Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2262937 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı doctore

Beşiktaş'ın yeni mabedinde kara liste!

Vodafone Arena’daki Beşiktaş-Bursa maçında küfür eden, başkasının yerine oturan, kavga çıkaran, sahaya giren ve girmeye çalışan taraftarlar tek tek tespit edildi. Son teknoloji yüz tanıma sistemiyle 1000 kişilik suç veri tabanı oluşturuldu.

Vodafone Arena’yı 3-2’lik Bursaspor galibiyetiyle açan Beşiktaş’ta, yönetim bir yandan yeni statta adeta para basarken diğer taraftan ise son teknolojiyi kullanarak olay çıkaran taraftarları tek tek tespit etti. ABD’deki bir yazılım firmasına hazırlatılan programla, Vodafone Arena’nın her bir noktasını 787 kamerayla mercek altına alan siyah-beyazlılar ilk maçta yüz tanıma sistemiyle yaklaşık 1000 kişilik suç veri tabanı oluşturdu.

Savcıya bildirilecek

Küfür eden, başkalarının koltuğuna oturan, kavga çıkaran, sahaya giren ve girmeye teşebbüs edenlerin kimliklerinin güvenlik kameralarıyla tespit edildiği öğrenildi. Siyah-beyazlılar bu kişilerden bazılarının kombine kartlarını iptal edecek, bazı taraftarların isimleri ise spor savcılarına bildirecek.

Beşiktaş Yönetimi, stadın henüz tam hazır olmaması nedeniyle ufak tefek suçları görmezden gelirken, kulübe maddi ve manevi zarar verecek davranışlarda ise sert tutumunu devam ettirecek. Kulübe bağlı güvenlik birimleri kameraların tespit ettiği bazı taraftarlara maç esnasında uyarılarda bulundu. Spor Şube’ye bağlı polislerin ise kurallara uymayan çok sayıda taraftarı stat dışına çıkardığı belirlendi.

Beşiktaş’ın, Bursaspor maçındaki saha olayları nedeniyle önceki gün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesini de göz önünde bulunduran siyah-beyazlı yönetim çıkacak karara göre hareket edecek. Yaklaşık 20 milyon lira harcayarak Vodafone Arena’yı elektronik güvenlik ağıyla kaplayan yönetim, suçun büyüklüğüne göre bazı taraftarları kara listeye alacak. - Milliyet

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20160414/Besiktasin_yeni_mabedinde_kara_liste.html?utm_campaign=Besiktasin_yeni_mabedinde_kara_liste&utm_medium=twitter&utm_source=twitter

süper haber  :claps: :claps: :claps:

ama anlayamadığım bir şey var. şimdi diyelim biri benim koltuğuma oturdu ve kaldıramadım. güvenliğe söyledim oda avarel avarel baktı yüzüme, napıcam bende gidip boş bulduğum bir koltuğa oturucam yada ayakta bir yerlerde dikilicem. anlatabildim mi bilmiyorum ama burada masumla suçlunun ayırımı nasıl yapılacak kamera sisteminden?
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı yigitcan1903

süper haber  :claps: :claps: :claps:

ama anlayamadığım bir şey var. şimdi diyelim biri benim koltuğuma oturdu ve kaldıramadım. güvenliğe söyledim oda avarel avarel baktı yüzüme, napıcam bende gidip boş bulduğum bir koltuğa oturucam yada ayakta bir yerlerde dikilicem. anlatabildim mi bilmiyorum ama burada masumla suçlunun ayırımı nasıl yapılacak kamera sisteminden?

Kulübe bildirilir bu durumda koltuğunuzu gasp eden kişi tespit edilir ve cezalandırılır
Bence böyle olur

Yalnız bu savcılık işi falan sıkıntı
Mümkün olduğunca kart bloke etmeliler bence,kombineli olsun olmasın passo kartı bloklamalılar

Çevrimdışı tangaz

Günaydın Forum ahalisi,
@nusretaslanturk @raichu siz ikinize de iyi geceler ya da iyi uykular. ne diyeceğimi bilemedim şimdi  :alala: yawrum gidin uyuyun ara sıra  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı nusretaslanturk

Günaydın Forum ahalisi,
@nusretaslanturk @raichu siz ikinize de iyi geceler ya da iyi uykular. ne diyeceğimi bilemedim şimdi  :alala: yawrum gidin uyuyun ara sıra  :D
abi benim vizeler var bi buradayım bi kitap başında, şimdi gidip sosyal hizmet mevzuatı vizesine girip gelip yatcam :)

Çevrimdışı Yasin A.

ekran karşısında geçerli not almaması dogal abi ses kısıyorlar ve muhtemelen otomatik olarak sesi belli bir seviyede sınırlayan sistem var

eminim ki stat çıkışında  42bin kişiye tek tek sor ses nasıl dı diye inanılmaz cevabını alırsın
2 kez ıslık sırasında kulagımı koruma refleksi oluştu
bu çınlama degil farklı birşey
çevreme baktıgımda da bir çok kişinin benzer şekilde elinin kulagına gittigini gördüm
sadece yeniaçık-kapalı yada yeni açık numaralı yani 2 tribün arasında yapılan karşılıklı tezahüratlarda bile ses çok iyiydi
ayrıca yankı ve ugultu olmuyor
bir pozisyonda ismaile vurma diye bagırdı resmen tribünler ve bu net duyuldu :)

bu demek degil ki bundan iyisi olmaz
bundan çok daha iyisi olacaktır çünkü stada 5 te girdik ve maç başlayana kadar zaten bayagı bagırmıştık

tek hata bursa 2. golu buldugu dönemdi

:evillol: :evillol:

VURMAAAAA

Çevrimdışı nusretaslanturk

abi benim vizeler var bi buradayım bi kitap başında, şimdi gidip sosyal hizmet mevzuatı vizesine girip gelip yatcam :)
şans dile @tangaz abi bana.. hadi ben kaçtım :)

Çevrimdışı İhsan

Hersey cok guzel gidiyor.. Quaresmanin kirmizisi ve @raichu nun 48 saattir uyumuyor olmasinin dışında camanin bir skıntısı yok gibi :D

Quareama ve @raichu Sivas maçında dinlenirler ve Akhisar'a patlarlar sorun yok.
Camianın tek sıkıntısı bence 42. Şeffaf  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Tarık16

:evillol: :evillol:

VURMAAAAA

vurma ismail maçın en komik ve efsane anıydı :) tam top önüne geldi ismail vurma diye bağırıyordum bir baktım abi benle beraber 30-40 bin kişi daha bağırıyor vurmaaaaaaaaaaaaa :) ismailde hemen soluna verdi pası :)

Çevrimdışı tangaz

bak vize dedin sınav dedin gerim gerim gerildim :duman:
başarılar dilerim @nusretaslanturk sınav şansı yanında olsun
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı YunusEmre

...

hep gözüme imzan değiyor eleştiri olarak demiyorum ama sen ve @ZEKI abi Şenol Güneş hakkında ne düşünüyorsunuz şu anda 6 hafta var ama bir fikir değişikliği olmuştur sanırım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ozan062

vurma ismail maçın en komik ve efsane anıydı :) tam top önüne geldi ismail vurma diye bağırıyordum bir baktım abi benle beraber 30-40 bin kişi daha bağırıyor vurmaaaaaaaaaaaaa :) ismailde hemen soluna verdi pası :)

kücüük bir futbol konusu yapayımm

seneye olursa cokdaha yaratıcı oluruz ismail yüzünden ,,bu fazla yaratıcılık onlara iyi yansımaz yol yakınken ayrılalım :bandit:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

hep gözüme imzan değiyor eleştiri olarak demiyorum ama sen ve @ZEKI abi Şenol Güneş hakkında ne düşünüyorsunuz şu anda 6 hafta var ama bir fikir değişikliği olmuştur sanırım  :evillol: :evillol:

silmeme cok az kaldı:) zaten futbol konusunda dedim dün,, o lafı yediriyorlar banaaa

ve bundan gurur duyarım :super: :super: :ok:  ben öyle bu laf cıkınca keyif alacak bi herif değilim millet ondan saldırdı bana kendilerince haklı adamlar  ama bilmedikleri sey ben bunu hoca geldiği ilk gün imzama yerleştirdim fakat eleştiriler yeni gelmeye basladı yani neden sezonun başında bana kelime yapmadınız:(((
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 10:25:24 ozan062 ]

Çevrimdışı serti67

ısmaılın vurma vıdeosunu kulube gondermek lazım senol hoca sureklı ısmaıle ızletsınde tarftar ustunde nası bır tahrıbat yaptı anlasın artık bos kaleye bıle vurmaz yanına verır:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı emrecakmak

@ozankarakoc  abi seni bir şekilde kartal yuvası'nın bütün ürünlerinin tasarımcısı yapmamız lazım bizim.. sen bu işe 'evet' dersen ben elimden geldiğince sesimi yönetime duyurmaya çalışırım,tasarımlarını bilen birçok kişininde bunu yapacağından eminim..
Katılıyorum, destekliyorum.

Çevrimdışı serti67

ınsan ozluyor sole faruk arada cıksın bı guncel desın dıee bos boş bakıyorum ekrana nası olucak bılemedım :)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 10:26:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
maşallah çağrı yükledim isteyen mesaj atsın dediğinde kimse farketmemiş :D
kayıt @Çağrı nın arkadaşlar belirteyim 
teşekkürlerinizi ona iletin  :busted_cop:
ben burada ulak görevi üstlenmekteyim  :)

Afiyet olsun herkese :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

ınsan ozluyor sole faruk arada cıksın bı guncel desın dıee bos boş bakıyorum ekrana nası olucak bılemedım :)

ben bosunamı varım burada  :kop:

sizlere arada adrenalin yüklü anlar yaşatıcam hiç merak etmeyin :evillol:

bi bakıcaksın saniyeler içinde 10 sayfa ilerlemiş burası bakıcaksın kaynagı kim bunun ahanda ben:)))

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı YunusEmre

bak vize dedin sınav dedin gerim gerim gerildim :duman:
başarılar dilerim @nusretaslanturk sınav şansı yanında olsun

tangaz abim geçen Kocaeliliyim dedin de aklıma geldi 2 hafta önce derincede tangaz ismi gözüme çarptı aklıma sen gelmiştin hemen bağlantın var mı :D

ikinci olarak @nusretaslanturk ve @raichu kardeşim nezdinde tüm öğrenci arkadaşlarıma nacizane tavsiyem olsun.. ömrüm okumakla geçti ve hala devam eden bir süreç yaşıyorum ama hiç bir zaman sabahlamadım sınav zamanları kendimi kasmadım ve o günler nedense daha rahat oldum bazen hiç çalışmadan sınıfta en iyi notu aldım..ama bir sebebi vardı bunun devamsızlığım hi bir zaman 2 haftayı geçmedi bu derste ineklik yaptığım anlamına gelmesin sürekli hocalar atardı beni dersten ortam yaptığım için ne olursa olsun derslere girmeye çalışın ve sınav zamanları özellikle dinlenmeye özen gösterin yazık sabahlara kadar uykusuz kalıyorsunuz...

Çevrimdışı yigitcan1903

Quareama ve @raichu Sivas maçında dinlenirler ve Akhisar'a patlarlar sorun yok.
Camianın tek sıkıntısı bence 42. Şeffaf  :ebebe:

42.şeffaf,şeffaf olmalı bence  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Nisan 2016, 10:29:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arşivlik maçı 55 kişiye ulaştırmışız görmeyenler ulaşabilir indirenlere ya da bana.

720p bulabildik 1080p bulan ses etsin çökelim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ZEKI

Bir bitirelimde allahin izniyle tabiki degistiririz. Sonucta Besiktaskimizin hocasi her zaman korur ve kollariz. Besiktasimiza kim hizmet ediyorsa bizim icin bas tacidir. @YunusEmre
Bazi arkadaslar Bursaspor formasi alip arkasina Cacik yazacak kadar, baska takimin futbolcularini ove ove bitiremiyorlar.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaş'ın yeni mabedinde kara liste!

Vodafone Arena’daki Beşiktaş-Bursa maçında küfür eden, başkasının yerine oturan, kavga çıkaran, sahaya giren ve girmeye çalışan taraftarlar tek tek tespit edildi. Son teknoloji yüz tanıma sistemiyle 1000 kişilik suç veri tabanı oluşturuldu.

Vodafone Arena’yı 3-2’lik Bursaspor galibiyetiyle açan Beşiktaş’ta, yönetim bir yandan yeni statta adeta para basarken diğer taraftan ise son teknolojiyi kullanarak olay çıkaran taraftarları tek tek tespit etti. ABD’deki bir yazılım firmasına hazırlatılan programla, Vodafone Arena’nın her bir noktasını 787 kamerayla mercek altına alan siyah-beyazlılar ilk maçta yüz tanıma sistemiyle yaklaşık 1000 kişilik suç veri tabanı oluşturdu.

Savcıya bildirilecek

Küfür eden, başkalarının koltuğuna oturan, kavga çıkaran, sahaya giren ve girmeye teşebbüs edenlerin kimliklerinin güvenlik kameralarıyla tespit edildiği öğrenildi. Siyah-beyazlılar bu kişilerden bazılarının kombine kartlarını iptal edecek, bazı taraftarların isimleri ise spor savcılarına bildirecek.

Beşiktaş Yönetimi, stadın henüz tam hazır olmaması nedeniyle ufak tefek suçları görmezden gelirken, kulübe maddi ve manevi zarar verecek davranışlarda ise sert tutumunu devam ettirecek. Kulübe bağlı güvenlik birimleri kameraların tespit ettiği bazı taraftarlara maç esnasında uyarılarda bulundu. Spor Şube’ye bağlı polislerin ise kurallara uymayan çok sayıda taraftarı stat dışına çıkardığı belirlendi.

Beşiktaş’ın, Bursaspor maçındaki saha olayları nedeniyle önceki gün Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edilmesini de göz önünde bulunduran siyah-beyazlı yönetim çıkacak karara göre hareket edecek. Yaklaşık 20 milyon lira harcayarak Vodafone Arena’yı elektronik güvenlik ağıyla kaplayan yönetim, suçun büyüklüğüne göre bazı taraftarları kara listeye alacak. - Milliyet

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20160414/Besiktasin_yeni_mabedinde_kara_liste.html?utm_campaign=Besiktasin_yeni_mabedinde_kara_liste&utm_medium=twitter&utm_source=twitter
Resmi siteden isim isim kombine iptallerini belirtmedigi surece inanmam bu tarz seylere...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

neymiş o @Serhat Akkaya ? :alala:
Dün birisi senin Basket Arena için zamanında yaptığın shoplu fotoları alıp yeni Basket Arenamız bu olacak şekilde paylaşmıştı, sonradan fark edip editlemiştir, şimdi de silmiş sanırım  :evillol: @ahmetx
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cisse557

2 saat öncesi artık güncel sayılır bizim için şu kıtlıkta