Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5674835 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

ne alaka mağlubiyetide stada bağladıta taraftar pes heralde dünyada tekiz şuan bu inanışla :icool:
Harbiden yahu oldu olacak stad açılırsa şampiyonluk kaçacağa kadar getirelecek konu.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Efe

Hayırlısıyla şu başlık kapansaydı da sadece takıma ve şampiyonluğa odaklansaydık  :tabe: Artık koltuk saymaktan, gelecek güncel fotoğrafları beklemekten betimiz benzimiz soldu  :iblush:
maç günü yeni başlık açılacak ve ebediyen açık kalacak
Şampiyon Beşiktaş JK

İyi bare ozaman bu başlığı 6 günde 900 sonlarına doğru ulaştıralım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

skorboartlar bitti geriye ledler ve ayarlanmayan koltuklar kaldı 6 günde onlarda tamamlanacak şu ledler önümüzdeki 3 günü sonda numaralıya dönmeli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdemm

@forumcini  @Joseph  Beşiktaşa oyuncularına ve hocasına hakaretten forum üyelikleri silinmiştir
teşekkürler..

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geceyi şöyle muazzam bir fotoğrafla bitirelim :icool:

Çevrimdışı ozan062

biz ilk gün gidemeyeceklere lazım bu baslık heryerden foto istiyoruz sabahtan aksama kadar sayfa acık kalıcak bende :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

İyi bare ozaman bu başlığı 6 günde 900 sonlarına doğru ulaştıralım  :evillol: :evillol:
maç günü bini geçer bu başlık kapatıp şerefbey stadyumu vodafone arena başlığını açarız artık inşaat bitti açılış fotoları gün içinden görüşler yorumlar fotolar yine eksik kalan yerlerin tamamlanması o başlıkta devam edecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUSTAFA_

maç günü bini geçer bu başlık kapatıp şerefbey stadyumu vodafone arena başlığını açarız artık inşaat bitti açılış fotoları gün içinden görüşler yorumlar fotolar yine eksik kalan yerlerin tamamlanması o başlıkta devam edecek
Daha basketbol arena var   Senin elf gözlerin lazım

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Efe

numaralıya şeref bey tribünü denilmesi çok hoşuma gitti açıkçası stadın genel adıda şerefbey stadyumu olarak geçmeli bakalım yönetim bu konuda nasıl bi karar alacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Daha basketbol arena var   Senin elf gözlerin lazım
ona daha var bence en az 1 yıl :)

yanlız skorboartlar adeta çatıyı taçlandırdı kapalı ortaya bide armamız geldimi stadta istediğimiz hemen hemen herşey olmuş olacak tam tekmil hazır olacak 11 nisana bu işi yetiştirdiklerine hala inanmak zor son 2 ayda çok özverili çalışıldı hem içte hemde dışta tüm çalışan firmaları kutlarım aldıkları paranın hakkını veridiler ve istenilen tarihi stadı yetiştirdiler
[ Son Düzenleme: 05 Nisan 2016, 00:57:54 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUSTAFA_

ona daha var bence en az 1 yıl :)
Başkan bile haftaya netleşir diyor. Sen seneye netleşir diyorsun. Başkanı da geçtin

Beşiktaş Tarihi
★★★

skorboartlar bitti geriye ledler ve ayarlanmayan koltuklar kaldı 6 günde onlarda tamamlanacak şu ledler önümüzdeki 3 günü sonda numaralıya dönmeli
Ledler En geç Perşembe numaralıya başlamalı bi ihtimal Pazar günü geceye kadar bitirilir Numaralıda

numaralıya şeref bey tribünü denilmesi çok hoşuma gitti açıkçası stadın genel adıda şerefbey stadyumu olarak geçmeli bakalım yönetim bu konuda nasıl bi karar alacak
Bencede Şerefbey olarak karar alınacak neyse iyi geceler herkese :uyucam:

Çevrimdışı Efe

Başkan bile haftaya netleşir diyor. Sen seneye netleşir diyorsun. Başkanı da geçtin
başkan şuandan itibaren açılışı maçılışı basket arenayı düşünecek halde değildir bizim gibi tek istediği kalan 7 maçın kazanılması sezon bitip kongre yapıldıktan sonra basket arenanın projelendirme çalışması başlar 1 sene sonunda kazma vurulur benim için önemli olan yeri açıkçası :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı MUSTAFA_

başkan şuandan itibaren açılışı maçılışı basket arenayı düşünecek halde değildir bizim gibi tek istediği kalan 7 maçın kazanılması sezon bitip kongre yapıldıktan sonra basket arenanın projelendirme çalışması başlar 1 sene sonunda kazma vurulur benim için önemli olan yeri açıkçası :)
Vodafone arenaya yakın bir yer olursa çok iyi olur. Hem taraftar da bölünmemiş olur.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Efe

Vodafone arenaya yakın bir yer olursa çok iyi olur. Hem taraftar da bölünmemiş olur.
keşke öyle olmasını ümit ediyorum
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı betoo38

Çevrimdışı Efe

Yedek kulübelerimiz güzel olmuş  :claps:
bencede stadın her yeri güzel oldu beeklediğimden çok öte ilk renderden sonra ortaya çıkan sonuç harika
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Bizi bitirdin be stad senden başka hiçbirşey göremez olduk inşallah bursaspor'u ilk maçta o çimlere gömeceğiz öyle bir atmosfer oluşacak ki değil bursaspor barcelona gelse altına edicek.

2.5-3 yılın acısını çıkaracağız ses tellerimiz patlarcasına bağıracağız öyle bir bağıracağız ki stadın temeli sallanacak öyle bir bağıracaz ki bursaspor'lu oyuncu ne taç atmaya ne korner atmaya ne pas yapmaya korkacak...

Çok çileler çektik çok uzun zaman oldu özledik be.

Çevrimdışı raichu

Çevrimdışı betoo38

bi insan hiç mi bıkmaz ya  :D
eski aciktaki skorbord biraz asaga indirilecekmis, kulelerin seviyesine :D

Çevrimdışı Necmi

Merhaba Necmi abi,

Bulunduğumuz platform Beşiktaş sevgisiyle insanları buluşturan ve her şeyden önce 'Beşiktaş yararına' oluşturulan - ciddi emek verilen bir platform.

Burada yapılan 'Beşiktaş aleyhinde' ki tüm davranışlar (bu konuda bir kamuoyu oluşmuşsa) kesinlikle bertaraf edilmelidir. Bu yaptırım karşıdakini hukuki olarak cezalandırmak değil, amaca uygun olmayan beyanlarını - amaca uygun yerlere yönlendirmektir.

Demokrasi - eşit hak demektir. Özgürlüklerle alakası yoktur aslında. Zaten her istenilen ifadenin, her yerde dile getirilmesinin adı hiçbir zaman özgürlük değildir.

Burada durum bahsettiğim gibi beğenilip-beğenilmeme ekseninden çıkmış durumdadır.  Konu pikselli mi olsun pikselsiz mi? Çatı şöyle mi olsaydı konusu değil.

Site yöneticileri anayasaya 'aykırı' bir şey zaten yapamazlar. Fakat anayasanın kendine tanıdığı özgürlük alanı içerisinde yaptırımlarda bulunabilirler. Buna da antidemokratik demek bence yanlıştır. Ekşi sözlükte, sözlüğün ana kurallarına uymayan entryler girdiğinde sözlükten atılırsın. Çünkü orası senin özgürce konuşabileceğin bir platformdan çok, çerçeveleri kurucuları tarafından çizilmiş bir bölgedir. Sen de o bölgeye girerken, kurucuları ve yön vericilerinin istediği şartları kabul etmiş olarak girersin.

Bu platformda benim için ana mahiyeti 'Beşiktaşın yararına' olan tüm bilgilerin ve tartışmaların yapıldığı, genel ülke spor kamuoyu aksine üslup ve bilginin önemsendiği bir teşebbüstür. Benim buradan beklentim Beşiktaş'ın zararına olacağı kesin olan her türlü açıklamaya (doğru açıklama, yalan açıklama veya tahmin olabilir) kapılarını kapatmasıdır.

Burada herkes çıkıp ''dünyanın en saçma takımı x'tir'' diyebilir. Fakat o x yerine Beşiktaş'ı koyamaz. Normalde bu anayasa karşı suç teşkil etmez. Fakat buranın amacına aykırı olduğundan soyutlanması gerekir.

Bahsi geçen imza da bence bu uygulamaya benzer şekilde değerlendirilmesi gerekir. Hiçbir şekilde Beşiktaş'a faydası olmayan, hatta bir çok insanın gördükçe demoralize olduğu şeyi 'Beşiktaş Arena' isimli bir sitede paylaşabilmek -özgürlük- olmamalı.

Ayrıca ben 'istediğim yere otururum' diyen kimse, geçtim forumu anayasal olarak bile suç işliyor. Bunların kesinlikle yeri yok.

''Küfür hakaret gibi yasalarcada suç kabul edilen bir durum olmadıkça ve konumuz Beşiktaş olduğu için konumuzun dışına çıkılmadıkça müdahaleyi yanlış buluyorum.''

Necmi abi böyle bir anlayış olabilir mi hiç? Yasalar zaten internet gibi ortamlara neredeyse hiçbir sınır çizmediği günümüzde, her sayfa kendi kabul ve şartlarını oluşturur. Bu yüzden buraya yazdığım herhangi bir girdiyi ekşisözlüğe yazdığımda sözlükten atılabilirken, oraya yazdığı ve gayet normal karşılanan bir entry burada uzaklaştırma sebebi olabilir. Tekrar ifade etmek isterim ki benim için bu sınır 'Beşiktaş'ın menfaati'dir.

Burada tüm kişisel görüşler, azınlık veya çoğunluk demeden tartışılıp sonuca bağlanabilir-bağlanmayabilir de. Fakat net sınırlar bence şu olmalıdır: Beşiktaş ile ilgili ve Beşiktaş'ın aleyhine olmayan her şeyin yazılabildiği platform.

@Adaletli Kartal  iyide kardeşim yazılan kelime *ŞENOL GÜNEŞ= Sonunu getirebileceğine inanmadıgım hocamız*
bu kelimede nasıl bir yanlış görüyorsunuz bende onu anlamıyorum küfür yok hakaret yok başkalarının adına hüküm verme
yok kendisinin inanmadığını söylüyor burda insanların bu kadar özgürlüğü olmalı mesela istifa diye yazsa direk silinir ve işlemde
görür. ama burda tamamen fikrini beyan etmiş  yarın kalkıp birisi ismailin beşiktaşta başarılı olacağına inanmıyorum demesinedemi
işlem yapalım peki o zaman forum forum olma amacından uzaklaşmıyormu.  İnan böyle konularda işlem yapsak forumda işlem görmeyen insan kalmaz.
Fikirlere saygı duymak gerekiyor. Ben aynı şeyleri biliç içinde Töre içinde söyledim geçen sene linç edildim. Bazı şeyleri söyleyebilmek tartışa bilmek
gerekiyor elbette şampiyonluğa giden takımada zarar vermemek gerekiyor bu bir yıpratma kampanyasına dönüştüğünde müdahale ederiz ama
onun dışında insanlara ne düşüneceklerini söylemek bizim haddimizde olmamalı. Bende sizin kadar karşıyım o yazıya
ama karşı olmamda insanların kendilerini ve düşüncelerini ifade etme özgürlüklerini kısıtlama hakkı vermez bana
en fazla sizler gibi itiraz ederim tartışırım bunuda bir üye tepkisiyle yapabilirim ancak.

Çevrimdışı Necmi

Arkadaş anlatmaktan yoruldum artık. Burada site yönetimi siteyi yönetir. Hakim veya savcı değil zaten. Ne suçu isnat etmesi allah aşkına? Adama 5 sene ağır hapis mi vereceğiz.

site kurallarına uymadığı için bu sitede yazması uygun değildir. Daha neyini tartışıyorsunuz.

Eğer bu sitede yazarken kurallardan biri 'Beşiktaşın aleni olarak aleyhine herhangi bir görüş belirtilemez' değil ise ben bir daha mesaj yazmam.

Bu şu demek :

''kabul edelim dünyanın en dandik topunu oynayan takım x'tir'' - burada sorun var mı yok. ifade özgürlüğü. buraya fenerbahçe koyabilir miyiz. ben şahsen koyarım ki öyle düşünüyorum bu sene için. peki oradaki x yerine Beşiktaş koyabilir misin?

Net olarak birileri Beşiktaş'ın aleyhinde 'Beşiktaş Arena' isimli sitede özgürlük altında yazılar yazabiliyorsa bu komiktir.

Birileri çıkıp bir daha bu özgürlüktür derse ben bu komedinin içinde yer almam. Bunun özgürlük olmadığını kimse söyleyemiyor. Her gün milyonlarca fenerli bunu diyor 3 eksik 5 fazla zaten. Sorun bu site içerisinde bunu yapabilmesi. Böyle saçmalık mı olur arkadaş, o zaman kimse yazılanları kontrol etmesin boşa. Zaten kanuna aykırı bir şey olursa ülkenin savcısı hakimi var sen mi kıracaksın kalemi.
hayattaki en tehlikeli şey birilerinin düşüncelerini engellemektir düşündüğüne inanmıyorsan bu konuda ikna edersin haklıysanda edebilirsin
düşünce suç olmamalı Burda Beşiktaşı yıpratan bir şey yok hocayada saygısız bir üslup yok. Nihayetinde başarılı olamayacağına inandığını söylemiş.
yarın başarılı olduğunda bu forumda düşeceği durumu kendi düşünecek. bu gün nasıl onu düşüncelerinden dolayı engellemiyorsak yarın ona karşı cevap verecekleride engellemeyeceğiz. Böyle bir konuda Beşiktaşa zarar verdiğini düşünmek bence biraz fazla uç noktalar taşıyor.
geçen sene bitime 5 hafta kala Töre Beşiktaşa ihanet etmiştir dediğimdede bir çok arkadaş bana aynı tepkiyi koydu ama lig bittiğinde
aynı şeyleri Sosa ve Ba da söyledi. İçimizde bazı arkadaşlar şampiyonluğu istemedi bu sosa nın birebir söylediği sözdür.
Bazen duygularımızla haraket edip o anda görmek istemediğimiz şeyler olabilir. Burda çok şey tartışılır. Mesela Şenol hocanın
finalleri iyi yapamadığını bende ciddi olarak düşünüyorum takıntıları vardır. Mesela Necipten stoper yaratma isteği
yada takım mağlup ama kardeşim 89. dakikada oyuncumu değiştirilir. Değiştirdiğin oyuncuda hazırlık maçlarında gol atmayı bile beceremeyen
oyuncu ben son haftalarda takımın durumunu beğenmiyorum orta sahayı hızlı geçen takım son zamanlarda geride ve orta sahada top dolandırmaya başladı
hücumu düşünmüyor. Pozisyona giremiyoruz. sizi bilmem ama şu anda takım final yapmakta sıkıntı çekiyor.
ne zaman mağlup duruma düşüyoruz sonra takım saldırmaya başlıyor başakşehirde beraberliği kurtardık şimdi kurtaramadık fener maçındada
aynı oldu. Takım yorgun değil ama dakka 81 olmuş mağlupsun sen iki dakika orta sahada top çeviriyorsun
şut atmak oyuncuların aklına gelmiyor. bir sosa bir şeyler yapmaya çalışıyor. yenen ilk golde her kes Beck te kusur buluyor
topu sektirebilir ama orda yolu tıkaması gereken stoper necip nerdeydi sen stoper olmayan adamı stoper yapmaya kalkarsan
oda böyle kontra pazisyonda mevkisini kaybeder marcello tek başına stoperde savaştı durdu. şampiyonluk maçlarında test yapılmaz
şapkadan tavşan çıkartma zamanı değil. yani işin özeti Şenol Hocanın zaafı var burda sen bilmezsin sezon başında aynı şeyleri bende futbol başlığında
söyledim şenol hocaya kurtarıcı olarak söylemlerde bulunanlara sezonun son maçlarını bekleyin dedim. Şenol hoca iyi bir hocamı
onu bize son haftalar gösterecek. oyuncu yetiştiriyor olmak Beşiktaş gibi bir takıma hocalık yapmak için yeterli değil.
yeterliliğini ve o sözün ne derece doğru yada yanlış olacağını hep birlikte göreceğiz. @Adaletli Kartal
bazı şeyleri söylemek Beşiktaşa zarar vermek değildir. Bazen dillendirerek insanların hatadan dönmesini sağlarsın.
yeterki her şeyi saygı çerçevesinde tartışabilelim.