Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5485880 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

hangi sitedeydi bunlar ayrıntılı incelesek siteden?
http://giuliocaprara.com/portfolio/vodafone-arena-destination-store/

Daha önce girilebiliyordu  aslında şuan ulaşım yok sanırım. Ben genel olarak paylaştım. 2 görsel 1 e 1 uygulanıyor
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 00:42:12 FARUK ]

Çevrimdışı Hamza

Vodafone magzasi tasarimi da konsept olarak paylasilmisti daha onc,e aynen uygulaniyor su anda. hatta o kulaklik ve oyun konsolu seklindeki oyun alani hazirlanmis.

Çevrimdışı Fikret

"Avrupada vodafone ayarı firmalar stad sponsorluklarını elegant yapıyor.

Stadın 4 tarafında kocaman led vodafone arena yazıyor. Yanında kocaman o iprenç logosu."

yazmışsın ben de sana çok daha büyük logo ve yazı kullanan ve stadın dört bir yanına ismini yazan sponsorları örnek vermişim..

şimdi bu 4 tarafa yazma değil çatıya yazma mı mesele oldu? onunla ilgili de bir arkadaş sağ olsun örnekler paylaşmış..

kimse burada kimseye saldırmak için durmuyor ama senin gibi seviyesiz bir üslupla ve herhangi bir bilgiye dayanmayan, uydurma saptamalar da bulunanlara, kulübünü düşünenler cevap veriyor..

Vodafone'un ortağı falan değiliz ama çok değerli bir sponsor, çok zor zamanımızda destek oldular, camiayla çok iyi bütünleştiler ve bugüne kadar görülmemiş şekilde destek verdiler.. Umarım senin gibi bilip bilmeden konuşanlar yüzünden bu güzel birliktelik zarar görmez.. tek derdim budur!

edit: ha bi de hala Avrupa'da böyle değil demişsin.. ya okumuyorsun ya da okuduğunu anlamıyorsun!
Siz neden beni seçtiniz bilmiyorum, son mağlubiyet sinirlerimizi bozdu herhalde ama bir kişi seçip saldırmak çok saçma.
Benim düşüncem bu diyorum. Forum birlikteliğini bozan kişi oluyoruz. Benim gibi düşünen başkaları da var. Sizi alıntılamışlar yada beni. Düzgün tartışsak olmuyor mu?

Benim yazımdan parça alıp oraya cevap verdim ben demek saçma. Arsenal fotoğrafının 6da biri boyutunda emirates yazıyor fotoğrafta. Bizde 4 tarafta vodafone logosu var. vodafone yazısının 5-6 katı Beşiktaşlı oyuncu billboard'u olsa o vodafone'lara laf etmem. Çatıya çift taraflı kocaman yazı olmasa stad çevresinde Beşiktaş olmadan konulan tabelaları anlayacam.
Ama bunların üstüne
Benim değişmesini istediğim şey ilk yazımda da ikincisinde de yazdığım ÇATI.
Çatıda bir tarafta Beşiktaş yazması gerektiğini söylüyorum. Bu vodafone'un da işine gelecek birşeydir.
"Avrupa'da" çatılarda ve de stad çevresinde reklam sayıları/boyutları küçük. Daha elegant oluyor. Emirates dedik işte adamlar Arsenal fotosunun üstüne koymuş demiş ki ben Arsenal sponsoruyum. Vodafone yazan her yerde Beşiktaş olmalı. Doğru reklamcılık budur. 2 tarafa da win-win.
2.5 yıldır stadın yanından geçiyorum haftada en az 3 gün. Vodafone billboardları birkez rahatsız etmedi. Neden çünkü hepsinde ya Beşiktaşlı bir taraftar figürü yada Beşiktaşlı futbolcu vardı. Doğru reklamcılık bu.
Siz hayır diyorsunuz, cahil-bilgisiz-ortadoğulu vs sıfatları sıralıyorsunuz. Helal olsun ne diyeyim.
Benim fikrim bu katılmıyorsanız uzatmayalım da konu kapansın. Yada özelden yazalım.
4 güne stad açılıyor şurada keyif bozmadan gidelim. Kendi düşüncemi yazdım diye bölücü-ortam bozan-pis insan diye nitelemeyin lütfen.
Birbirimizi kırmayalım böyle yazıyla belki yanlış anlaşılıyor belki maçtan dönerken motorda konuşsak bu konuyu tartışacak-gülecektik, siz hadi oradan diyecektiniz konu kapanacaktı, yazıyla olunca belki ters anladık.

Çevrimdışı Necmi

Erkek olacak abi insallah..ama bi skintimiz var bu ara.. oglumun kafasinin icinde bir tane kist gordu doktor..  bu mesaji okuyan butun kardeslerim konu disi ama sizi kendi ailem olarak goruyorum ondan yazmak isyltedim bizim icin dua edebilir mi acaba cok zor gunler geciriyoruz doktor iyilesecek merak etme dedi ama olmuyor iste.. Adi Özgür Kerem olacak arkadaslar isme dua ederseniz cok mutlu olurum.. hepinizden ozur dilerim konu disi icin.. fazla kalabalik yapmayalim mesaji alintilamayin lutfen sizleri seviyorum tekrar ozur dilerim..
Allah acil şifa versin kardeşim. Doktorlar kandırmaz o nedenle yüreğini ferah tut. @onurturan
konu dışı yapacaksak bu nedenle yapalım.

Çevrimdışı Fikret

Real'in soyunma odası. Yemin ediyorum şu dolapları bizim soyunma odasında görsek buralar yangın alevine dönerdi.

Hakkatten bunlarda neymiş.  :lol:
Biz stadın tamamında her yer en iyi olsun diye çok takılıyoruz. Bazı kısımlar mükemmel değilde "iyi" olsa da ok.

Bence bizim soyunma odası iyi bir sıkıntı yok. Oyuncular beğenmezse değişir zaten. Kendince konforlu olsa yeter bence.
İlla her yeri en iyi olacak değil. Totalde en iyi stadlar arasında sayılırız bence.

Amerika'da iyi işler oluyor locker room diye aratınca kesin futbol liglerinde de ilginç şeyler vardır. NY Knicks:

[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2016, 01:01:30 Fikret ]

Çevrimdışı Fikret

Ekşiden

https://eksisozluk.com/entry/59769935
Valla bu sene Ümraniye'de SIS'ın çiminden sonra sakatlıklarda çok azaldı.
Stadyumda her maç 10 numara zemin görecez belli.

İnş diğer takımlara da bu sistemler uygulanır. Tarlada oynatmak istemiyoruz oyuncularımızı. :bandit:

Çevrimdışı aktuğ

gerçekten hala mütevazi ,efendi genç arkadaşları görmek .iyi geliyor..fikret gibi..başkalarını küçük görerek kendimizi yüceltemeyeceğimizi farketsek herkes için iyi olacak sanırım.Vodofone gercekten beşiktaş ile iyi bir ikili oluşturdu izlenimi veriyor,fakat ben de stat özelinde fazla ön plana çıktığı kanaatindeyim.Beşiktaş türkiye'de sempatisi olan,coğu insanın 2.takımıdır, ki bu bir sponsor için bulunmaz nimettir başka takım taraftarlarına antipatik gelmeme anlamında.Yani arkadaslar vodofone bizi büyütmez sadece para kazandırır.büyük olan Beşiktaş camiasıdır.Ve büyük ihtimal ile ileride vodofone diye bir şirket kalmayacaktır ama Beşiktaş camiası yaşamaya devam edecektir.Unutmayalım bu derece büyük kapitalist,neo liberal ekonominin kitabını yazmış küresel şirketler bedava bir kuruş harcamazlar.yani kapitalizm gölgesini satamadığı ağacı keser.Vodofona teşekkür edelim ama fazla da abartmayalım.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ben şahsen bizim soyunma odasını sade sevdiğimden begendim.Kablolar falan cikmis gene elektronik şeyler yapılabilir
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı aktuğ

bu arada dalgınlığıma gelmiş, özgür kerem'e şifa dilemeyi,dua göndermeyi unutmuşum. Umarım Allah bize de ömür verirde küçük kardeşimle nice beşiktaş maçları izleriz.şampiyonluk şarkıları söyleriz.

Çevrimdışı onurturan

Allah acil şifa versin kardeşim. Doktorlar kandırmaz o nedenle yüreğini ferah tut. @onurturan
konu dışı yapacaksak bu nedenle yapalım.
Senin nezninde iyi dileklerini ve dualarini esirgemeyen butun herkese tekrar tesekkur ediyorum @Necmi abi cok cok sagolun varolun kartal yürekli abilerim kardeslerim..

Çevrimdışı canergiray77

bazı şeyleri çok abartmıyor muyuz arkadaşlar bence en ideali olmuş soyunma odaları 5 yıldızlı otel kral dairesimi olacaktı fazla takılmamak lazım bence nice şerefli şampiyonluklar görmesi dileğiyle yeni stadımızın
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı berkotistis

http://www.sporx.com/bengay-kokusundan-uzak-10-modern-soyunma-odasi-SXHBQ464987SXQ    dünya devleri soyunma odaları.  Yani bizimkinin bunlardan aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum ki daha bitmemiş hali, daha formalar armalar asınca çok daha güzel olacak. Tamamen zevk meselesi yani. Tabi Milanın kini ayrı tutuyorum allah aşkına o nedir ya  :evillol:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi Abi bir sorum olacak... Eğer mac günü yağmur yağarsa çatının sızdırma gibi bir ihtimali olabilir mi?
sanmıyorum açılış günü öyle bir risk alırlarmı sence bunun ihtimali dahi olsa
açmadan önlemini alırlardı şimdi burda bunu tasa edip doğmamış bebeğe donmu biçelim
gelsin pazartesi girelim stada yağmur yağarda ıslanırsak tasasına o zaman girelim. @Evenf
stad acele açılmasın diyen arkadaşlarada 40 M bilet geliri artı satılan kombineler çözülen sponsor gelirleriyle
kasaya nerden baksanız 100 M giriyor ve şu an o paraya deli ihtiyaç var. Firmalar iş bitirdi hakedişleri var.
FFP engelinide ortadan kaldırmışlar. yazın yapılacak konserler ve büyük açılış gelirinede ihtiyaç var
varsın iki damla düşecekse başımıza düşsün biz 3 yıldır olimpiyatta sağnak yağmur altında maç izliyoruz.
şu açılış Beşiktaşın bir çok yarasına merhem olacak bunun için iki saat ıslanmam gerekiyorsa varsın ıslanayım.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Erkek olacak abi insallah..ama bi skintimiz var bu ara.. oglumun kafasinin icinde bir tane kist gordu doktor..  bu mesaji okuyan butun kardeslerim konu disi ama sizi kendi ailem olarak goruyorum ondan yazmak isyltedim bizim icin dua edebilir mi acaba cok zor gunler geciriyoruz doktor iyilesecek merak etme dedi ama olmuyor iste.. Adi Özgür Kerem olacak arkadaslar isme dua ederseniz cok mutlu olurum.. hepinizden ozur dilerim konu disi icin.. fazla kalabalik yapmayalim mesaji alintilamayin lutfen sizleri seviyorum tekrar ozur dilerim..

Çok geçmiş olsun Rabbim Özgür Kerem yavru kartalımızı korusun acil şifalar versin. Birlikte nice nice şampiyonluklar görün inşAllah.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

http://www.sporx.com/bengay-kokusundan-uzak-10-modern-soyunma-odasi-SXHBQ464987SXQ    dünya devleri soyunma odaları.  Yani bizimkinin bunlardan aşağı kalır yanı olduğunu düşünmüyorum ki daha bitmemiş hali, daha formalar armalar asınca çok daha güzel olacak. Tamamen zevk meselesi yani. Tabi Milanın kini ayrı tutuyorum allah aşkına o nedir ya  :evillol:
Milanin ve Interinki ni hic begenmedim.En güzelleri Paris'in ve Manchester City'nin

Çevrimdışı raichu

psv ve juventusun soyunma odaları hoşuma gitti  :bandit:

Çevrimdışı berkotistis

Tamam toki arena kalitesiz şöyle kötü böyle kötü dedik ama bu kadarını beklemiyordum buyrun toki arena soyunma odası. Belediyenin önünden bankları getirip koymuşlar.  :evillol:

Çevrimdışı nusretaslanturk

Milanin ve Interinki ni hic begenmedim.En güzelleri Paris'in ve Manchester City'nin
en güzeli juve gibi geldi bana yaw :)

Çevrimdışı murat

Allah dermansız dert vermesin onur.doktorunuz size gerekli olanı söylemiş .sizin yapmanız gereken yüreğinizi ferah tutmak.inşallah sıkıntısız sorunsuz sağlıklı doğar benim ufaklığın adaşı.

Çevrimdışı Anıl

psv ve juventusun soyunma odaları hoşuma gitti  :bandit:
+ olarak City'nin soyunma odası da hoşuma gitti. Ama PSV'nin soyunma odasının simsiyah halini isterdim :)

Çevrimdışı murat

Soyunma odasının rengini beyaz yapıp ışıklandırmalarını maçın durumuna göre değişebilecek şekilde yapılsa fena olmaz.mesela saldırmamız gereken maçlarda kırmızı sakin olmamız gereken maçlarda mavi gibi soluk renklerde vs. Tabi rakip takımın soyunma odasınıda bu şekilde yapmak lazım.bu tarz şeyleri bir engel yoksa kullanmak lazım.renklerin insan psikolojisindeki etkilerini umarım düşünmüşlerdir.

Çevrimdışı Fikret

Senin nezninde iyi dileklerini ve dualarini esirgemeyen butun herkese tekrar tesekkur ediyorum @Necmi abi cok cok sagolun varolun kartal yürekli abilerim kardeslerim..
Çok geçmiş olsun. İyiyi düşünmek lazım, doktorlar tedbirli davranmıştır muhtemelen bir sıkıntı yoktur.
Eminim 5-6 sene sonra Özgür Kerem'i maçlarda göreceğiz.
92 doğumluyum ben Beşiktaş'a uğurlu gelemedim pek. 24 yılda 4 şampiyonluk.
Özgür inşallah yeni stadta aydınlık günleri görür. :ok:

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

Ozgur Kerem kardesimize cok  gecmis  olsun.. Eminim bu  sorununu atlatacak ve  kucuk yastan itibaren atlattigi  bu  gucluk sayesinde  aramizda daha  guclu  ve saglikli bir  birey  olarak  sampiyonluklari  kutlayacaktir  :ok:
Yorgo