Lider Beşiktaşımızın güzel taraftarları Günaydın
Dün gece maçı kapalı eski açık köşesinden izledim izlediğim yer tüm tribünlere hakimdi çok güzeldi.
Stada 4 çeyrekte girdik ilk defa içine girmiştim devasa muhteşem muazzam bir eser yapanlarda emegi geçenlerden allah razı olsun.
Stadta ilk giren 3 4 kişi bağırmaya başladığım da tüglerim diken diken oldu çok acayip ses çıkıyordu önümde ki arkamdaki abilerle gülüyoDuk 3 4 bin kişide böyle ise 42 bini düşünemiyoruz dedik şaşkınlıktan sırıtiyoDuk resmen
Alen abinin 3 lüsunde çıkan sen muazzamdi 67. Dakikalarda ki ıslıklama sesi kulaklarımı sağır etti kulaklarımı tıkadm böyle bi akustik görmedim
Şimdi gelelim herkezin konuştuğu konuya maç esnasında lig tv başındaki babamı aradım ses nasıl geliyor dedim fena deil ama şu anda telefondan daha çok ses geliyor dedi anlaşılan şu ki lig tv yine berbat bi yayın yaptı yine sesleri kıstı stadın akustigini kötü göstermek için elinden geleni yaptı yazıklar olsun
Bu arada dünkü seyirci sayısının 38 bin olduğu resmen palavra biz bi koltukta yemin ederim 3kişi duruyorduk eski açık üst Neredeyse bi koltuğa 2 kişi oturuyor gibiydi tüm stadın merdiven boşlukları fuldu dün gece bence en az 43 44 bin kişi vardı
[eklenti yönetici tarafından silindi]