Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263238 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı İhsan

Garip ama fore kazık, testere kiriş, tabla vs özledim....Acil inşaat lazım.......!

ben PALETliyi özledim ya
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

1. Son mesh takılmayacak anlaşılan @Efe  :evillol:

2. Numaralı tarafı yol kenarına ne yapılmış öyle ?  :alala:

3. @Necmi abi 90 larda senin yerinde kim oturuyormuş bak ?  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı minsk kartali

Sevgili Ahmet Kardeşim. Bu bilgileri nerden aldın kim söyledi ama bazı yalanlar ve gerçekler var izin ver düzelteyim.

1.Konya stadında kullanılan malzeme Fransa yapımı Serge Ferrari 'FX901' dir. Tekirdağ malı Fiberflon malzeme FX kadar şeffaf ve ışık geçirgenliği yoktur. resimde iki malzemenin karşılaştırmasını görebilirsin. Uygulamacı firma Fİberflon distribütörü olduğundan Serge Ferrari ürününü BJK klübüne hiç sunmamıştır.

2. Atex silikonun kullanıldığı yerlerdeki bir kaç yılsonraki resimlerini de paylaşıyorum. Şimdiden stadın çatıcının geleceğini görebilirsin!

vodafone arena  catisi basliginda bugun @meydey28 adli arkadas ilginc seyler yazmis. sanirim kimse gormedi daha. dogrulugu nedir? ozellikle @ahmetx in bir mesajina cevap vermis. dusundurucu eger gercekse.

Çevrimdışı nusretaslanturk

Arkadaşlar merhaba, Lig Tv'de yayınlanan maçın öyküsüne baktım 19 dakikalık efsane bir bölüm olmuş. Ama ligtv'nin sitesi hem kalitesiz veriyor görüntüyü hem de kaydetmek mümkün değil. Teknik beceresi yüksek, ayağı iyi top yapan ve bileklerine hakim bir arkadaşımızın ellerinden öper bu mesele.. üstelik  bol sevap da kazanmış olacak şu mübarek 3 aylarda..

edit: @Necmi abi kusura bakma..birden gaza gelip yazdım, şu hali iyi midir, bu kadar şifre yeter mi  :D
 istersen Cine 5 şifresine çevirebilirim  :evillol:
sayfa kaynağını görüntüleyerek istediğin video'yu indirirsin abi oradan @McAdnan

Çevrimdışı Efe

1. Son mesh takılmayacak anlaşılan @Efe  :evillol:

2. Numaralı tarafı yol kenarına ne yapılmış öyle ?  :alala:

3. @Necmi abi 90 larda senin yerinde kim oturuyormuş bak ?  :D
onlar sunta asaa ucmasinlar diye gecici kondu orda demirler var betonlanmasi gereken daha betonlanmadi boyle gecici cozum yapildi seffaf ise 1 hafta sonra falan serilir kapak olacak ortasinda :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

@Emre.Guler şu beko efsane kartallarda hediye verilen bilet 121. blokmuş yani forumun yoğun olduğu blokta maç izleyecen  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Emre.Guler

@Emre.Guler şu beko efsane kartallarda hediye verilen bilet 121. blokmuş yani forumun yoğun olduğu blokta maç izleyecen  :evillol: :evillol:

Bakalım artık gelirse biletler ama karagümrüklülerde orada dimi?

Çevrimdışı Efe

ne guzel oturduk 3.5 saat onceden girip kokusu bile farkli diger stadlardan  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız şu ses sistemlerine uyuz oldum dronedan bile görüntüyü tırmalıyor  :akuma:

:bandit:

İnşallah ölmeden şu gereksiz kulenin yıkıldığını da görürüz. Bir bizim stadın asaletine bak bir su süzerin çirkinliğini.

Çevrimdışı İhsan

İnşallah ölmeden şu gereksiz kulenin yıkıldığını da görürüz. Bir bizim stadın asaletine bak bir su süzerin çirkinliğini.

Haklısın Komutanım.
Bir süzer plaza kaç para...?
alıp yıkalım.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ErsinA.

ne guzel oturduk 3.5 saat onceden girip kokusu bile farkli diger stadlardan  :icool:

Bende ilk girenlerdenim. Üstelik bulunduğum bloğun dışına bile çıkmadım nedense.  :alala:

Kayseri maçında etrafı bi dolaşacağım inşallah.

Çevrimdışı ErsinA.

@raichu  dostum tarlaların sürülme şeysi varmış sende.  :evillol:  Mümkünse mesaj atabilir misin?

Çevrimdışı Samet Karabıyık

Bakalım artık gelirse biletler ama karagümrüklülerde orada dimi?

maalesef. Güvenlik falan dövdüler ilk gün.

Çevrimdışı Emre.Guler

maalesef. Güvenlik falan dövdüler ilk gün.

Yani bugün çıkan haberler doğru ise kolay kolay bir daha giremezler herhalde yönetim boyun eğmezse tabi. Yeni güvenlik sistemi sayesinde yaklaşık 1000 kişiyi mıhlamışlar

Çevrimdışı yigitcan1903

Yani bugün çıkan haberler doğru ise kolay kolay bir daha giremezler herhalde yönetim boyun eğmezse tabi. Yeni güvenlik sistemi sayesinde yaklaşık 1000 kişiyi mıhlamışlar
Kongrede hatrı sayılır oyları var desem yeterli olur sanırım

Çevrimdışı Emre.Guler

Tamamda bu mafyavari hareket etmelerine bahane olabilirmi? Kongre üyesi ise daha düşünceli olması lazım ama nerdee

Çevrimdışı sozkul

Gerçekten oyları mı var yoksa o görüntüyü mü yaratıyorlar acaba?

Çevrimdışı Orhan

Bu ne linkiymiş böyle ya... gerçek maçtan daha fazla talep edildi.
yakında karaborsaya düşerse şaşırmam  :money:
Baskan koltuk sevdalisi bir adam olsa 3 donem sarti koymazdi.Bence hepsini mihlayacak
Edit: yanlis mesaji alintilamisim :evillol:
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 17:08:53 Orhan ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Gerçekten oyları mı var yoksa o görüntüyü mü yaratıyorlar acaba?
Valla yönetimler ellemediğine göre pek

Çevrimdışı RQ7_351903

Karagümrüklüler bu tribündler de yaşanan kavgaların başlıca sebeplerindendirler.

Arkadaşım onların olduğu blokta maçı izledi Alen sahaya çıkarken ağıza alınmayacak küfürler ve tehditler varmış onu bir daha maça sokturmayacağız tarzı.

Karanlık mafya vari havaları, Tribün'den Alen abi çağrılırken kavgaya atlar gibi tribünden sahaya atlamak saçma.

Facebook'da da görülüyor, bu tribünde bulunan bazı sözde abiler zamanında yediğimiz saha kapanma cezalarının başlıca sebeplerinden.Beni üzen şey ise Şevşek abinin bu karanlık tarafa doğru kayması.

Çevrimdışı Samet Karabıyık

Ya adam bildiğin güvenlik dövdü. Ve dövdüğü güvenliği aldılar oradan. Polis gelmesine rağmen. Ne diyorsunuz siz :)