Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5425103 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

:alala: mühendisler düşünemez sanırım bunu
insanları aptal iş bilmez gibi göstermekte gerçekten üstünüze yok.
gerçekten merak ettim bu yorumu düşünüptemi yaptın yoksa ben yazdım oldumu dedin
biz orda gecekondu yapmıyoruz.
yok anlamadığım daha takılmamış nasıl sabitleneceği belli değil nasıl içine sinmiyor
bir işin içine sinmemesi için önce yapılması lazım değilmi :alala:
gerçekten bir şeyi yazmadan biraz düşünün bence burayı onbinlerce kişi okuyor.

@Necmi abi senin insanları böyle azarlar tarzda eleştirilerin ve bekleyip belleyip had bildirir tavırların yüzünden ve her söylenene cevap vereyim derken insanların görüşlerini ve düşündüklerini kantardan geçirmeye çalışman yüzünden yıllardır istisnasız her gün takip ettiğim ve sevdiğim bu forumu senin hiçte mütevazı olmayan tavırların yüzünden şuan itibariyle terk ediyorum.herkes hakkını helal etsin.saygılarımla...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı carsikartali

Daha önce konuşulmadı diye biliyorum.Bizim stadda canlı yayın anlatımı için (kulbemi diyelim camekan mı diyelim bilemedim en iyisi loca diyelim) loca işaretlediğim yere mi yapılacak? Birde nasıl olacak acaba antalya stadında çok göze batıyor mesela.

Çevrimdışı Ensar

başkan 32-33bin kombine satıldı diyor.
kapasite için 43500-46bin arası rakamlar konuşuluyor.
en az 10 bin bilet olacak bursa tribünü de satılacakmış...
merak ettiğim şey mesela o biletler dağınık her yerde mi yoksa belli bi yerde mi ? mesela eski açık 3000 yeni açık 4000 gibi dağılım nedir bilen var mı ?
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı İhsan

sonunda aradığım yerden bir foto bulabildim engelliler  tribünün olduğu alan sanırım burası beton alanı baya geniş ve stadyum tribünleri ve zemin harika görünüyor bu açıdan

"Vodafone Arena Facebook hesabından alıntıdır"

Buraya mutlaka bir platform gelmelidir. Ayakta maç izlenirse görüşü kapatır
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Burak Akay

@ahmetx Abi o zamanlar burda ayrım var demiştim ya doğru görmüşüm o çıkış kapılarını sadece basına ayırmışlar
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

EDIT

Bir de sizin de dikkatinizi çekti mi? Kapalı-Yeni Açık arası tel örgü nerede? Hiç mi takılmamıştı orası yoksa sökmüşler mi?
 :alala:
[ Son Düzenleme: 28 Mart 2016, 14:21:13 tunca.ayyildiz ]

Çevrimdışı FARUK

@ahmetx Abi o zamanlar burda ayrım var demiştim ya doğru görmüşüm o çıkış kapılarını sadece basına ayırmışlar
Orası taraftar dolaşım alanına açılıyor ama blok numarası da belirtilmiş
Basın dolaşımı ek kat çıkılarak yapıldı ve üstteki yırtık oraya açılıyor

Çevrimiçi Necmi

karıncalar yuvalarının açık ağzının yönünü kıbleye göre yapacak kadar yaratılış harikaları mı yoksa evrimin tesadüfi sonucumu :alala:
evrim teorisi tartışması başlar mı buradan :evillol:
kim diyor onu :D her şeyi bir noktada getirip dine bağlamaya bayılıyorsunuz
karıncalar toprağı kuzeye yığar yuvalarının ağzı güneye bakar. yanlış hatırlamıyorsam buda
yuvanın en derin noktasına kadar hava alması için tasarlanmış doğal fan sistemi mühendislik harikası
bunu kapodakyada yer altı şehirlerindede görürüz yani kıbleyle falan ilgisi yok sizi kandırmışlar.
bu arada karıncaların alkol üretip içki içip sarhoş olduklarını biliyormusun yada sularını yaptıkları bir filtreden geçirdiklerini
daha doğrusu alkol demiyelimde bir tür böcek yetiştiriyorlarmış bunun salgısı alkollüymüş bunu keyif amaçlı tüketiyorlarmış.
yani karıncalara fazla güvenmeyin size su taşıyacak diye bazıları günahkar hatta hepsi günahkar diyebiliriz alkol çok eşlilik
ensest yani hepsi cehennemlik :evillol: @ahmetemre  :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

yine yanıldın @Burak Akay yanlardakiler taraftarlar için  :icool: 150 kişilik basın için 3 tane kapı ayırmazlar zaten.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı carsikartali

Hatta işaretledim yerin sol alt kısmında loca için çalışma başlamış sanki?

Çevrimdışı beşiktaşk

Suan stadin etrafi fena kalabalık cevre duzenleme eski açık arkada baya ilerlemiş. Oradaki giris kısmını yapiyorlar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı RevivaL

Şu ledler niye sadece bir yere yapıldı ki ?

Çevrimdışı Burak Akay

yine yanıldın @Burak Akay yanlardakiler taraftarlar için  :icool: 150 kişilik basın için 3 tane kapı ayırmazlar zaten.
Abi o kapılar basın tribünü tarafında kalmamışmı yan tribünden oraya nasıl geçicekler
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı İhsan

skorboarta göre statik mi yapilirmis boyle bi catida bunuda ilk kez duydum 2500 ton agiriligi hic bizey yok mus gibi uzerinde tasiyor arti 5000 ton ek yuk cekme kapasite var 3 tona mi statik yapacagiz :lol:

@Efe
Çatı, kedi yolu dahil mutlaka 3D olarak modellenmiştir.
Kedi yoluna ışklandırma, skorboard, kablo, rüzgar, deprem gibi yükler eklenmiştir. Eminim yürüyen yük, yani yeri belli olmayan yükler bile dikkate alınımştır (3d Görsel içim herhangi bir yere bazı şeyleri asmak, kedi yolunun bazı bölümlerde bakım için insan yığını vs. gibi).
Ayrıca statik hesapla kalınmadı tünel testi yapıldı.!!!

10x10m alana kar yağsa 7.5 ton yapar. Bu durumda skorbord nedir ki??

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Burak Akay

Yanılmış olabilirim abi ama ne biliyim bu sefer ordaki adam gider basın tribünüyle kaynatır yani ben olsam yaparım hakan gündoğarı falan görsem  :evillol:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Mehmet92

Şeffaf membran sanırım gözle görülen kısımlarda tek tek sayabiliceğimiz son iş,bir de skorbordlar var 2 parça takılmayan sonra stad bitti görünümüne kavuşuyor.

Çevrimiçi Necmi

Suan stadin etrafi fena kalabalık cevre duzenleme eski açık arkada baya ilerlemiş. Oradaki giris kısmını yapiyorlar.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

foto göndermezsen inanmam :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

EDIT

Bir de sizin de dikkatinizi çekti mi? Kapalı-Yeni Açık arası tel örgü nerede? Hiç mi takılmamıştı orası yoksa sökmüşler mi?
 :alala:
orası hiç takılmadı (alt taraf)
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cadavra

Mebran kaç oldu ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı blackeagle05

Abiler paylaştılar mı bilmiyorum ama bunlar 270 derece olacak ledler mi?

La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

Bu led panolar biraz küçük kalmadımı.. Alttan beton mu gözükecek acaba???

Çevrimdışı Burak Akay

Mebran kaç oldu ?

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
en son 7 takıldı belki şuan 8 olmuştur.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

burası planda food court olarak mı planlandı yeni açık alt orta kısım taraftar dolaşım alanı @Necmi , @FARUK

tekrar sormuş olayım gözden kaçtı galiba