Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479804 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tayfunyasar

vidyo 14 sn sürüyor tekerin dönüşünden 100 cm gibi mesafe aldığı anlaşılıyor. 4 boru aynı anda çekildiğine göre 1 mye yakın bir mesafeyi katediyor. 110 metre toplam çim alanı desek. 111 kere gidecek traktör. Düz hesap 110 olsun.

70 metre eni 14 sn * 70 ile geçeceğini varsaysak 110 sefer de 107800 sn sürmesi lazım. 1797 dk veya 30 saat eder. 9 saat mesai yapsalar 3,3 gün ediyor.

eyyorlamam bu kadar.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Efe

vidyo 14 sn sürüyor tekerin dönüşünden 100 cm gibi mesafe aldığı anlaşılıyor. 4 boru aynı anda çekildiğine göre 1 mye yakın bir mesafeyi katediyor. 110 metre toplam çim alanı desek. 111 kere gidecek traktör. Düz hesap 110 olsun.

70 metre eni 14 sn * 70 ile geçeceğini varsaysak 110 sefer de 107800 sn sürmesi lazım. 1797 dk veya 30 saat eder. 9 saat mesai yapsalar 3,3 gün ediyor.

eyyorlamam bu kadar.
cumartesiye çim döşemeye hazır olur ama çim yetişecekmi bakalım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

eyyorlamam bu kadar.
:ph34r: :ph34r: :ph34r:

Çevrimdışı SDemirsoy

eyyorlamam bu kadar.
abi naptın sen  :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

eyyorlamam bu kadar.

:oha: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı VodafoneBesiktas

ulkenin en cok ziyaret edilen spor sitesi istanbulun gobegindeki stadimizi vodafone arenada son asama diyip gosterdigi fotografa bakar misiniz ?

http://www.ntvspor.net/foto-galeri/vodafone-arenada-son-asama/4

Sonra gel art niyet arama adam 7-8 gun oncesinin fotograflarini paylasiyor. Milletin algisini bozuyolar.

bu gene iyi. Aspor stat bitmek üzere zemine geçildi diye haber yapıyor bi bakıyosun daha çatı kalkmamış 1 sene önceki görüntüler dönüyo. Herkes takip etmiyo sonuçta nerden bilecek adam stadın ne halde olduğunu.

Çevrimdışı Efe

şu eski açık tarafından güncel foto atabilecek yok mu oralardan geçen  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

anlasılan dolu dolu 40 iş günü çalışma var şampiyonluk yarısında olursak osmanlı macında acılır sampiyonluk giderse açılmasına gerek yok tam anlamıyla ağustosta açılır
En kötü 30 Nisan'daki Kayseri maçıyla açılır stat :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deadam

eyyorlamam bu kadar.

İş bu kafayı seviyorum ben
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Nerdeyse butun forum 9 Nisan veya 30 Nisan diyor.Biri çıkıp Osmanlı maciyla açılır diyor şaşırmamak elde değil.😠😠
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Deadam

Kongre kartallarına bir sorum olacak konu dışı, Üyelik başvurumu yapalı 1 yılı geçti ne zaman onaylanacak yeni üyelikler bilginiz var mı?
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı SDemirsoy

Kongre kartallarına bir sorum olacak konu dışı, Üyelik başvurumu yapalı 1 yılı geçti ne zaman onaylanacak yeni üyelikler bilginiz var mı?
kulübü arayıp sor abi

Çevrimdışı aydemir17

Çevrimdışı Deadam

kulübü arayıp sor abi

Sordum sallıyorlar yönetimde falan diye arka planda bir nedeni var ama bilemiyorum. Refere olan arkadaşın iş yoğunluğundan başkanla görüşmeside mümkün değil.

Çevrimdışı tayfunyasar

konu dışını uzatmak gibi olmasın ama klübü sık sık aramak lazım. bekleyen çok üyelik olduğu dilllendirilmişti. 650 gibi bir rakam okumuştum ama forumdan mıydı tam hatırlayamıyorum. Ödemem şu tarihte alınmıştı ama üyeliğim onaylanmadı filan diye sıkışıtırınca bazen dosya öne almaca oluyor.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı İlkem1903

Nerdeyse butun forum 9 Nisan veya 30 Nisan diyor.Biri çıkıp Osmanlı maciyla açılır diyor şaşırmamak elde değil.😠😠
şaşırılcak ne var bunda daha cimler gelicek serilicek zeminin oturması var şeffaf membranlar var içerideki işler var 9 nisan açılması imkansız gibi artık en iyi ihtimal kayseri maçıdır

Çevrimdışı capo di capi

Belli olmuyor. Ben 2 sene bekledim.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimiçi Savaş

eyyorlamam bu kadar.
Yemin ederim kırdık kafayı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Gorgaze

yeni açıkla numaralı arasındaki küfekilerin ara boşluklarında siyah demir gibi bir şeyler çekilmiş !
10 sayfa geriye gittim ama kimse bir şey yazmamış bilgisi olan var mı?
malum sitenin 15. ve 16. fotolarında dikkatimi çekti.
Süleyman Seba Fulya Projesi Beşiktaş’ın geleceğidir. Ne yazık ki “Ahmet Dursun Seba gitsin” projesi ile el değiştirmiştir. Fulya projesi ben Beşiktaşlıyım diyen herkesin, yarınlar için sahip çıkması gereken en büyük meselesidir.

Çevrimdışı ddc1979

ALINAN Son karar ile Kapalıdaki BEŞİKTAŞ JK yazısının fontu değişecek arkadaşlar.. Hayırlı olsun :)
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ALINAN Son karar ile Kapalıdaki BEŞİKTAŞ JK yazısının fontu değişecek arkadaşlar.. Hayırlı olsun :)
Güzel bi haber. Hiç bir şeye benzemiyordu modernlikten uzak, ruhsuz bir Beşiktaş yazısıydı. Umarım Ahmet'in belirttiği şekilde yapılır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

hangi font olacak peki ? @ddc1979
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

yeni açıkla numaralı arasındaki küfekilerin ara boşluklarında siyah demir gibi bir şeyler çekilmiş !
10 sayfa geriye gittim ama kimse bir şey yazmamış bilgisi olan var mı?
malum sitenin 15. ve 16. fotolarında dikkatimi çekti.
Dış taraftaki reklam duvarımı diyim tam adını bilmiyorum onun arka kısmı çıkmış orada demir yok yani.Sitedeki 38. fotoya bak daha yakını  :ok: