Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483556 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat_

onu boşver ağ seriyorla ağ  :sevinc :ishock:
sizinde dikkatinizi cekmistir kirislerin uzerinde mavi branda gibi bi sey var onlarin icinde membran vardi diye hatirliyorum yani 39. membran zaten orda duruyor  :D

Çevrimdışı Efe

Dışarıdan çok çirkin görünecek o yapılar dış cepheyle uyumlu hale getirilmezse..
onlar işçiler için olabilir konteynırlar kalkacak galiba maç günü kötü görüntü olmaması için bu şekilde bi çözüm olmuş olabilir çünkü iç kısımdaki işler sürecek daha
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

stada giden olursa şu yeni açık arkasındaki metal konstrüksiyonlar ne için yapılıyor bi soruverin yahu  :bandit:
Cumartesi bi koşu gidip bakalım hem maçada gitmiş oluruz @ahmetx  :D

Çevrimdışı Efe

evet baylar bayanlar son 4 membran kaldı ağı da seriyorlar, şimdi hangi konuya takılacaz  :alala: :evillol:
şefaf mebranlar ve açılış tarihi tabiki  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

ısıtma an itibariyle yarıladı
Akşama kadar 39. membran serilse Cuma membran bitiyor.Isıtma'da Cuma günü bitecek gibi duruyor.Son durumlarla beraber 9 Nisan şansı halen yok mu  :alala: :alala:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

Cumartesi bi koşu gidip bakalım hem maçada gitmiş oluruz @ahmetx  :D
cumartesiye kalmadan İstanbullular halleder o işi . @İlhan abi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

evet baylar bayanlar son 4 membran kaldı ağı da seriyorlar, şimdi hangi konuya takılacaz  :alala: :evillol:
Ağ seriyolar ama şeffaf takılmayacağını nerden bilelim  :upto:

:evillol:

şefaf mebranlar ve açılış tarihi tabiki  :icool:
Şeffaflar günde 3 tane takılsa 14 günde bitiiyor ki başlama zamanıda önemli.9 Nisan küçük ihitmal gibi geliyor bana  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Efe

Akşama kadar 39. membran serilse Cuma membran bitiyor.Isıtma'da Cuma günü bitecek gibi duruyor.Son durumlarla beraber 9 Nisan şansı halen yok mu  :alala: :alala:
38 son olur ama 1 ağ çekiyorlar belki 1 ağ daha çekip yarın 2 serebilirler cumartesi akşama kadar mebranların biteceğini tahmin ediyorum :icool: pazarteside şefaflara başlarlar tabi stada gelmişse şeffaflar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı ibrahimktkc

Çevrimdışı Efe

Şeffaflar günde 3 tane takılsa 14 günde bitiiyor ki başlama zamanıda önemli.9 Nisan küçük ihitmal gibi geliyor bana  :bandit: :bandit:
açılış 30 nisan daha önce olmaz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iilkerr

Arkadaşlar çimler hafta sonu 11-18 tır arası Kapıkule'den geçmiş. Bilgi aldığım kişi iş yoğunluğundan tam hangi gün kaçta geçtiğini hatılayamadı. Ama 27 tır olmadığını emin olarak söyledi. Geçişte herhangi bir sıkıntı olmamış. Tırlar büyük ihtimal İstanbul'da ısıtma sistemini bekliyor. Haydi hayırlı olsun  :ishock: :ishock: :ishock:

yanlış anlaşılmasın o sayfada büyük resimler olduğu için arada kaldı gibi. görmeyen olmuşsa diye tekrar atayım dedim.

Çevrimdışı ensdndr

S.a beyler passolige 1-2 gun içinde basvursam antalya macına yetisirmii

LG-H960 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi başvuru yapın, akşamına maç olsa gidersiniz. Kartın fiziki olarak elinize geçmesine gerek yok. Maç günü stadyum önündeki passokart merkezlerinden kimliğiniz ile geçici kağıt biletinizi alabiliyorsunuz.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Efe

yanlış anlaşılmasın o sayfada büyük resimler olduğu için arada kaldı gibi. görmeyen olmuşsa diye tekrar atayım dedim.
bilgi güzel cumartesi sermeye başlarlar umarım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alparslan

38 son olur ama 1 ağ çekiyorlar belki 1 ağ daha çekip yarın 2 serebilirler cumartesi akşama kadar mebranların biteceğini tahmin ediyorum :icool: pazarteside şefaflara başlarlar tabi stada gelmişse şeffaflar :)
Yoğunluğumdan ancak bakabiliyorum @Efe fazla yazamıyorum. Günler önce eski açık paranoyasını ilk ben dile getirmiştim. Saçma bir paranoya belki ama hak ver bence. 40 cm mevzusuda saçmaydı. Eski açık çatı kuleleri geçerken tribünün kısa bırakılmasıda saçma sapan bir şeydi. Ama malesef bu saçmalıkları bize dayattılar. 4 membran açık kalacak deseler bile inanır hale geliyor insan bu saçmalıklardan sonra. Birde şu var. Ne geldiyse bu eski açığın başına geldi. Bir tane ağ serseler öyle bıraksalar olmazmıydı. Gittiler tam o noktada durup numaralı tarafından devam ettiler. Korku filmi yaşatmayı seviyorlar sanırım :D :D

Çevrimdışı oguzhan1310

Membran Cuma günü akşam biter.@Birisi şeffafların ayın 24'ünde geleceğini duymuş  :s20: :s20:

Çevrimdışı ozan062

güvenlik konusu hakikaten çok kapsamlı olmalı,,, tamam dev sutunlardan geçişleri kontrol ediyoruz ama bunun eski acıktan girişleri var hemen sagındaki yol girişinden yeni acıktaki tüneline peee tonlarca alan var ve hakikaten onemli bir konu

bakalım tahmin ediyorum resmi maçtan once bunun denemesini yapıcaklar yani buradaki tecrübelerle bence bazı revizyonlar gorucez yani bu sayfa bir kere daha açılabilir yani 9da bitebilir:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Mehmet92

Membranların serilip yapıştırılması 30 nisana kadar biter mi tamamen acaba?

Çevrimdışı Efe

Ağ seriyolar ama şeffaf takılmayacağını nerden bilelim  :upto:

:evillol:
şeffaf olma ihtimali % 0 :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Membranların serilip yapıştırılması 30 nisana kadar biter mi tamamen acaba?
nisan başı biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

şeffaf olma ihtimali % 0 :)
Hiçbir ihtimal 0 ya da 1 değildir
Kesinleşmiş olması gerekir  :evillol:

Neyse kurt düşer yine birinin içine şaka tabii   :tabe:

Çevrimdışı Efe

Membran Cuma günü akşam biter.@Birisi şeffafların ayın 24'ünde geleceğini duymuş  :s20: :s20:
cumartesi biter :evillol: bence şeffaflar gelmiştir belki o 24 ünde gelecekler 2. hatta 3. partidir ilk 10 tanesi gelsede yeter şimdilik 3-4 gün onları sererler geri kalanı 24 ünde gelsin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açık arkadan geçen olursa bi foto alalım mebranda ağda serilmiştir
Şampiyon Beşiktaş JK