda.

Cok koyu bir atletiko mudrid taraftaridir o sosyal medyadan linc edelim

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı cursedofdragon

Krasnodar Yeni Stadyumu (33.700)
Projede genel durum...

Buda ne stad oldu be.

Bunun koltuklarıda pixelli oluyor galiba ama :D  :evillol:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Vikipedi'de Vodafone Arena'nın kapasitesi 43.500 gözüküyor.Ozaman Türkiye'nin en büyük 6. Stadı oluyoruz👍👏
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66242/akhisar_belediyespor_deplasman_maci_bilet_satislari_hakkinda_bilgilendirme.html

izmirden ve çevresinden akhisar maçına gidecek arkadaşlar bilet fiyatları 70 ve 100 tl maça gitmelisiniz destek lazım :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Krasnodar Yeni Stadyumu (33.700)
Projede genel durum...

Buda ne stad oldu be.

Bunun koltuklarıda pixelli oluyor galiba ama :D  :evillol:

Tek kelimeyle "mükemmel" bir stadyum.İnanılmaz güzel.Dışındaki kolezyum havası biraz bizden özenti gibi onun dışında kusursuz olmuş 😀👍👍

Çevrimdışı halvetifarazi

kale arkalarındaki elektronik lerdler yarımdı. kaleye kadar geliyor sonrasında sabit panolar vardı. yarım kalan ledler tamamlandı mı yoksa o şekil yarısı led yarısı pano mu kalacak? bilgisi olan var mı?

kale arkalarındaki elektronik lerdler yarımdı. kaleye kadar geliyor sonrasında sabit panolar vardı. yarım kalan ledler tamamlandı mı yoksa o şekil yarısı led yarısı pano mu kalacak? bilgisi olan var mı?

sponsorlar'la anlaşmamız bu şekilde o yüzden yarım ne zaman bitiyor anlaşma bilmiyorum inşallah seneye yeni bir anlaşma ile o yarım yerlede led panel olur.

Çevrimdışı halvetifarazi

sponsorlar'la anlaşmamız bu şekilde o yüzden yarım ne zaman bitiyor anlaşma bilmiyorum inşallah seneye yeni bir anlaşma ile o yarım yerlede led panel olur.

teşekkürler.

Çevrimdışı Efe

o anlaşmalar ana sponsorlarla ilgili bence hiç bi zaman orrdaki 5 adet ana sponsor reklam tabelası değişmez o yüzden led yapamıyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

o anlaşmalar ana sponsorlarla ilgili bence hiç bi zaman orrdaki 5 adet ana sponsor reklam tabelası değişmez o yüzden led yapamıyorlar

ana sponsor değil :) Dikkat ettim kenarda dufy yazıyor torku yazıyor ana sponsorlarda geçiyor arasında kalde,vodafone,beko filan ancak diğer reklamlarda geçiyor halen dufy yazıyor mesala inönü stadından kalma :)

Abi çok saçma değil mi öyle olacağını anlaşılsa o firmalarla reklamlarını elektronik ledlerde gösterilse. Peki ne kadar sürüyor onların sponsorlukları biliyormusun Efe?

Çevrimdışı halvetifarazi

Abi çok saçma değil mi öyle olacağını anlaşılsa o firmalarla reklamlarını elektronik ledlerde gösterilse. Peki ne kadar sürüyor onların sponsorlukları biliyormusun Efe?

tam da bunu diyecektim. arkadaş haklı. sabit reklam olacaksa olsun. illaki eski usül pano mu olmak zorunda? tamamı led olur ama o kısımlar sabit reklam kalır. hangi devirdeyiz. çok çirkin görüntü orataya çıkıyor bence. yarısı öyle diğer yarısı böyle.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/66242/akhisar_belediyespor_deplasman_maci_bilet_satislari_hakkinda_bilgilendirme.html

izmirden ve çevresinden akhisar maçına gidecek arkadaşlar bilet fiyatları 70 ve 100 tl maça gitmelisiniz destek lazım :ok:

Yalniz ben caykur rize deplasmanini hatirliyorum cogu basaksehirde, konyada oynadigimiz mactan cok bagirmisti taraftar. hatta ahmet nur cebi ozellikle tesekkur etmisti. Imkani olan ihtimali olan butun besiktaslilar akhisara sampiyonluk yolunda takimin size ihtiyaci var !

Bagirdiginiz gol olsun !!!

İyi geceler forum ahalisi.İyi geceler Vodafone Arena 😉😀

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı otuzmartt

arkadaşlar denizbank 121 numaralı blok nasıl kayseri maçında orda olucaz da görüş açısı falan güzelmi

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın Beşiktaş Arena

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Yasin A.

arkadaşlar denizbank 121 numaralı blok nasıl kayseri maçında orda olucaz da görüş açısı falan güzelmi
Forumun hatırı sayılır kısmı - ben dahil - 121. bloktan kombine sahibi. açılış maçını da orada izledik, görüş açısı gayet iyi, keyifle maç izleniyor.

Çevrimdışı otuzmartt

Forumun hatırı sayılır kısmı - ben dahil - 121. bloktan kombine sahibi. açılış maçını da orada izledik, görüş açısı gayet iyi, keyifle maç izleniyor.

kız arkadaşımla gelicemde bu ilk maçta karagümrüktür asyadır bi takım olaylar olmuştu inşallah yine öyle şeyler yaşanmaz

Günaydın arena.. :) Çatıdaki siyah halkanın üstüne kaynatılmış ortası delik üçgen mapalar var. Ben onlar kullanılarak ringin kapatılacağını üzerinede güneş enerjisi plakalarının konacağını düşünüyorum bilgisi olan var mı