Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu
Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu BEŞİKTAŞ VODAFONE PARK "ŞEREF BEY STADYUMU" KONU BAŞLIĞIMIZ 11 NİSAN 2016 İTİBARİYLE BURADAN DEVAM EDECEKTİR.. Artık

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu  [Okunma sayısı 2270010 defa] Beşiktaş Vodafone Park "Şeref Bey Stadyumu" Ana Konu

Çevrimdışı Hasan Tahsin

sanırım 40.700lü bir kapasite var küsüratı hatırlamıyorum. birkaç gün önce lig tv.de bir görsel çıktı seyirci sayıları stadyum doluluk oranlarını gösteren bir tabloydu.

ort. seyirci sayısı       stad kapasitesi       doluluk oranı die

bu tabloda ilk sırada fb 32k oran %62 ikinci konya üçüncü beşiktaş ortalama 17k küsür doluluk oranı %44 idi orada geçen rakam 40.700lü idi...
@tangaz  ortamlara söylediğimiz rakamdır o. Necmi ile deplasman tribününün yapısına baktık. Deplasman tribününde 190 kişi civarı fazlalık var. Bu fazlalık tribün yapısındaki mecburiyetten kaynaklanır mı diye düşündük. Mesela misafir tribününde 3 giriş çıkış kapısı olması gerekir ve sayıyı tutturmak için mecburen fazlalık olur. İşte tribün yapısında öyle bir mecburiyet asla yok. Fikret başkan % 5 lik oranı bir kişi bile geçmez. Zaten derbiler ve bursa maçlarında seyirci alınmıyor. Diğer takım taraftarları da pek dolduramaz.Cumartesi günü 30 Kayseri taraftarı ya vardı ya yoktu.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

@tangaz  ortamlara söylediğimiz rakamdır o. Necmi ile deplasman tribününün yapısına baktık. Deplasman tribününde 190 kişi civarı fazlalık var. Bu fazlalık tribün yapısındaki mecburiyetten kaynaklanır mı diye düşündük. Mesela misafir tribününde 3 giriş çıkış kapısı olması gerekir ve sayıyı tutturmak için mecburen fazlalık olur. İşte tribün yapısında öyle bir mecburiyet asla yok. Fikret başkan % 5 lik oranı bir kişi bile geçmez. Zaten derbiler ve bursa maçlarında seyirci alınmıyor. Diğer takım taraftarları da pek dolduramaz.Cumartesi günü 30 Kayseri taraftarı ya vardı ya yoktu.

bilmiyorum artık orasını @Hasan Tahsin abi bir an gördüm kafayı çevirirken gözüme takıldı hatta ardından söylendim "ulan bu konuda bile algı yapıyorlar 3 ayrı stadyumda maç oynadık neyin rakamını neye orantılıyorsun" die kızdım ligtv.ye. ben fotolardan gördüğüm kadarıyla kayserili seyirci sayısı 3-5 taneydi kalanı görevli, güvenlik vb gibi geldi bana.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yasin A.

hemen osmanlı maçı gelsin lütfen, stada gitmek istiyorum.

Çevrimdışı Türkay

Jon snow geri döndü vodafone arena acildi bi de sampion olurdak bu sezonun tadindan yenmez :D :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:s20: :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmetx

misafir tribününe 2 kat demir korkuluk içine polikarbon levha üstünede file çekmişler

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

sanırım 40.700lü bir kapasite var küsüratı hatırlamıyorum. birkaç gün önce lig tv.de bir görsel çıktı seyirci sayıları stadyum doluluk oranlarını gösteren bir tabloydu.

ort. seyirci sayısı       stad kapasitesi       doluluk oranı die

bu tabloda ilk sırada fb 32k oran %62 ikinci konya üçüncü beşiktaş ortalama 17k küsür doluluk oranı %44 idi orada geçen rakam 40.700lü idi...
basın tribününü koltuklarını çıktığında doğru rakam 40700 @tangaz , @Hasan Tahsin
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Bu stadin kapasitesi nekadar ya bilen varsa soylesin. Bana kucuk geldi cunku protokol tribunu ve 1903 cok fazla buyuk yapilmis kayseri macinda bos koltuklar vardi, bukadar buyuk yapmaya gerek varmiydi? daha cok taraftar koltugu takilsaydi ne olurduki? eski acikta insallah yakin zamanda yukselir kapasite artar birazcik.

vip koltuk para demek , yeterki alıcısı olsun .batı vip pek tercih edilmedi galiba , ya da kulüp kendi misafirlerine ayırıyor bazı koltukları.

Çevrimdışı sozkul

vip koltuk para demek , yeterki alıcısı olsun .batı vip pek tercih edilmedi galiba , ya da kulüp kendi misafirlerine ayırıyor bazı koltukları.

VIP bir tek Batı'da değil mi?

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ahmetx

Te örgüler çok rahatsızlık verdi mi maçta?

Çevrimdışı cursedofdragon

altta ki oturanlara sormak lazım abi zarar veriyormu bilinmez ama çok kötü bir görüntü oluşturduğu kesin.

Çevrimiçi murat

Bize rahatsızlık vermedi.bir ara @Necmi Abi kayboldu ... Tel örgüleri kontrole gitmiş.görüşe engel oluşturmadığını söyledi.maça odaklandığınızda ağ filan görmüyorsunuz.he kafayı takarsanız birçok şeye takabilirsiniz.mesela ali rıza kapalının tam ortasındaki kapıya takmıştı.tvden izleyenlere sormak lazım rahatsız ediyormu o kapı.

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı canergiray77

Bize rahatsızlık vermedi.bir ara @Necmi Abi kayboldu ... Tel örgüleri kontrole gitmiş.görüşe engel oluşturmadığını söyledi.maça odaklandığınızda ağ filan görmüyorsunuz.he kafayı takarsanız birçok şeye takabilirsiniz.mesela ali rıza kapalının tam ortasındaki kapıya takmıştı.tvden izleyenlere sormak lazım rahatsız ediyormu o kapı.
file bencede hiç rahatsız edici değildi maca adapte olduğunda avazın çıktıığı kadar bağırdığında görünmüyo :D @MURAT
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı cursedofdragon

kapı gözükmüyor ki abi :D Ne merdivenler ne kapılar kayboluyor :D

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

file bencede hiç rahatsız edici değildi maca adapte olduğunda avazın çıktıığı kadar bağırdığında görünmüyo :D @MURAT

Arkadaslar bu hafta ilk kez mabedimize gidebildim.Maç oncesi saolsun Necmi Agabey telefon numarasını verdi.Kendisi ve diger arkadas arkadaslarla tanısmıs olmayı cok cok istememe ragmen Taksim de ki program biraz uzun sürünce stada biraz gec gelebildim.Kısmet sonraki maclara....Stada girmeden önce resimlerden tanıdıgım Canergiray77 ve yanılmıyorsam Schifo nickli arkadasla yanlarına gidip kendimi tanıtarak tanısma fırsatı buldum.

Bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama herseyi ile mükemmel görüş acısı,akustigi ve zemini olan Avrupai bir stadta rahat ve nispeten daha medeni insanlarla birlikte insan gibi mac izlemek bir tek bende mi birseyler eksik hissi uyandırıyor? :D Nedense bütün maç boyunca mutluluk çarpmasından mıdır,senelerin İnönü kapalı alıskanlıklarından mıdır nedir birseylerin eksik oldugu ama neyin eksik oldugubnu bilmedigim duygusuna kapıldım.

Bu arada umarım daleciler ve macın 55-60. dakikasında haydi bastır sanlı kartalım la baslayıp bu alemde kralsın ile biten sacma tezahuratları yapmakta ısrar eden arkadaslar ve Japon turist gibi yaklasık 2 saatlik stadyum macerasının %75 ini fotograf ve görüntü alarak geciren arkadaslar bir an önce kendilerine gelirler de önümüzdeki sene tribünlerde daha iyi organize olabiliriz.

Çevrimdışı Ensar

Arkadaslar bu hafta ilk kez mabedimize gidebildim.Maç oncesi saolsun Necmi Agabey telefon numarasını verdi.Kendisi ve diger arkadas arkadaslarla tanısmıs olmayı cok cok istememe ragmen Taksim de ki program biraz uzun sürünce stada biraz gec gelebildim.Kısmet sonraki maclara....Stada girmeden önce resimlerden tanıdıgım Canergiray77 ve yanılmıyorsam Schifo nickli arkadasla yanlarına gidip kendimi tanıtarak tanısma fırsatı buldum.

Bir tek bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama herseyi ile mükemmel görüş acısı,akustigi ve zemini olan Avrupai bir stadta rahat ve nispeten daha medeni insanlarla birlikte insan gibi mac izlemek bir tek bende mi birseyler eksik hissi uyandırıyor? :D Nedense bütün maç boyunca mutluluk çarpmasından mıdır,senelerin İnönü kapalı alıskanlıklarından mıdır nedir birseylerin eksik oldugu ama neyin eksik oldugubnu bilmedigim duygusuna kapıldım.

Bu arada umarım daleciler ve macın 55-60. dakikasında haydi bastır sanlı kartalım la baslayıp bu alemde kralsın ile biten sacma tezahuratları yapmakta ısrar eden arkadaslar ve Japon turist gibi yaklasık 2 saatlik stadyum macerasının %75 ini fotograf ve görüntü alarak geciren arkadaslar bir an önce kendilerine gelirler de önümüzdeki sene tribünlerde daha iyi organize olabiliriz.
harbiden ya bu laylaylomcu taraftar dışında bi de fotoğrafçı tayfa var , arkadaş çek çek bitmiyor , tamam bi kaç hatıra hepimiz çekiyoruz da adam maçın kaydını alacak nerdeyse :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı attila_metu

Eski acik ust katta kapaliyi ayiran demirler beni cok rahatsiz etti. Insallah seneye ust parcayi cam yaparlar.

Bi de ilginctir gozlerimin onunde 3 tane dallama o demirlerden kapali tarafindan  eski acik tarafina atladi.

Çevrimdışı mylife1903

harbiden ya bu laylaylomcu taraftar dışında bi de fotoğrafçı tayfa var , arkadaş çek çek bitmiyor , tamam bi kaç hatıra hepimiz çekiyoruz da adam maçın kaydını alacak nerdeyse :D
Allahtan video cekerken "az susun yahu video cekiyoz" demiyorlar

Çevrimdışı ahmetx

Çekirdekçilere kardeş telefoncular geldi artık.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ddc1979

Kayseri maçında TV'den merdiven boşlukları kesinlikle hiç sırıtmadı .. Hatta füme renge boyandı sandım... Bu haliyle bile çok iyi.. Sarı olsaydı  baya sırıtırdı... O kadar kafaya takmamak gerekiyormuş demekki
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi, bukadar önemli maçlara gelmeyen kombineli, seneye neden her maça gelsin ki? üçlü bilet pahalı geldiği için alamayanlardan mı bahsediyorsun? o kadar çok mu onlar?
@sozkul kombineli nasıl gelsin kombineler geçerli değilki
o biletleri almaya herkesin gücü yetermi nerdeyse bir ayda 3 maç oynuyorsun
3 lü veya tekli çoğunun bütçesini aşıyor. kombinelilerin nerdeyse yarısı alamadı
sen kale arkasını hesaplama diğer tribünlerde çoğunun maaşı kadar 3 maçın bileti
zamanında geniş zamana yayarak aldı insanlar kombinelerini ama bilet çok kişiye ağır geldi

Çevrimiçi Necmi

misafir tribününe 2 kat demir korkuluk içine polikarbon levha üstünede file çekmişler

@Çağrı  çime bak tam istediğin gibi profesyonel bir kamerayla çekilse
arsenal stadından bile güzel görünür :)