Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2264816 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı mülkübey

Günaydın arena

Bugün şampiyonluk şansımız kılımızı kıpırdatmadan %20 daha artsın İNŞALLAH.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı raichu

Günaydın.
Şeffafı unutma, unutturma  :busted_cop:
 :D  :D
kayseri maçına kadar anca takılır  :icool:

Çevrimdışı Fatih

Ben buradaki olayi yeni fark ettim. @idilahmet arkadasimiz da soyle bir yorumda bulunmus:

Alıntı
"beyazlıyı anlatayım hocam, millet alen sahaya üçlü çektir Kartal'a demeye başlayınca en öndeki grup (çoğunluğu karagümrüklü ve asya kartalıydı sanırım) ıslıklatmaya çalıştı tabi kimse sallamadı. orda bir delirdiler, alen aşağıya inince bu arkadaşta girdi, aslında hemen müdahale etiiler ama polis olmayınca maalesef olmuyor. hatta sonrasında karagümrüklü erdalda girdi içeri turunculu güvenlikçilerden biri müdahale etti adama yumruk attığını gördüm. adamların amacı Beşiktaş değil yani iktidar mücadelesi. muhtemelen alenle bir husumet doğdu önceden onu hazmedemediler. çok komik bi şekilde alenin yanında oda üçlü çektirdi. onlar dışında gayette güzel bir ortam vardı. kızımla gittim, herkes çok yardımcı oldu(sigara dışında), bir de ben hiçbir anonsu anlamadım. biraz karışık oldu yazı kusura bakmayın. "

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anıl1903

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı onurturan

@gurol_1903 Merhaba
@Anil kadar on numara olmasamda bende 120 blok 22.sıradayım.
Tanışalım  :money:
Herkese gunaydin ..
oooooo ihsan abi de oradaymis @gurol_1903 abi cok sansli adamsin vesselam .. olur mu abi sen on numara beş yıldız bi abimizsin  :tabe:

Çevrimdışı onurturan

Gunaydin arkadaslar, forum biraz karismis.

Carsinin fazla ustune gidilmis. Her toplumun icinde gereksiz insanlar vardir carsi bunlari ayiklayamaz adamlarin orada bir sucu yok. Gencecik bir cocuk adiyamandan geliyor mesela semte gitmemis, besiktas ilcesinde yasamamis sorsan kulup binasinin yerini bilmez ama ben carsiliyim diyor.
Ben buna hem karsiyim hem anliyorum.
Anliyorum cunku carsi bir ruhtur, kimsenin tekelinde degildir
Karsiyim cunku bu insanlar carsi ismine istemeden de olsa zarar veriyorlar.

Bu stad buradaysa ve besiktasin stadiysa carsinin kurucularinin ve carsi grubunun sayesindedir. Bu insanlar bu stadta sabahladi, kapali tribunu renklikere burakmadi, gerekirse "kulak kesti" gerekirse ses tellerini patlatana kadar bagirdi.

Bu carsi disi ve kontrol disi olusan carsi gruplarindan bu tribun abilerimizde memnun degildir.

Lutfen sapla samani karistirmayalim, carsinin hatalari yok mudur, vardir ama yapici elestiriyle destek olalim.

Benim en buyuk ricam carsi grubundan burayi takip ediyorlardir, lutfen arkadaslar "lazio atakta butun tribun laylaylom" olmasin. Diger besiktasli kardeslerimize de saygi duyalim.

Neyse stadyum basligina gelelim,

Calismalar ne safhada arkadaslar, iceriden bilgi geliyor mu yoksa insaat sureci durduruldu mu?
katıliyorum abi ama zaten bu statta Lazio atakta bütün tribün lay lay lom olmaz abi fizik kurallarina aykiri.. Çarşı da eminm cok yakin zamanda yine sosyal duyarlilik projeleriyle, yaratici pankartlariyla, ve revize edilmis tribun kulturuyle mukemmel bir geri donus yapacaktir..

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı ahmetx

kimse sormadı herhalde kamera açımızı nasıl buldunuz ?  :D

sanki locadan çekseler daha iyi olurdu gibi  :alala:

Şuan real-psg maçını izliyorum onların kamera açısı daha güzel gibi seyirciler baya gözüküyor.
bence de bizim stadyum için en ideal kamera yeri loca katı ama tabii ki imkansıza yakın diyelim . :)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı onurturan

bence de bizim stadyum için en ideal kamera yeri loca katı ama tabii ki imkansıza yakın diyelim . :)
zaten ligtv bizim tribunleri gostermemek icin ugrastigindan oyle bir gayeleri olfugunu sanmiyorum abi  :money:

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

zaten ligtv bizim tribunleri gostermemek icin ugrastigindan oyle bir gayeleri olfugunu sanmiyorum abi  :money:
bizim ligi kesinlikle yerli yayıncı almamalı hem yayın kalitesi hem de yayıncılık prensiplerinde problemleri var .Alenin üçlüsü yerine yeni açığı gösterip sesi kıstılar mesela halbuki bu maçta o kadar historical moment oldu ki tv seyircisi hepsinden mahrum kaldı.

Çevrimdışı VOLKİ3358

Kartal Ege ERBUDAK

Çevrimdışı kartal190321

bakıyorum yorumlara bazı arkadaşlar aziz yıldırımı örnek vermiş güya temizlemiş...aziz yıldırım neyi temizledi biliyormusunuz  kendini ıslıklayanları aleyhinde tezavürat yapanları..muhalifleri temizledi  adam istiyor ki yaptıgı hiç bir icraat eleştirirmesin her yaptıgı alkışlansın şaşşakcı istiyor etrafında..devlet destegi güvenlik destegi olmadan hiç bir kulüp başkanı tek başına tribünleri TEMİZLEYEMEZ.başkan gidip kapıda durup kim sarhoş  geliyor stada kontrol mü yapacak..kabadaylık yapan adamın önündemi bekleyecek..küfür eden adam mı arayacak trübünlerde..bursa maçında trübünde yaşananlar sadece  bizim değil türk futbolunun sorunu..çıkarılan hiç bir yasa uygulanmıyor ki..passolig çıktı bitecek herşey deniliyordu..passoso kombinesi iptal olan kaç kişi gördünüz yada duydunuz bu zamana kadar..öyle bir anlattınız ki stadımızda tüm olayları çıkaranlar çarşı...sarhoş gidenler çarşı..küfür eden çarşı..koltuga çıkan çarşı..biletsiz atlayıp girenler çarşı..wc leri kötü kullanan çarşı...afedersiniz ama bu insanların alınında çarşımı yazıyordu ki gördünüz hemen fişlediniz..
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimdışı mülkübey

Çarşı bağırsaklarını temizlerse Beşiktaş taraftarının çoğunun tekrar kalbini kazanır. Kararı kendileri verecek.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın çevre düzenlemesi çalışmaları sürüyor mu :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

[ Son Düzenleme: 13 Nisan 2016, 09:49:42 Oktay ]

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Oktay

kale arkasından bu kadar oluyor abi :D @Oktay
ben çok beğendim güzel filtrelemişşisn  :ok:

Çevrimdışı ToNI

günaydın herkese...
pazartesi maça gidip dün akşam da bjktv den izleyenler el kaldırsın  :ok:
realin golleri güme gitti....
üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi...

Çevrimdışı ozguralem

Yav biz milletce niye sevinmeyi beceremiyoruz??Burda mutluluk sarkilari paylasalim.ilk macimizdaki en guzel enstantaneleri yazalim.benim gibi binlerce km uzakliktaki dostlatiniza o guzelligi anlatin.carsi falan yoluna girer.stad yenilendi taraftarda nihayetinde bir sekle girer.:)