Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2263358 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Anıl

İtiraf ediyorum o 60 küsürüncü dakikadaki ıslıklarda kulaklarımı kapadım :ebebe: Stadda bir maç izlediğinizde eminim fikirleriniz değişecektir. Beck'in dediği gibi, "unbelievable, unbelievable"

Sen nekadar gençsin bakalım @commandante? Yaşını görelim! 😀
Hem gençlik yaş da değil ruhtadır.
Bak Nusret yorulmuş pes etmiş. Birde bizim yaşadıklarımızı yaşasa ne olurdu kimbilir 😁

Abi ben de dediğin gibi kafa olarak gençlikten bahsediyorum. İnsan hayatta pes etmemiş olsun mücadeleye devam etsin gençliğin anlamı budur.

Hem fiziksel olarak da genç kalıyor insan kendine bakarsa. sabahları 8 de kalkıp yüzmeye giden, koşmaya giden ne dayılar teyzeler var çoğu ben benim diyen gençleri cebinden çıkarır.

Ben pes etmıslıge dayanamıyorum güzel abim. Güzel günler görücez, zafer bizim olacak. Çalışalım uğraşalım yeter. En kötü karınca misali bu yolun yolcusu olur bu yolda ölürüz şerefli bir hayat süreriz. Sadece futbol için değil hayatın her alanında böyle bu.

Ha bu arada forumda @İhsan, @ZEKI, @sozkul, @srncby1903 gibi adamların, abilerimin benim için yeri ayrıdır. @Necmi Abi de iyi bir abi elbette ama biraz sinirli bir abi :)) hepsinden çok şey öğreniyoruz varolsunlar.
[ Son Düzenleme: 14 Nisan 2016, 02:00:50 commandante ]

Çevrimdışı nusretaslanturk

yanılıyorsun kardeşim bende öyle düşünüyordum
sonra bu nesil yanıldığımı bana gösterdi :bandit:
umarım abi, :) :)

Çevrimiçi Necmi

Abi ben de dediğin gibi kafa olarak gençlikten bahsediyorum. İnsan hayatta pes etmemiş olsun mücadeleye devam etsin gençliğin anlamı budur.

Hem fiziksel olarak da genç kalıyor insan kendine bakarsa. sabahları 8 de kalkıp yüzmeye giden, koşmaya giden ne dayılar teyzeler var çoğu ben benim diyen gençleri cebinden çıkarır.

Ben pes etmıslıge dayanamıyorum güzel abim. Güzel günler görücez, zafer bizim olacak. Çalışalım uğraşalım yeter. En kötü karınca misali bu yolun yolcusu olur bu yolda ölürüz şerefli bir hayat süreriz. Sadece futbol için değil hayatın her alanında böyle bu.

Ha bu arada forumda @İhsan, @ZEKI, @sozkul, @srncby1903 gibi adamların, abilerimin benim için yeri ayrıdır. @Necmi Abi de iyi bir abi elbette ama biraz sinirli bir abi :)) hepsinden çok şey öğreniyoruz varolsunlar.
hadi lennn  :bandit:

Çevrimdışı raichu

o değilde maçı tekrar izlemeye doyamıyorum, kim 30 nisan ı bekleyecek şimdi  :bandit:

o değilde maçı tekrar izlemeye doyamıyorum, kim 30 nisan ı bekleyecek şimdi  :bandit:
özet mi izliyorsun, full maç mı :) full maçsa benimle de paylaşır mısın onu ?

hadi lennn  :bandit:

Şubat veya Ocak ayıydı sanırım yine böyle çarşı meseleleri, Fulya davasi stadı izleyen tayfayla tartışıyorum d d stadı izlemeye gelen tayfanın içinde Necmi abi de varmış o zaman beni süzdu baya ama bişey demedi o zaman :)) ben daha Necmi abinin kim olduğunu buradaki fotolardan gördüm anladım.

Böyle kongre üyesi bir amca vardı bir tane de gayet ton ton güzel bir amcayı. hergün geliyorum siz gençleri göremiyorum burada diye başladı Fulya meselesi, çarşı, fikret orman, stat derken yine akşam etmişiz.

Güzel zamanlardı vesselam

Çevrimdışı raichu

özet mi izliyorsun, full maç mı :) full maçsa benimle de paylaşır mısın onu ?
full maç
çağrı yüklemişti atarım şimdi linki  :bandit:

Çevrimdışı sallapati

süper bir 4 gün oldu.. konya maçı , açılış , gs-fb maçı...

herkes şampiyon BJK diye konuşmaya başlamış.. bu tuzağa düşmeyelim.. En önemli maç önümüzdeki sivas maçı şu an...

bir bakarsın 1 mağlubiyet 1 beraberlik olay terse döner...

GS maçına kadar kayıpsız gidelim.. bu işi Tokide bitirelim

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı raichu

:busted_cop:  :deal:
özelden attım zaten abi merak etme  :D
özelden atmak yasak değil değil mi?  :alala:

Çevrimiçi Necmi

özelden attım zaten abi merak etme  :D
özelden atmak yasak değil değil mi?  :alala:
ulan şu gençlerde ne anlayış kıtlığı yaşıyor :bandit:
bende istiyorum :bandit:

beni şaşırttı mı demiştin abi  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ilbuono

benimle de paylaşır mısın  :)

Çevrimdışı raichu

kızma kızma gönderdim :D
yalnız o işaretlerden kural çiğniyormuşum gibi anlaşılıyor   :us:

Çevrimdışı raichu

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı mellfred

maçı bende yeniden izledim. ekranda sesin 2:30'dan sonra kısıldığını bariz şekilde anlıyorsunuz

Çevrimdışı arda

maçı bende yeniden izledim. ekranda sesin 2:30'dan sonra kısıldığını bariz şekilde anlıyorsunuz

Teknik sebepler dersin, sesi kıstın dersin anlarım da maç önünde sen panaramik stüdyoda laga luga konuşuyosun stad arkada yıkılıyo Alen inmiş 3'lü çektiriyor, hatta fonda yayıncı kuruluşun elemanları sahayı inceliyor Rüştü felan bir tetene oluyor ..len orda neler oluyor diye sen hala stüdyoda laga luga.. 
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Orhan

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan