Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5208521 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı aşığımsana

Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Yeni evimiz Vodafone Arena'nın açılışı için kulübümüzde hazırlıklar tüm hızıyla devam etmektedir.

Kartal Yuvası da, büyük bir hasretle yeni yuvamıza kavuşmayı bekleyen taraftarlarımız için, açılışa özel ürünler üretmektedir.

Bu ürünler arasında 41.903 adet seri numaralı Vodafone Arena T-shirt’üne ek olarak; Vodafone Arena ile ilgili atkı, şapka, magnet, mug, anahtarlık gibi ürünler bulunmaktadır.

Bu özel ürünlere taraftarlarımız 11 Nisan itibariyle Vodafone Arena Kartal Yuvası ve tüm yurttaki Kartal Yuvası mağazalarımızdan ulaşabilecektir.

Çevrimdışı ahmetx

Su siyah koltuk isine bir çözüm bulmak lazim, çok kötü duruyor gerçekten, birde tribünleri küçültüyor ..
onun çözümü yok o koltuklar değişmez artık.
40903 kapasite/2019 koltuklu 147 loca/2493 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli SIS Hibrit Çim/Atex 5000 Trl&Fiberflon Ptfe Mesh membranlı,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kaderimsin

bende 8 yaşında kızımı götürmek istiyorum ama, bursadan gelipte almamazlık etmezler herhalde  :)
Benimde korkum o işte
Sensiz geçen günlerin

Çevrimdışı Erdem Çözer

Su siyah koltuk isine bir çözüm bulmak lazim, çok kötü duruyor gerçekten, birde tribünleri küçültüyor ..

bence de tam tersi ama sence ne renk olmalıydı, beyaz mı, pikselli mi?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Ledler bugün 3. Çıkış kapısına gelirse iyi olur.Membran 15 olur, Hibrit makinasında %70 seviyelerine ulaşır.. :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı AngryEagle

bacadan bir çok yerde var

geri sayım bittiğinde; açılış sırasında konfeti vs için kullanılacak birşeyler olabilir mi içinde ?

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

ben girdirmiştim problem olmadı , yasal olarak sorun yok

O zaman herkes bir çocuk getirse 84.000 kişiye oynayabiliriz yani  :lol:
Şaka bir yana +42.000 adet çocuğun statta sağlayacağı desibel avantajını ve ses dengesini düşünsenize?
Orkestra gibi oluruz; çocuklar tenörleri temsil eder, kadınlar soprano, erkekler de bariton ve bas. Bildiğin Vodafone Arena Filarmoni Orkestrası olur lâkabımız :super:

Çevrimdışı ozan062

bacaları begenmedim,, cok goze batıyor gibi,,, hatta bir adım ileri gideyim çağ dışı:)

tabiki amacının ne olduğunu bilmeyerek soyluyorum hep kalacaklarsa yani
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ErsinA.

İşlerin yetişmesi demişken, Otoparktan hiç foto paylaşıldı mı?  Otopark alanının tamamı açılışa yetişecek mi?

Çevrimdışı faith

kardeşim eline sağlık cok güzel olmuş özellikle kartal seslerinin olduğu yerde tüylerim diken diken oldu.
rıdvan akara iletmek lazım kesinlikle

attım Rıdvan Akar'a Twitter'dan, bence süresi ve ritmi bakımından ayrıca senfonik olması nedeniyle sağlam bir çıkış parçası. Kartal sesi ile düzenlenince bayağı etkili oldu (:

Çevrimdışı Başkan

ben bu stadı açıcam dedim mi...dedim ve açıyorum

Çevrimdışı ahmett.67

Yeni evimiz Vodafone Arena'nın açılışı için kulübümüzde hazırlıklar tüm hızıyla devam etmektedir.

Kartal Yuvası da, büyük bir hasretle yeni yuvamıza kavuşmayı bekleyen taraftarlarımız için, açılışa özel ürünler üretmektedir.

Bu ürünler arasında 41.903 adet seri numaralı Vodafone Arena T-shirt’üne ek olarak; Vodafone Arena ile ilgili atkı, şapka, magnet, mug, anahtarlık gibi ürünler bulunmaktadır.

Bu özel ürünlere taraftarlarımız 11 Nisan itibariyle Vodafone Arena Kartal Yuvası ve tüm yurttaki Kartal Yuvası mağazalarımızdan ulaşabilecektir.
Klubümüzün kasasına dün itibariyle para akmaya başladı. İnşallah 11 Nisan itibariyle Vodafone Arena Kartal Yuvası da para basmaya başlayacak. Hayırlı uğurlu olsun. :tabe:

Çevrimdışı Başkan

kusura bakmayın stadla uğraştığım için,pek yazamadım...son bir işim şu ucube binayı da kaldırdım.......

ysariusta

• Ziyaretçi

BJK - gs super final macinda en basinda ertelenmisti. O gun de saka maka fena bi yagmur yagmisti. 2012'ydi heralde sene..
Yeni ayakkabı almıştım carsidan

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı maluMechul

Arkadaşlar oğlan sekiz yaşında problem çıkmaz heralde açılışta

Benimki de 7 yaşında. Mecbur götüreceğim. İki günde bir stadımız ne zaman bitecek diye sorup duruyordu. İçeri almama gibi bir durum olursa kavga çıkartırım orada.

Çevrimdışı kartalpençesi

saha içinde ve tribünlerde çok fazla iş kalmamış gibi. ama arkadaşlar çevrede ve içerideki işler 11 günde nasıl bitecek, pek aklım almıyor. öyleye benziyor ki epey eksikle açacağız stadı. ama umarım bunlar ciddi sorunlara sebebiyet verecek eksikler olmasın.
eskiden çevreyi pek umursaıyordum da artık stad nerdeyse tamamlandı çevre çok gözüme batıyor.O konteynerler felan temizlensin artık
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı FARUK

Güncel :) (Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2016, 15:02:18 FARUK ]

Çevrimdışı kartalpençesi

kusura bakmayın stadla uğraştığım için,pek yazamadım...son bir işim şu ucube binayı da kaldırdım.......
plaza gerçekten iğrenç.böyle çok güzel gerçekten

Çevrimdışı ahmett.67

Çevrimdışı Aykut60

Güncel :) (Tweet silinmiş ya da erişime kapatılmış)

Artık heryer yeşil oluyor  :D

Çevrimdışı kartalpençesi

artık bu kadar rahat olamayacaksınız 20 milyon harcadık güvenliğe.

Çevrimiçi LORDBJK

bacadan bir çok yerde var

Arkadaşlar bunlar reklam panosu. Reklamlar gelince daha güzel gözükür merak etmeyin.