Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5425141 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Mart 2016, 16:48:18
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Bu camlar bu kadar kalitesizmi ya? bu gördüğüm ikinci buz olmuş cam

senin işin olabilir mi :o_o:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Emre.Guler

oraya bir ara açık renk desenli bir taş kaplaması yapılmıyor muydu ?

Taş kaplaması bu panoların daha gerisindeydi numuralıya doğru devam ediyor duvar biliyorsun

Çevrimdışı Gorgaze

Taş kaplaması bu panoların daha gerisindeydi numuralıya doğru devam ediyor duvar biliyorsun

duvarı komple kaplasalardı keşke ben öyle düşünmüştüm yeni açık olmadı böyle.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı ensdndr

Görüntüye göre 10 gün sonra işlerden eser kalmaz stadyumda. Membran, led panel, skorbord, koltuk montajı,kale direkleri, yedek kulübeleri, bayrak direkleri çevre düzenlemesi, temizlik son kontroller vs. Açılış için 11 nisana yetişmiş olmak mükemmel oldu bu şartlar altında. Çatı iskeletinin çöktüğü gün ben de çökmüştüm !! Bu sene de gitti diyordum içimden. Ama neyseki bitti. Gerçekten sabrın sonu selamet diye boşa dememişler.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı ZEKI

1 Aydır fotograf var zaten hocam. Bu fotografi da @ZEKI abi cekmisti...
Haber sitesinde numaralı kamera acısından cumartesi cektiğim video da var @fatih

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Skorbord lar çatıya asılısa üs kattaki seyirci için sorun olurmu? :)

Çevrimdışı Oktay

taraftar alanı olarka kullanırız diyordum ama baya baya burası arka çöplük oldu:D

çnk belediye vermedi o alanı gitti sacma sapan seyler yaptı sonrada bizde ona ayak uydurduk,, proje çizimindeki o müthiş yeşillikten gram birsey yok

@ozan062 arka tarafta İBB belediyenin kar küreme , tuzlama vs vs araçları var sonuçta hepsi hizmet araçları.. başka yerde olurmuydu belki olurdu fakat o lokasyonda çok fazla rampa ve yokuş var kar yağdığında açil müdahalenin hızlı olması lazım
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 17:04:13 Oktay ]

Çevrimdışı GD8

@GD8 eline sağlık :ok:
Rica ederim...
Tam fotoğraf yok mu diye yazdığım anda fotoğraflar gelmiş.Teşekkürler @GD8 . Kapalı ve eski açıktaki çevre düzenlemesi 14 günde bitecektir son duruma göre.LED mpntajı ne durumda acaba?

Çevrimdışı 8bir

@ahmetx Abi o zamanlar burda ayrım var demiştim ya doğru görmüşüm o çıkış kapılarını sadece basına ayırmışlar
Okuya okuya geliyorum ancak bu sayfadayım. Cevap verildiyse sorun yok O Çıkış 430 nolu blok çıkışı.Basın ve protokol orta çıkıştan çıkacak diye tahmin ediyorum.
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı Burak Akay

Skorbord lar çatıya asılısa üs kattaki seyirci için sorun olurmu? :)
Eski açığa olmaz ama yeni açık için birşey diyemem bilen arkadaşlar vardır
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Afrasiyab

Yedek kulübeleri nerde diye haykırıyordu Pettemek, ben yeni statta olmayacak mıyım diye iki göz iki çeşme ağlıyordu mazlum...
Soyunma odaları nerde, aynalar nerde, saçlarımı nerede düzelteceğim diye haykırıyordu Cigano..
Ve ötelerden bir ses yükseldi, "Her şeyi en güzel şekilde yapmağa, yetiştirmeğe çalışıyoruz.. Pırlanta gibi çocuksunuz, yapmayın evaldım" diyordu Fikret Başkan..

İçeriden resim yok mu yahu :)

Çevrimdışı serti67

bu yenı acık arkası kılıma unutesı pazarı gıbı kalmıyacak demı yok yaa ole kalmaz yok laa olurmu ole sey sacmalama dıın bana
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ozan062

@ozan062 arka tarafta İBB belediyenin kar küreme , tuzlama vs vs araçları var sonuçta hepsi hizmet araçları.. başka yerde olurmuydu belki olurdu fakat o lokasyonda çok fazla rampa ve yokuş var kar yağdığında açil müdahalenin hızlı olması lazım

bir ara seçim için yapıldı dendi bende hala o bilgi vardı oradan kaldı aklıma,,

dediğin seyler için o zaman tamam birşey denmez buna :ok: :ok:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Emre_ZA

Yeni açık arka tarafta resmen savaş var  :)
Bakalım 12 günde ne kadarı yetişebilecek..Bursa maçında herşey tam olmasa bile 30 Nisan'a tüm ince işçilik dahi bitebilir..

Bu arada, Bursa maçı için kolay geçer, 5 atarız, dizleri titrer yorumlarına katılmıyorum ve bu tarz yorumlar hiç hoşuma gitmiyor. 2 takım da bambaşka bir atmosfere çıkacak, temennimiz ve beklentimiz stadın bizi pozitif rakibi negatif etkilemesi..

İnanç ile ukalalığı karıştırmayalım ve biz önce Kasımpaşa maçına odaklanalım..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı TayfurU

ya stadın girişine vodafone logosu koymak çok saçma değil mi ? telefon bayisi gibi.

taraftarın oylarıyla vodafone arena logosu belirlenmişti o konsaydı keşke

Çevrimdışı sozkul

Seffafların dikiş izleri yamukmu olmuş?eski acikta takılanlar düzgündü.aceleye getirme terzi işi! :)

yamuk olmuş, kötü olmuş, aceleye geldiğinden yada malzemeyi kayıpsız kullanmak için öyle yapmışlardır..
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 17:37:18 sozkul ]

Çevrimdışı mylife1903

Yedek kulübeleri nerde diye haykırıyordu Pettemek, ben yeni statta olmayacak mıyım diye iki göz iki çeşme ağlıyordu mazlum...
Soyunma odaları nerde, aynalar nerde, saçlarımı nerede düzelteceğim diye haykırıyordu Cigano..
Ve ötelerden bir ses yükseldi, "Her şeyi en güzel şekilde yapmağa, yetiştirmeğe çalışıyoruz.. Pırlanta gibi çocuksunuz, yapmayın evaldım" diyordu Fikret Başkan..

İçeriden resim yok mu yahu :)i

Yedek kulubesi konusu derin. Mustafa pektemek ve ismail birbirine girmis. Mustafa pektemek isitmali ricaro koltuk istiyormus, ismail yok isitmali olursa ben kalkmam o koltuktan demis, quaresmada ricaro koltuklara karsi cikmis sanki her koltukta ismim yaziyor, moralim bozluyor, demis. Baskan suan fifa2017 heyetine mustafa pektemek animasyonunda kafaya sargi bezini kabul ettirmeye calisiyormus, en kisa zamanda kulube problemini holosko arti bir miktar paraya cozecekmis.

Yedek kulubeleri nerede? Ortasina merdiven yaptilar kulube arkasinin, projeden bir goruntusunyok mu kulubelerin

Çevrimdışı sozkul

bu yenı acık arkası kılıma unutesı pazarı gıbı kalmıyacak demı yok yaa ole kalmaz yok laa olurmu ole sey sacmalama dıın bana

Önüne demir ızgara koyarlar, hava alması lazım, başka çözüm düşünemiyorum maalesef, birde önünden geçerken pis bir sıcak üfler yazın, önünden geçmemek lazım.  :(

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

bu aksam saat 22 de tv 360 da telegol programina baskanimiz katilicakmis izlemek isteyenler icin hatirlatayim dedim.

Çevrimdışı Burak Akay

Fırat Günayer stadla alakalı çok güzel bir video hazırladım sizlere dedi tribün saha uzaklığı olsun herşey var bu gece paylaşacağını söyledi
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

klimalari aslinda unuttuk o koskoca stadin ic kismi nasil isinip soguyacak muhakkak bi yer de toplanmasi gerekiyordu klimalarin en iyi yerde orasi hepsi konfuktan sonra onleri kapatilir diye dusunuyorum delikli kapilarla olmasi gerekn bisey yapacak bisey yok
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı panic13

Yedek kulubesi konusu derin. Mustafa pektemek ve ismail birbirine girmis. Mustafa pektemek isitmali ricaro koltuk istiyormus, ismail yok isitmali olursa ben kalkmam o koltuktan demis, quaresmada ricaro koltuklara karsi cikmis sanki her koltukta ismim yaziyor, moralim bozluyor, demis. Baskan suan fifa2017 heyetine mustafa pektemek animasyonunda kafaya sargi bezini kabul ettirmeye calisiyormus, en kisa zamanda kulube problemini holosko arti bir miktar paraya cozecekmis.

Yedek kulubeleri nerede? Ortasina merdiven yaptilar kulube arkasinin, projeden bir goruntusunyok mu kulubelerin

"Yedek kulubesi nerede!" "YARABBİ!!!" "Yedek kulubesi nerede!" diye haykırıyordu Mustafa El-sakati. Çölleri, dağları yolları aşmış, Konstantiniye'ye varmış idi ama iki göz iki çeşme ağlıyordu. Ankrya ovasında uğradığı ulu adam cavcavi ilhan demişti ona "bu yol karanlık oğul, varma yaban ellere! seni kurda kuşa yem ederler! sana yazdığım muska da kafi gelmez yaralanmana!.." ama dinlememişti. gerçi, yol üzerinde Beşiktaş semtinde bir altın kuyusu bulup ömürlüğünü çıkarmıştı. ahrette iman ise, dünyada mekandı. keyfi gıcırdı ama değer miydi?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Ayberk

Bu camlar bu kadar kalitesizmi ya? bu gördüğüm ikinci buz olmuş cam

temperli cam değil mi bunlar  :alala:
Beşiktaş tek, siz hepiniz