Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263380 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Polis olmaz, bir sıkıntı olur, biri bir Polisi iter kakar, ya da polis birini iter kakar, sloganlar başlar, dışarı telsizle anında haber verilir, polis ekibi içeri kalkanlarla koşar, olaydan hiç haberi olmayan diğer tribünler polis aleyhinde tezahürata başlar, dışarda gazlanırız çıkışda, olaylar büyür, stad kapanır.. aman deyim..
Top yönetimde ne yapacak bakalım şu müthiş yüz tarama sistemiyle..

@sozkul :)))))))

Abi otobüste giderken gülmekten yarıldım. Absürt komedi dizilerinde hani herşey bir anda canlanır ya aynı öyle gözümün önünden geçtim valla d d d d

Şaka bir tarafa olmasın polis falan hem beyaz da demiyorlar :)

Çevrimdışı panic13

abi sana şimdiden bedenimi söyliyim öğrenci değilim ama olsun çunku gomez 27 gol atar daha çok var :D 152 beden giyiyorum hani :D  :halay: :halay: @panic13

Kusura babakma @canergiray77 , bir defa öğrenci dedik, adını koyduk :) Şansını kaybettin. Canergiray will miss the next game :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Emre.Guler

......

Kusura babakma @canergiray77 , bir defa öğrenci dedik, adını koyduk :) Şansını kaybettin. Canergiray will miss the next game :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Yine olmadı @canergiray77

@canergiray77 şampiyon olursak aha buraya yazıyorum, çubuklu bu sezonun forması benden sana gelecek.

Çubuklu forma varmış gerçi. Şöyle bişey de yapabiliriz :). Beyaz forma alırım üzerine kerim frei, Cenk tosun, ismail koybası, yakalayabilirsem veli ve oğuzhana ımzalatırım. Tabi bu oyuncular gitmezse.
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 12:59:21 commandante ]

Çevrimdışı YunusEmre

gerilecek birşey yok @tangaz abi hallettik geldik işte   :evillol: :evillol:  @YunusEmre abi aslında ineklemek için sabahlamadım  dün çok geç kalktığım için,sabahlamasam sınavı kaçırabilirdim :) ve hoca değişti sonunda geçeceğim sanırım bu dersi..:)

umarım verirsin tüm derslerini :D bak uyku nedeniyle sınav kaçırmadan bahsettin o kadar rahat davranıyordum ki bir keresinden uykudan yetişemedim yalvar yakar hoca aldı sınava her türlü arsızlığıma rağmen  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Oktay

Polis olmaz, bir sıkıntı olur, biri bir Polisi iter kakar, ya da polis birini iter kakar, sloganlar başlar, dışarı telsizle anında haber verilir, polis ekibi içeri kalkanlarla koşar, olaydan hiç haberi olmayan diğer tribünler polis aleyhinde tezahürata başlar, dışarda gazlanırız çıkışda, olaylar büyür, stad kapanır.. aman deyim..
Top yönetimde ne yapacak bakalım şu müthiş yüz tarama sistemiyle..
işine ölümüne sadık  adamlar lazım... Mesela kurtlar vadisinden hatırlarsanız “bizim karadenizli laz ziyanın yanındaki yaşlı amca”. O yaşlı amca film icabı 2 nesildir aynı ailenin yanında fedailik yapıyordu. aynen böyle adamlar
,
 İnsanoğlu biraz köpek gibidir. Tek başına, tek tabanca, delikanlı gibi bir işe girdiğinizde çakallar tarafından avlanır...

dediğin gibi abi bu iş polisle olmaz kulubün sağlam bi ekip kurması lazım.. hem kaçak kayıptan ve yediğin cezadan kurtulur hemde insanlar huzurla sttada maç seyreder
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 12:59:04 Oktay ]

Çevrimdışı panic13

@canergiray77 şampiyon olursak aha buraya yazıyorum, çubuklu bu sezonun forması benden sana gelecek.

hadi yine iyisin :D @canergiray77 @commandante

Çevrimdışı YunusEmre

@Emre.Guler bu efsane kartallara girdim 3 kart var bunu nasıl albüme yollayacaz bir kullanım kılavuzu alabilir miyiz
 :evillol: :evillol:

Edit: buldum gibi  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 13:07:31 YunusEmre ]

Çevrimdışı canergiray77

Çubuklu forma varmış gerçi. Şöyle bişey de yapabiliriz :). Beyaz forma alırım üzerine kerim frei, Cenk tosun, ismail koybası, yakalayabilirsem veli ve oğuzhana ımzalatırım. Tabi bu oyuncular gitmezse.
ahah çok teşekkür ederim valla imzalı forma sözünü es geçemem hatta çok iyi olur "quaresma gomezi unutmayalım onlarda atsın :D " geçen sene tolga zengin söz vermişti yalan etti beni instagramdan falan dm atmıştı abiler beni trollüyooo :D @commandante @panic13 @Emre.Guler
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 13:07:25 canergiray77 ]
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı nusretaslanturk

sabahlamalarımızı, rezilliğimizi buraya yazınca bam teline bastım bastım değil mi abi  :evillol: :evillol: @panic13

Çevrimdışı Emre.Guler

@Emre.Guler bu efsane kartallara girdim 3 kart var bunu nasıl albüme yollayacaz bir kullanım kılavuzu alabilir miyiz  :evillol: :evillol:

Albümlerim bölümüne gir orada hem albümlerin ismini görürsün hemde altta kartları kartların altında hangi albüme ait olduğu yazar atıyorum 1991-92 sezonu o albüme gir tut kartı albümdeki yerine sürükle

Çevrimdışı panic13

sabahlamalarımızı, rezilliğimizi buraya yazınca bam teline bastım bastım değil mi abi  :evillol: :evillol: @panic13

olmamıştır diyemem :D

Çevrimdışı YunusEmre

Albümlerim bölümüne gir orada hem albümlerin ismini görürsün hemde altta kartları kartların altında hangi albüme ait olduğu yazar atıyorum 1991-92 sezonu o albüme gir tut kartı albümdeki yerine sürükle

tmm anladım şimdi teşekkürler :D daha önce nasıl kaçırmışız bunu ya...

ahah çok teşekkür ederim valla imzalı forma sözünü es geçemem hatta çok iyi olur "quaresma gomezi unutmayalım onlarda atsın :D " geçen sene tolga zengin söz vermişti yalan etti beni instagramdan falan dm atmıştı abiler beni trollüyooo :D @commandante @panic13 @Emre.Guler

@canergiray77

Valla kardeşim Mario gomez imana gelir cumalara gelirse ona da ımzalatırım cumadan sonra d d d d ama denerim şansımı neden olmasın eğer gerekli izinleri alır antremana girersem bütün futbolculara imzalatırım.

Çevrimdışı Emre.Guler

tmm anladım şimdi teşekkürler :D daha önce nasıl kaçırmışız bunu ya...

Çok fazla reklamı yapılmadı bir kere tv de görmüştüm aynı gün üye oldum Kayseri biletleri bitmiş ama twitterdan takip edin osmanlı biletinin ne zaman çıkacağını söylerler inşallah o maça kadar en az 5000 toplarsınız

Çevrimdışı canergiray77

http://www.facebook.com/Besiktas/photos/a.218475124845105.72565.218473211511963/1399137876778818/?type=3&theater

bu arada web sitemiz yenilenmiş taraftar köşesi gibi bir yer açılmış aynı zamanda foto atarsanız sizden gelenler bölümünde yayınlanacakmış..
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı nusretaslanturk

Çevrimdışı YunusEmre

Çok fazla reklamı yapılmadı bir kere tv de görmüştüm aynı gün üye oldum Kayseri biletleri bitmiş ama twitterdan takip edin osmanlı biletinin ne zaman çıkacağını söylerler inşallah o maça kadar en az 5000 toplarsınız

çok güzel bir uygulama olmuş umarım önümüzdeki yıllarda da devam eder bu uygulama bakalım 5000 toplarız Allahın izniylen..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı raichu

İlk maçın görüntüleri varmış dediler geldim  :claps:
Ama gelin görün ki sayfada ilgili linki bulamadım. :steamed:
Yeniden paylaşılırsa çok mutlu olurum
attım özelden  :)

Çevrimdışı Erdemm

o link ten bir de ben rica etsem,
zahmet olacak ama..  :)

Eyvallah azizim. Sağolasın.  :claps: :claps: :claps: