Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5484109 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

Ajax macinda eski aciktaydim tek yanan mesale benimkiydi sabah 10 da toplanmistik iyi cop yemistik. Ajax maci superdi ama benim favorim goteburg macidir, yeni acigin en ustunde yer bulabilmistim 40bin kisiden fazlaydik ve koridorlar bile doluydu.
Mesale icin bir cozum bulunmali sahaya atilmasin ama bir sekil sondurulsun, kova falan koysunlar. Mesalenin talimatlardanyeri nedir?

ben de ajax maçında yeni açıktaydım çok sopa yedik ist. polisinden tarihimizin en kalabalık maçıydı yeni açık yıkılacaksa ogün yıkılırdı. tüm koltuklara plastik bayrak bırakılmıştı maçtan önce görsel bir şölen vardı ajaxlılar maçdan önce sahaya çıktığında şaşakalmıştı.

göteborg maçının yıldızı da metin ve mrkela idi. maçın şeref konuğu Pele devre arasında açıklama yapmıştı.
"maçın en iyi oyuncusu 11 numara(metin) kendisine yapılan pozisyon penaltıydı hakem vermedi. bu stad dünyanın en güzel stadlarından biri ve bu güzel stadda oynama şerefine ulaşan şanslı futbolculardan biri de benim"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Efe

Süper  :) Yeni açiktaki prefabrikeler ne zaman gider acaba, çok kötü duruyor orasi.
onlar bir muddet daha kalir orda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mutixls

sabah ki resimlerden ilk ayrıntılar  :busted_cop:

çim deseni için sis ip çekiyor

desen çalışması yapan sis çalışanı

vodafone tabelası için çalışma başlamış

edit: ben düzenleyene kadar @ahmetx yazmış bile
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 12:33:08 mutixls ]

Çevrimdışı tangaz

:claps: :claps: bu mobilyaların aynısını giresunspor , konyaspor da getirip koyabilirdi.. tam toki işi olmuş...

bu arada ben ümidimi kaybetmiyorum.. burasının geçici 1 maçlık olduğunu düşünüyorum.. müthiş bir dizayn göreceğiz 30 nisandaki maça

ben ümidimi kaybettim ama bu sezon için inşallah yönetim gelecek sezon için buraya el atar. kızdığım nokta ise bu oda, büyüklüğü, şekli şemali 3 senedir belli iken neden böyle son aşamaya bırakıldı. bitmiş hali de juventusdan hallice yapılmış copy-paste. bari kopyala yapıştır yapıyorsun, geliştir bunu biraz. masif ahşap kullan lake yap bir parıltı kat işin içine sunta nedir yahuu...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Soyunma odasını beğendim ben tam yerleştirilmiş hali dahada güzel olacaktır bir tek paok gibi tavanda Beşiktaş amblemi güzel olabilirdi

Çevrimdışı sallapati

hayır abi olur mu öyle sey mobilya ile inşaatın ne alakası var mobilyayı yaptırırsın depoda bekler , ben şimdi ev kuruyorum mesela gittim bi mağazadan yatak odası yemek odası aldım parasını ödedim ama dedim şu an ev tutmadım daha 6. ayın 1inde alacağım , tamam dediler adamların depo da benim eşyam duruyor

hazır değildir.. sadece çizimdir.. adamların gelip çalışacak zamanları olmadı.. daha sıvası boyası yeni bitti..

sadece mobilya olarak düşünme.. komple düşün.. gelip 15 gün çalışmaları lazım mekanda diye düşün

Çevrimdışı sallapati

ben ümidimi kaybettim ama bu sezon için inşallah yönetim gelecek sezon için buraya el atar. kızdığım nokta ise bu oda, büyüklüğü, şekli şemali 3 senedir belli iken neden böyle son aşamaya bırakıldı. bitmiş hali de juventusdan hallice yapılmış copy-paste. bari kopyala yapıştır yapıyorsun, geliştir bunu biraz. masif ahşap kullan lake yap bir parıltı kat işin içine sunta nedir yahuu...

yeni sezona bomba gibi hazır olur bence.. geçici 1 veya 3 maçlığına yapılmıştır @tangaz

Çevrimdışı Ensar

evet acıklıyorum stad bu değil bu geçici seneye daha güzelini yapacağız :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tangaz

yeni sezona bomba gibi hazır olur bence.. geçici 1 veya 3 maçlığına yapılmıştır @tangaz

tüm geçicilere kabülüm ama buna değilim yeri büyüklüğü şekli şemali aylar öncesinden belli olan bir oda burası. aylar öncesinden odanın master planına göre tasarımları yaptırırsın mobilyacıda ürettirirsin depoda bekler son aşamada boya badana zemin ve tavan işciliği bitince getirir mobilyaları cuk oturtursun olur biter... @sallapati

Çevrimdışı Ensar

tüm geçicilere kabülüm ama buna değilim yeri büyüklüğü şekli şemali aylar öncesinden belli olan bir oda burası. aylar öncesinden odanın master planına göre tasarımları yaptırırsın mobilyacıda ürettirirsin depoda bekler son aşamada boya badana zemin ve tavan işciliği bitince getirir mobilyaları cuk oturtursun olur biter... @sallapati
+1

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Çevre düzenlemesi için kalan 4 günde 3 gün 3 gece çalışılacaktır.Kapalı ve eski açık biter.Numaralı arka tarafta biraz bölüm kalır gibi.Ama yeni açık arka tarafın en 3 haftalık işi var.Bir daha ki iç saha maçımız olan Kayserispor maçına kadar çevre düzenlemesi biter :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı tayfunyasar

bugun de çok kısır hiç foto gelmiyor. sanırım içeri girme olayını komple bitirdiler nikahtan sonra.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Şeffaf membranlar 9 tane kalmış yarına biter gibi. Sonunda çatı serüveni bitiyor bir stat kadar uğraştırdı bizi ya :)
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı sallapati

evet acıklıyorum stad bu değil bu geçici seneye daha güzelini yapacağız :D

güldürmedi

Çevrimdışı Ensar

güldürmedi
seninle dalga geçmek gibi bi amacım yoktu abi öyle mi anladın?

Çevrimdışı Emre.Guler

bugun de çok kısır hiç foto gelmiyor. sanırım içeri girme olayını komple bitirdiler nikahtan sonra.

Ya iş işten geçtikten sonra herşeyi gördükten sonra yasak muhabbetleri başladı. Arkadaştan graffitinin resmini almaya çalışıyorum yalvardım resmen
Gönderemem abi yasak sözleşme imzalattılar yoksa ayıp ediyorsun dedi

Paylaşmayacağım diye söz verdim anca iki poz alabildim kendime şimdilik sadece BEŞİKTAŞ ı yazmışlar

Herşey yasak deniyor ama millet hengün yolunu bulup foto gönderiyor anlamadım

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı tangaz

büyülü soruyu soruyorum;

bu denizbank ve vodafone sponsor oldular boyboy isimleri yazıldı. peki bu açılacak olan banka şubesi ve gsm dükkanı için ayrıca bir kira ödenecek mi bize yoksa şimdiye dek alınan rakama dahil mi? bilgisi olan?

Çevrimdışı cadavra

Tff den izin cıktımı acaba ya o konuda bi haber gelmedi

Çevrimdışı Arthur

Nevzat Demir bile böyleyken Vodafone Arena soyunma odasının geçici olduğunu düşünüyorum. Yazın çok daha güzel bir şey yapılır :ok:

Çevrimdışı Efe

cati cumartesi aksami hazir ve nazir olacak en sonunda pazartesi geldigimde stadi tam bitmis olarak gormek gercekten ilginc olacak 13 haziran 2013 gunu inonu yikilirken baslayan insaat seruvenim 11 Nisan 2016 da son bulacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Başkent_Kartalları

Site yöneticilerinden rica ediyorum sitenin girişine büyük bir şekilde " DİKKAT BAĞIMLILIK YAPABİLİR" yazılsın :D evde arabada otobüste kampüste yatakta afedersiniz tuvalette bile takip edip okuyoruz :D