Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479653 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

cidden az çekmediniz o (Hakaret Yasak)₂...

Bence yine süper atlattınız onun bıraktığı enkazdan. Biz ciddi kalkamazdık. Bizdeki dinozor liseliler olduğu sürece işimiz zor

Yalnız onu geçtim sizin Arena harbi muazzam. Yeri olsun , kendisi olsun tam seyircilik...

Dünyada top 10'a girer sadece yeri dolayısıyla. Şahşen bende merak ediyorum nasıl bir atmosfer olacak. Bizim Arena'nın dış cephesi falan iyi değil ama çok ciddi bir atmosfer oluyor dolduğu zaman. Akustik olayını çok iyi yapmış mühendisler. Bakalım sizinki nasıl olacak gerçi kutu gibi olduğu için şüphesiz iyi olur...

Sizin stadın kasesi çok iyi bencede sadece ara kat olayını daha estetik yapabilirlerdi.Bizim stadın akustik olarak şansı çoğu kişinin düşündüğünün aksine çatının  akustik membran olması olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

bu da olursa pes diyeceğim kesin bizi dikkate alıyorlar, unpixelled design generation next  :bandit:

Bu forumun gücü gerçekten hafife alınacak kadar az değil abi dikkate aldıklarına ben artık eminim.  Aynı bu font olmasa bile buna yakın bile yapsalar eskisinden 10 kat güzel duracak.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Abdurrahim S.

bu da olursa pes diyeceğim kesin bizi dikkate alıyorlar, unpixelled design generation next  :bandit:
Abi hazır gündeme gelmişken, twitterdan tekrar yazalım Rıdvan Akar'a. Senin tasarım gibi yapılsın :)

Çevrimdışı maluMechul

Benim de 7 ay oldu , bu kadar zor mu inceleme neyi inceliyorlar bu kadar. Umarım bir kenara sallayıp kaybetmemişlerdir.
2014 nisan 24 te verdim ben basvuru evraklarimi. Acele etmeyin beni bi bulsunlar. Size de sira gelecek.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Abi ekşi sözlükte bu sabah font değişecek diye yazan arkadaşla görüştüm ben. Söylediğine göre firma birden fazla değişik tasarım sunmuş yönetime. Yönetim bir kısmını reddetmiş. Hangisinin onaylandığını oda bilmiyor. Arkadaş reddedilenleri görmüş sadece. Senin tasarımı gönderdim. Adam senin tasarımı direk tanıdı zaten. Beşiktaşarena forumdaki tasarım değil mi bu dedi :D Oradan hiçbir çalışma direk alınmadı diye biliyorum dedi. Yani burayı sandığımızdan daha çok kişi takip ediyor bu bir. İkincisi aynısı olmasa bile mutlaka buradaki çalışmalardan ilham alıp yapacaklardır. Köşe düzenlemesinde olduğu gibi.
Hadi bakalım , güzel bir şey ortaya çıkar inşallah benim font dediğimizde zaten kulübün forma arkalarında ve kartal yuvası ürünlerinde kullandığı kendi fontu kulüp kendi fontunu düşünecektir elbette .  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Sizin stadın kasesi çok iyi bencede sadece ara kat olayını daha estetik yapabilirlerdi.Bizim stadın akustik olarak şansı çoğu kişinin düşündüğünün aksine çatının  akustik membran olması olacak.
Aynen. Membranlar büyük rol oynayacak. Umarım yönetiminiz aceleye getirdiği için bazı işleri yarım yamalak bırakmaz. Daha stadın çevresinde çok iş var gibi. Bilmiyorum pek analamam ama şurda ligin bitmesine 2 ay falan kaldı. Bitirebilirler mi 2 ayda? Muamma...

Çevrimdışı yigitcan1903

Yeni üyelikler konusunda pek istekli değiller, ne kadar yeni üye o kadar kontrol kaybı

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Abi hazır gündeme gelmişken, twitterdan tekrar yazalım Rıdvan Akar'a. Senin tasarım gibi yapılsın :)
ben yazmıştım sizde yüklenin mire de yazalım anlaşılan onlar de belirleyici bu konuda .

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

vidyo 14 sn sürüyor tekerin dönüşünden 100 cm gibi mesafe aldığı anlaşılıyor. 4 boru aynı anda çekildiğine göre 1 mye yakın bir mesafeyi katediyor. 110 metre toplam çim alanı desek. 111 kere gidecek traktör. Düz hesap 110 olsun.

70 metre eni 14 sn * 70 ile geçeceğini varsaysak 110 sefer de 107800 sn sürmesi lazım. 1797 dk veya 30 saat eder. 9 saat mesai yapsalar 3,3 gün ediyor.

eyyorlamam bu kadar.

Sametten duyduk geçmiş olsun Allah acil şifalar versin Tayfun abi :D

Çevrimdışı ahmetx

Aynen. Membranlar büyük rol oynayacak. Umarım yönetiminiz aceleye getirdiği için bazı işleri yarım yamalak bırakmaz. Daha stadın çevresinde çok iş var gibi. Bilmiyorum pek analamam ama şurda ligin bitmesine 2 ay falan kaldı. Bitirebilirler mi 2 ayda? Muamma...

Çok bir şey kalmadı artık eski açık arkası ve çevre düzenlemesi var onlarda zamanla hallolur , sezon açılışına bir şey kalmaz .

Çevrimdışı mülkübey

Beşiktaş JK yazısının değişmesine çok sevindim .İlk ortaya çıktığı zaman da mesajlarımda da yazmıştım. Cılız birşey olmasın oturaklı olsun. Aslında yonetim tarafindan sayi 2 ye 3 e dusurulup anket yapılsa muhteşem olur
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Abdurrahim S.

ben yazmıştım sizde yüklenin mire de yazalım anlaşılan onlar de belirleyici bu konuda .
Twitter'dan Rıdvan abiye yazdım. Maçtan sonra da Mir e yazarım. Umarım değiştirirler

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı mülkübey

2014 nisan 24 te verdim ben basvuru evraklarimi. Acele etmeyin beni bi bulsunlar. Size de sira gelecek.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hayırlısı olsun ne diyelim
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çok bir şey kalmadı artık eski açık arkası ve çevre düzenlemesi var onlarda zamanla hallolur , sezon açılışına bir şey kalmaz .
o zaman hayırlısı neyse o olsun diyelim

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Hasankavraz

Borular döşenirken aynı anda kapanıyor mu 😕

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşlem fotoğrafa göre sağdan sola doğru gidiyor yani henüz düz  gördüğümüz alana ısıtma boruları döşenmedi. Boruların ucu belli bir derinliğe daldırılıyor ve kumun altından çekiliyor. Daha sonra üzeri düzlenecek ve çim serilecek.

Çevrimdışı Efe

bu ne hiz hacı cim yarin gelse ertesi gun serecekler boyle giderse :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hasankavraz

İşlem fotoğrafa göre sağdan sola doğru gidiyor yani henüz düz  gördüğümüz alana ısıtma boruları döşenmedi. Boruların ucu belli bir derinliğe daldırılıyor ve kumun altından çekiliyor. Daha sonra üzeri düzlenecek ve çim serilecek.
Dediğin gibi sağdan sola gidiyor benim dediğim o değil yani borular üstte gözükmüyor altta kalmış kapatılıyor dediğim oydu Sağol bilgiler için :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx