Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263265 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı raichu

maşallah çağrı yükledim isteyen mesaj atsın dediğinde kimse farketmemiş :D
kayıt @Çağrı nın arkadaşlar belirteyim 
teşekkürlerinizi ona iletin  :busted_cop:
ben burada ulak görevi üstlenmekteyim  :)

Çevrimdışı atalay

Lig TV, spikerlerin sesini bastırmaması için ses ile oynama yapıyor. Aslında spikersiz maç izleme seçeneği olmalı...

Çevrimdışı raichu

Lig TV, spikerlerin sesini bastırmaması için ses ile oynama yapıyor. Aslında spikersiz maç izleme seçeneği olmalı...
aynen katılıyorum
internet hızlıysa netten izlemek en güzeli spikersiz yayın bol ama çoğunlukla kalite iyi olmuyor özellikle bizim ligin maçlarında

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı nusretaslanturk

var aslında'da ligtv nin değil  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 17 Kasım 2016, 19:27:41 atalay ]

Çevrimdışı ozankarakoc

O değil de ben stadı çok özledim ya... 17 gün daha nasıl beklenir!
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı raichu

herkes aynı duyguları paylaşıyor  :D

Çevrimdışı furkankaya1903

link geldiginde size de yollarim tabi :D
Bize de yollayın abi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar bu perform olayi nedir? Hangi hakla bizim ligin maclarini yayinliyorlar? Ustelik devre arasi yayini kesmiyorlar, yurtdisinda sampiyonlar ligi maci havasinda geciyor devre arasi ustelik spiker yok. Internetten buldum bir firma mail attim dedim uye olmak istiyorum ama cevap gelmedi.

Ligtvde beni hasta eden olay adamlar butun besiktaslilari gerizekalimyerine koyuyorlar, bir az konus be kardesim, alen uclu cektiriyor herif ozellikle ama ozellikle nefes almadan konusuyor boyle adamlari sopalamak lazim.

Sansal ve cetesinden bahsetmiyorum bile. Resmen manipule ediyorlar futbol camiasini. Acik acik sikemyapiyor adamlar. Rekabet kuruluna mi basvursak ne yapsak

Çevrimdışı mmansiz

Perform olayı neyse güzel birşey sanırım bende istiyorum :-)

M.Mansız

@ozankarakoc  abi seni bir şekilde kartal yuvası'nın bütün ürünlerinin tasarımcısı yapmamız lazım bizim.. sen bu işe 'evet' dersen ben elimden geldiğince sesimi yönetime duyurmaya çalışırım,tasarımlarını bilen birçok kişininde bunu yapacağından eminim..

Çevrimdışı çArşı1903

Günaydın arkadaşlar
Ses ve akustik ile ilgili bişeyler yazılmış.Bursaspor maçında kaplıdaydım kendi gördüklerimi anlatayım.
Binlerce taraftar maçtan saatler önce köyiçinde,ağaçlı yolda vs heryerde bağırdı çoğu insanda maça girerken ses bile kalmadı.
Hatta alkol tüketimi biraz fazlaydı bununda ses üzerindeki etkisini düşünün...
Gelelim stada ben böyle etkili bir akustik görmedim, ses komple dağılmadan boğulmadan yeşil sahaya iniyor, sanki sesin sahaya inişini görüyorsunuz
Buradan galibiyetle ayrılacak deplasman takımı yok.
Bende eve geldiğimde hemen Özetlere baktım bu mükemmel ses tv de Nasıl çıkmış diye ama çıkmamış pek.sanırım yayıncı kuruluş ile ilgili bir durum.
Tezahürat açısından %15'lik bir performansımız vardı yapamadık.Stadın yeni olması, ilk maçında heyecanı, maçın kritik önem arzetmelisin,tribünlerin daha tam oturmaması vs.
Kısaca akustik muazzam bu stat ve taraftar birbirini benimsedikçe daha çok rekorlar kırılacak ve hakeminden rakip topçusuna kadar herkes bu seslerle irkilecek,onlar için kötü bizim için mükemmel bir anı olarak kalacak her maçın öyküsü

"Bırakın Emek sineması yıkılsın! Filmin kralı futbol sahalarında. Aşk filmleri diğerlerinden, korku filmi bizden. İyi şeyler Allahtan, kötü şeyler Çarşıdan (!) "

günaydın arena
benim kadar manyağı pek bulunmaz diyordum sende varsın benim kadar ha :)
edit: manyağı mı desem vampir'i mi bilemedim..:)

Çevrimdışı Fatih

Günaydın şampiyon takımın taraftarı.

Aramızda avukat varsa özel mesajdan bi dürtebilir mi?  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Sedat.Y

Günaydın Beşiktaşarena........

Şu yazılanları son 4 gündür yaşananları gördükçe mutluluktan uçuyorum.Herşey bizim için süper gidiyor keyfim tavan yaptı :)

Allah bozmasın...

Çevrimdışı raichu

benim kadar manyağı pek bulunmaz diyordum sende varsın benim kadar ha :)
edit: manyağı mı desem vampir'i mi bilemedim..:)
oldum olası uyku problemim var
ne zaman veya ne kadar uyuyacağımı ben bile bilmiyorum  :D

aynen :) bazen 3 gün üst üste uyuyamayıp yatınca 20 saat uyuduğum oluyor

Çevrimdışı yigitcan1903

Günaydın Beşiktaş :)

Koltuk say  :D

Çevrimdışı SuperBJK

Günaydın Kara Kartallar ve Kara vampirler  :lol:

Armalar hala takılmadı mı yahu  :ebebe: ( Tamam vurmayın )

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı yigitcan1903

kapattım ben o konuyu artık  :)
:evillol:
Bakma millete duygusal davranıyolar
Şu an doğru sizin sayılar