Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2262887 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı ozan062

membranlarda çalışma var

bir an arkadası cem uzan sandım dedim bu renklinin bizim stadda ne işi var:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

mebranlarin aralarini kapatiyorlar ay sonuna kadar onlarla ugrasacaklar gibi ufak olanlarinda yapilacak
Şampiyon Beşiktaş JK

mebranlarin aralarini kapatiyorlar ay sonuna kadar onlarla ugrasacaklar gibi ufak olanlarinda yapilacak

@Efe bir önce kapatsınlar valla. Yemin ederim çok korkuyorum bursa şelalesi gibi olmasından stadın :)

Çevrimdışı YunusEmre

@Efe bir önce kapatsınlar valla. Yemin ederim çok korkuyorum bursa şelalesi gibi olmasından stadın :)

bu güne kadar dünyanın yağmuru yağdı bursa şelaleri gibi harika bir şelaleyi biz yaşamadık hiç kimse o güzelliğe erişemez  :evillol:

https://m.facebook.com/CapsBursaspor/photos/a.156981967813432.1073741828.156979411147021/557072147804410/?type=3

3-A sınıfından ali adlı arkadaşımızın efsane karikatürünü yayınlıyoruz. Resim öğretmeni ona 4 vermiş bu çalışma sonrası.

Oğlum bu Bursa mı bizim rakibimiz, bu adamlar mi muhattabımız. @Necmi abiye önerim foruma ilkokul öğrencileri alalım bu tarz efsane çalışmalara karşı onlar da resim çızsınler.

Gerçi bizim çocukların hepsi böyle bunları kale alıp cevap bile vermezler :)))

Çevrimdışı sallapati

çalışma fotosu paylaştık herkes canlandı :) özlemişiz inşaatı  :) .. numaralının arkası hala iyi durumda değil.. oralara güzel bir peyzaj lazım

Çevrimdışı nusretaslanturk

https://m.facebook.com/CapsBursaspor/photos/a.156981967813432.1073741828.156979411147021/557072147804410/?type=3

3-A sınıfından ali adlı arkadaşımızın efsane karikatürünü yayınlıyoruz. Resim öğretmeni ona 4 vermiş bu çalışma sonrası.

Oğlum bu Bursa mı bizim rakibimiz, bu adamlar mi muhattabımız. @Necmi abiye önerim foruma ilkokul öğrencileri alalım bu tarz efsane çalışmalara karşı onlar da resim çızsınler.

...

Çevrimdışı furkankaya1903

attım özelden  :)
Bize de yollayın abi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

yok olmaz o ayri bi konuydu zaten baya kapatilmisti mac gunu 1 haftaya biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Bizde çocukmu var en küçük kartal bile onlardan daha olgundur.
oturup ergen renklilerlemi uğraşalım birine cevap verirsen onu adam yerine
koymuş olursun dönüp arkanı gideceksin bırakacaksın kendi pisliklerinde boğulsunlar.

Çevrimdışı tangaz

çalışma fotosu paylaştık herkes canlandı :) özlemişiz inşaatı  :) .. numaralının arkası hala iyi durumda değil.. oralara güzel bir peyzaj lazım

yeni açık köprülerde de taş döşeme işinde 3-5 adam çalışıyor sadece...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

İlk maçın görüntüleri varmış dediler geldim  :claps:
Ama gelin görün ki sayfada ilgili linki bulamadım. :steamed:
Yeniden paylaşılırsa çok mutlu olurum
yok öyle bir şey sayfada link paylaşanı döverim :bandit:

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı McAdnan

Arkadaşlar merhaba, Lig Tv'de yayınlanan maçın öyküsüne baktım 19 dakikalık efsane bir bölüm olmuş. Ama ligtv'nin sitesi hem kalitesiz veriyor görüntüyü hem de kaydetmek mümkün değil. Teknik beceresi yüksek, ayağı iyi top yapan ve bileklerine hakim bir arkadaşımızın ellerinden öper bu mesele.. üstelik  bol sevap da kazanmış olacak şu mübarek 3 aylarda..

edit: @Necmi abi kusura bakma..birden gaza gelip yazdım, şu hali iyi midir, bu kadar şifre yeter mi  :D
 istersen Cine 5 şifresine çevirebilirim  :evillol:
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 14:22:28 McAdnan ]

Çevrimdışı Efe

gayet yeterli hergun calismayla 1 haftaya tamamu bitet yeni acigin onemli olan ara vermeden basladilar o guzel
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

:photo:oraya kulüp tarafindan uygun olculerde siyah uzerine beyaz yazi ile kaliteli malzemeden (pankart degil)
Türk Sporunun 113 YıllıkSarsılmaz Temel Taşı, Milyonların Gözbebeği Dorukların Şanlı Beşiktaş 'ı” yazilip pankart asmayi da yasaklarsin yeni acik uste pankart almazsin super olur... tabi bence..
bi arkadaş böyle bi fikir sunmuş ben beğendim açıkçası kimse cevap vermemiş ne dersiniz  :biggrinking:

gayet yeterli hergun calismayla 1 haftaya tamamu bitet yeni acigin onemli olan ara vermeden basladilar o guzel

@Efe yeni açıktaki siyah kapalı alan ne olacak bir fikrin var mı? Passolig gişesi diycem o açık oluyor benim bildiğim kadarıyla. Acaba adidas mı düşecek oraya?

Çevrimdışı sallapati

Arkadaşlar merhaba, Lig Tv'de yayınlanan maçın öyküsüne baktım 19 dakikalık efsane bir bölüm olmuş. Ama ligtv'nin sitesi hem kalitesiz veriyor görüntüyü hem de kaydetmek mümkün değil. Teknik beceresi yüksek, ayağı iyi top yapan ve bileklerine hakim bir arkadaşımız, 720p şeklinde bu BEŞİKTAŞ-bursaspor maçının öyküsünü upload edebilir mi? Ederse, arşivlik bir görüntü ve bol sevap kazanmış olacak şu mübarek 3 aylarda..

çamur kalitede yayınladılar ben de farkettim... bu işler kasıtlı yapılmıyorsa ben de birşey bilmiyorum.. video sıkıştırma işi bu kadar gelişmişken 3-5 mb ın hesabını yapıp bu kadar çamur görüntü yayınlıyor olamazlar.. Beşiktaş düşmanlığıdır bu...

Çevrimdışı tangaz

senden zaten toz kondurası bir yorum beklemiyordum. inşaatla ilgili eleştirisel bir yorum algılayan sensör falan mı kurdurdun sisteme anında cavap  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cyenal

arkadaşlar burayı kapattırmakmı istiyorsunuz  :bandit:
öyle açık açığa linkmi istenir hemde maç linki diyerek yuh
bir suç işleseniz bir dakika sonra gider kendinizi ele verirsiniz :bandit:
şifreli konuşma bile yok direk bodoslamadan giriyorsunuz  :duman:

Ben yanlış bir şey mi istedim acaba?

Çevrimdışı Serdkar

@Necmi Abi Stadyum acildikdan sonra Dis Cevrede calisma varmi daha... Güvenlik konusunda prb olmusdu ilk macda bunlari önlem alindimi...(Meshur kacak girenler resimden bahsetiyorum mesela ) ??

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Aşağıda Gomez'in golünde 18. saniyeden itibaren 143-175 numaralı özel güvenlik' e bakar mısınız?

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2015-2016/28/besiktas/mario-gomez-17724

Böyle amatörler olacağına polis olsun daha iyi. Sonra sahaya biri girince nasıl oldu diye şaşırıyoruz.

Avrupa'da hiç bir güvenliğin yüzü sahaya dönük değildir. Hepsi oturup tribünü izler. Bizde paşalar en iyi yerden maç izleme derdinde.
evet o  bizim Suleyman abi  Suleyman Arat ... Cok eski  ve iyi bir  gazeteci / foto muhabiridir kendisi  meslektasiz ordan  tanirim. Ben de  dikkat etmistim  mesaj attim  kendisine.. Daha  prof  guvenlikcilerle  calsiilmasi gerektigini kulube  ve   yonetime  iletsinler  diye ...
Yorgo

Çevrimdışı mustafa.kuru

Garip ama fore kazık, testere kiriş, tabla vs özledim....Acil inşaat lazım.......!
Bako Recep Gökhan Kadir Ulvi Rıza Şifo Zeki Metin Ali Feyyaz

Çevrimdışı aşığımsana

şampiyonlar liginde beton görünen yerler büyük ihtimal ş.l temalı pankartlar ile kapatılır üstüne taraftar pankartları gelse de sorun olmaz çünkü üst ledler zaten yine aynı tema ile olacak ama lig de veya kupada oraları bir şeyler ile kapatılırsa çok güzel olur.
Ömrümsün Beşiktaş!