Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476849 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Drone Çekimi yapan kişi : İlyas Mayda

FultbolAktif'ten ALINTIDIR!

Drone çekimi düne ait ancak gerçekten çok güzel mutlaka izmelenizi öneririm.1080p'de izleyin çim'de birkaç yerde kusur var düzeltilir onlarda :)

Çevrimdışı mylife1903

vodafone bu yapar mı yapar anıtlarında sonuçda bir yumuşak karnı vardır belki (money talks)  :money:

Vodafone yapar abi bulurlar bir yolunu bu anitlarin altinda tapeler falan bulunabilir mesela yani. Ustelik vodafone, telefon operatoru sakaya gelmez, baris icinde cozulur bu is.

Çevrimdışı ahmetx

çok emin değilim ama büyük ihtimal onlar kupaların imitasyonu, orijinal olanlar müzeye konur. takım otobüsü her geçtiğinde futbolcular görsün ve nasıl bir kulüpte oynadıklarını unutmasınlar diye sanırım. @ahmetx
yok daha neler ? İmitasyon kupa mı ? Otobüs yolunda mı ?  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı demir_kArtAl

passo.com.tr bilet satış saatinde yıkıldı doğal olarak
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mert_

yok daha neler ? İmitasyon kupa mı ? Otobüs yolunda mı ?  :D
neden olmasın  :icool:

Çevrimdışı yigitcan1903

Yalnız bu tribün ayrımındaki malzeme cam değil galiba puslu bi görüntüsü var yanılmıyorsam
Onlardan yine seçilemeyeceğini düşünüyorum sahanın
İki kat yerine de juventustaki gibi tek olması iyi olurdu

Çevrimdışı batu35

Acill bir abim icin 3 maclik veya bursa maci nerden bulabilirim acilll!!! :s20: :akuma:
O SENE BU SENE BUNDAN SONRA HER SENE

Çevrimdışı iasonion

çok emin değilim ama büyük ihtimal onlar kupaların imitasyonu, orijinal olanlar müzeye konur. takım otobüsü her geçtiğinde futbolcular görsün ve nasıl bir kulüpte oynadıklarını unutmasınlar diye sanırım. @ahmetx

Orası müze değil mi zaten??  :alala:
i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Çevrimdışı tangaz

Vodafone yapar abi bulurlar bir yolunu bu anitlarin altinda tapeler falan bulunabilir mesela yani. Ustelik vodafone, telefon operatoru sakaya gelmez, baris icinde cozulur bu is.

bak bu çok mantıklı belki de eski açığın çatısının kapatılmasında vodafonun verdiği tapelerinin katalizör etkisi olmuştur  :money:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı İhsan

*Futbolcu çıkış körüğü sabitlenmeye başlanmış
*İpler tekrar serilmiş
*loca led banner bugün finisho
*Basın tribünü hazır
*Şeffaf olmayan şeffaflara devam

Bu resme göre şeffaflar 7 kaldı galiba
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Yalnız bu tribün ayrımındaki malzeme cam değil galiba puslu bi görüntüsü var yanılmıyorsam
jelatinleri daha açılmadı onların
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Efe

*İpler tekrar serilmiş
*Basın tribünü hazır

mebranlar 8 degil 7 ustten cekilen fotada vodafone armasinin onune bi tane seriyorlar son cekilen iceriden sotoda vodafone armasinin soluna seriyorlar kalan 7 bugun iyi basladi insallah 5 i goruruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Popular Demand

Bi bilet alamadık ya 400'e de razıyım ilk maç sonuçta. Türkiye sistemi dandik sunucularla çalışıyor passo'da.. Sistem iptal :s20:
          [img width=41

Çevrimdışı İhsan

üzerinde koruyucu yapışkan vardır herhalde.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı capo di capi

Suni çimlere kömür tozu gibi birşey döküp yaydılar dün. Nedir, ne işe yarar acaba?
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Erdem Çözer

Orası müze değil mi zaten??  :alala:

otobüslerin giriş yapacağı bölümde duvara yerleştirilmiş.. arkadaşın dediği gibi büyük ihtimalle imitasyonları.. bence çok iyi düşünülmüş
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Fatih

Drone çekimi düne ait ancak gerçekten çok güzel mutlaka izmelenizi öneririm.1080p'de izleyin çim'de birkaç yerde kusur var düzeltilir onlarda :)

Cok begendim, prof bi cekim olmus.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 08 Nisan 2016, 11:12:38
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...

Membran arası yapıştırma da eski açık kapalı tarafından başlamış. 4 tane bitirmişler  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı tangaz

*İpler tekrar serilmiş
*Basın tribünü hazır

bu basın tiribününe Wolfsburg modeli bir logo şart harika görünecektir.
dün de yazdım ama kimse takmadı artık piksel die VIP tribünü pikseli stadla alakasız oldu ilk plandaki gibi kaldı...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı iasonion

Maç saati hava durumu

Poseidon bu konudaki en garanti sitedir.. Ağustos-Eylül dönemindeki tek yağışlı (hem de ne yağış!! 2 ay içinde başka hiç bir haftasonu bırakın sağanağı, damla bile düşmedi) haftasonu benim kır düğünüme denk geldiği için hangi site ne kadar tutturur çok iyi biliyorum.

Buna göre yağmur geçişi sadece Pazar gecesi olacak, Pazartesi herhangi bir yağmur görünmüyor, belki gelip geçer.. Şakır şakır yağmur yağmayacaktır her türlü.

i consider it a challenge before the whole human race
- and i ain't gonna lose -

Çevrimdışı Rache

güncel galiba.

[/

Tamamlanan Vodafone yazısında E harfi yamuk mu ? Bir de çatının dış kısmına led panel koyulacak mı ? Yazın ya da ileride . Çok iyi reklam geliri olur