Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479958 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı martin40

TFF bütün kulüplerin SIS'i seçme zorunlugu yapsin  :D

Çevrimdışı Tolga

Şu sıkıntılı günlerde çimi gördüm ya en azından bir parça mutlu oldum diyebilirim :)

Hayırlı olsun.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ddc1979

yav 21. yüzyılda bu nedir abi ya bu nedir nasıl bir ilkellik bu  :kop: :kop: :kop:
Bi Bursa'nın çim ruloların kalınlığına ve uzunluğuna bakın bide bizimkinin... Kalitenin farkına varırsınız.. Bursa stadı için söylüyorum Yalnız arkadaş kaç milyonluk yeni stad yapıyorsun saha için kullandığın işçilerin malzemenin kalitesine bak ... Yemin ediyorum gına geldi bu becerıksız Bürokrat tiplerin aldıkların kararlardan ..
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı TTurk

Çevrimdışı Efe

TFF bütün kulüplerin SIS'i seçme zorunlugu yapsin  :D
bu sahadan sonra hepsi seçebilir adamlar ışık hızında sıfırdan saha yaptı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Arkadaşlar ben çim yetiştirme ve serme teknolojileri bölümü mezunuyum kesinlikle çok iyi çim raad olun  :steamed: :lol:

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Onun Adı : Maskeli Holigan
Takımının hiç bir macını kacırmaz.
Deplasmandan deplasmana gider
Arada koltuga basma gibi degisik huyu vardır ama düsüncelidir ayakkabılarını cıkarır.
O iyi bir taraftar Maskeli gibi olun :D :D koltuga cıkmayı düsünen sivri zekalı tarfatarlarımız varsa en azından bu arkadası ornek alsnlar :D

Çevrimdışı Librarius

Sunu not edelim: Cim rengi veya goruntusu hakkinda yorum yapmayin, zira yanilirsiniz.

1. Cimler dogal ortamlarindan alinmis, uzun bir yolculuktan sonra buraya ulasmis.

2. Korunmasi icin ustune bazi kimyasallar eklenmis olabilir, ve toplanirken tozlanma oluyor. Bu yuzden cimin orijinal rengi ve goruntusu tam belirgin olmuyor.

3. Suan stadyuma serilirken yine tozlu ve pis bir goruntu icinde oluyor. Bu butun serilme islerinde olur.

4. serilme isi bittikten sonra, cimlerin sulanmasi, ilaclanmasi, hibritlerin cakilmesi ve cimlerin ideal boyutta kesilmesiyle orijinal goruntu ortaya cikacaktir.

5. SIS'e guvenin. Harika bir zeminimiz olacak insallah.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı sozkul

bassınlar ne güzel çim işte piknikte yapılır :) çimler şaka maka baya güzel halı gibi sağlam iş çıkardılar hibrit çaktılarmı avrupanın en sağlam sahalarından biri bizde olacak

Serme çimin yüksekliği ve çakılacak hibritin derinliği nedir @Efe, biliyor musun?

Çevrimdışı Oktay

Sunu not edelim: Cim rengi veya goruntusu hakkinda yorum yapmayin, zira yanilirsiniz.

1. Cimler dogal ortamlarindan alinmis, uzun bir yolculuktan sonra buraya ulasmis.

2. Korunmasi icin ustune bazi kimyasallar eklenmis olabilir, ve toplanirken tozlanma oluyor. Bu yuzden cimin orijinal rengi ve goruntusu tam belirgin olmuyor.

3. Suan stadyuma serilirken yine tozlu ve pis bir goruntu icinde oluyor. Bu butun serilme islerinde olur.

4. serilme isi bittikten sonra, cimlerin sulanmasi, ilaclanmasi, hibritlerin cakilmesi ve cimlerin ideal boyutta kesilmesiyle orijinal goruntu ortaya cikacaktir.

5. SIS'e guvenin. Harika bir zeminimiz olacak insallah.
merci

Çevrimdışı Efe

Serme çimin yüksekliği ve çakılacak hibritin derinliği nedir @Efe, biliyor musun?
çim 4.5 cm miş yanlış bilgi değilse 10 cm e yakında lif çakarlar heralde seyrettiğim programda o civardı uzunluğu liflerin yanlış hatırlamıyorsan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tangaz

@sozkul abi şu anki kalınlık çim+toprak 4,5 cm, çakılacak hibrit lifler 18-20 cm
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı martin40

Ahh Ahh, su canli yayin kamerasina hasret kaldik

Çevrimdışı sozkul

@sozkul abi şu anki kalınlık çim+toprak 4,5 cm, çakılacak hibrit lifler 18-20 cm

İlaç gibi forum, mutlaka bir bilen çıkıyor, insanı tembelliğe itiyor burası  :super:

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

@AdemG abiden gelenler. Teşekkür ederiz.

iPhone'umdan Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Ana  :photo: stada cimleri getiren kamyon Aydin Söke plakali  :ok:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı tangaz

İlaç gibi forum, mutlaka bir bilen çıkıyor, insanı tembelliğe itiyor burası  :super:

abi liflerin toplam boyu 20 cm olup 18 cm.si toprak içinde 2 cm.si ise yukarda olacak
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

başkanım burayı okuyorsan senden istirham ediyorum

stada çim işlemini seyretmek için giriş ücreti al çimi bedavaya getir

hem moralimiz yerine gelsin hemde kulup kazansın

Çevrimdışı burakkk1903

Bu çimleri sererken seren kişiler ayaklarıyla basıyor zarar verebilirler mi doğru bir şey mi bu
kardeşim oynayacak futbolcu eliyle basmıcak ya sonuçta çim alt tarafı ne olcak bişi olmaz 😂
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Erdem Çözer

kardeşim oynayacak futbolcu eliyle basmıcak ya sonuçta çim alt tarafı ne olcak bişi olmaz 😂

arkadaş haklı avrupalının aksine çimlere basmayınız tabelalarına alışkınız :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ebabil

Çevrimdışı Erdem Çözer

çimleri mümkün olduğu kadar az bekletmek için gece çalışıp bitireceklerdir.. sonra düzenlemeler yapılır pazartesi de hibrit başlar :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı YunusEmre

Bence hemen hibrit cakmazlar kök atmasıni beklerler.. Zaten 7 günde çakarlar...

Çevrimdışı tugozcan

Hadi insallah Bursa maciyla acilir. Bu da son Basaksehir ziyaretimiz olur. Amin.