Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5482408 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı levent21

[ Son Düzenleme: 15 Mart 2016, 15:29:45 levent21 ]

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

Videoda traktörün arkasındaki aparat hem kanal açıp, hem de ısıtma borularını mı döşüyor diyorsunuz?

Bana sadece kanal açılıyor gibi geldi. Önce kanal açılıp ardından ısıtma sistemi boruları döşenecek gibi.
borularıda çekiyor iyi izle  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Videoda traktörün arkasındaki aparat hem kanal açıp, hem de ısıtma borularını mı döşüyor diyorsunuz?

Bana sadece kanal açılıyor gibi geldi. Önce kanal açılıp ardından ısıtma sistemi boruları döşenecek gibi.
hayır borularıda çekiyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

güzide medya böyle bir haber yapmış çimler 19 mart açılışla serilecek gibi aslı var mıdır? :steamed: http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/03/15/vodafone-arenada-son-dakika-gelismesi-476076/
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Deadam

Kum iyice sıkıştırıldığı için sabitlemek için ekstra aparata gerek olmaması lazım zaten sık aralıkla çekiliyor aralarda 1 -2 c llik kaymalarda sorun teşkil etmeyecektir.

Borular döşendikten sonra önce test yapılır akar kokar birşey var mı diye sonra tekrar sıkıştırılıp çim serilir üzerinde sıkı çalışmaya çim serilmesi dahi 1 haftada bile bitebilir. yani 19.03 te sembolik olarak açılış ilk çim katmanın serilmesi işlemi hayal değil.

24 .03 te çim serilmesi tamamlanırsa vodafonela yapılacak görüşmeye müteakip 09.04 te mabedin ilk resmi maçına ev sahipliği yapması tff belediye, il güvenlik kurulunun iznine bağlı.
Tahminimce her halukarda 30.04 te kesin maçımızı evimizde oynarız. o zamana kadar çimde, camda koltuklarda hepsi oturmuş olur %90 mabedin inşaatı tamamlanmış olur.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı Efe

Bayağıda derinden çekiyor hortumları. makine hibrit çakınca horumtalara denk gelir mi endişesi de kalmadı artık. zemini daha fazla yükseltmezler sanırım.
eğer bu kum çim kumuysa yükseltmeyecekler değilse 1 katman daha atılacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar, o degilde, fransizlar bayildi stadiniza  :icool:

Çevrimdışı harund1k3

eğer bu kum çim kumuysa yükseltmeyecekler değilse 1 katman daha atılacak

Bundan sonra bir katman daha yok efe ısıtma sistemleriyle bittikten sonrası yeşil artık :)

Çevrimdışı ahmetx

1903 koltukları takılacak , koltukların kutuları çıkarılmış kapalı alta atılmış.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Videodan fotoğraf çekip sahibini belirterek paylaştım fakat Eray abi ben çekmişim gibi beni etiketleyerek paylaşmış kimin kuzeniydi burada hatırlamıyorum ama emeğe saygısızlık en nefret ettiğim şeydir Eray abiyede belirttim durumu bilgisi olsun. Eline sağlık bu güzel haberi bizlere ulaştırdığı için. :ok:
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı okkybjk

bir arkadaş geçen haftalarda bir video paylaşmıştı. 4 çatallı L şeklinde tırpan gibi birşeyler var makinanın ucunda. Boruları bu uçlara takıyorlar ve makina bunları sererek ilerliyordu..

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Deadam

1903 koltukları takılacak , koltukların kutuları çıkarılmış kapalı alta atılmış.

1 DMC kaçsantimdi saha o kadar yüksek gözüküyor. borular çekildikten sonra 1 DMC birim kadar kenarlara eğimli malzeme dökülecektir.
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı KUMANOVALI

Stadyumun "ELİT" kategoride olması yeterli.
Elit kategoriyi belirleyen kriterler; basın çalışma alanı, soyunma odaları, VIP kapasite, otopark, aydınlatma, engelli alanı, tuvaletler gibi noktaları kapsıyor.

ELİT değerlendirmesinde, kapasite alt sınırı 30bin kişi.

Following conditions are necessary to be an UEFA Elite Stadium (what was before classified as UEFA Fourth-Category Stadium):

• Stadium must be all-seated and have a minimum capacity of 30,000;
    The playing surface must either be natural turf or FIFA-licensed artificial turf;
    The playing surface dimensions must be 105 meters in length and 68 meters in width;
    The dressing rooms must seat at least 25 people;
    The substitute benches must seat at least 13 people;
    Stadiums must have CCTV both inside and outside and a ‘Security Control Room’;
    There should also be a separate ‘Doping Station’, ‘Delegate’s Room’ and ‘First Aid Room’;
    Must provide seating for at least 1500 VIPs and 200 journalists;
    There must be at least three TV studios within the Stadium;
    The floodlights must light the pitch to an luminance of at least 1400 lux
[/i]

dostlar

Türkçe meailini yazarmısınız..
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar, o degilde, fransizlar bayildi stadiniza  :icool:
stadımıza demen lazım seninde stadın  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sfr03

Çevrimdışı ahmetx

:steamed: :steamed: :steamed: Hele bi bulusalim abi, hesabini soracam  :D :iblush:
Kusuruma bakma Tr de Gs lilere Fransızlar diyorlarda liseden dolayı  :D

Çevrimdışı RevivaL

Çevrimdışı Emre.Guler

Abi bu ne ? boş buldukları her yere çelik konstrüksiyon doldurdu adamlar bizim projede peyzaj olan per yer çelik konstrüksiyon oldu

Çevrimdışı AngryEagle

dostlar

Türkçe meailini yazarmısınız..
Memnuniyetle, buyrunuz;

UEFA Elit stadyumu (ki daha önceden 4.kategori olarak adlandırılırdı) olabilmek için, aşağıdaki şartları sağlamak gereklidir.

Stadyumun tamamı oturma düzenine sahip ve minimum 30bin kişi kapasiteli olmalı.
Oyun alanı doğal veya FIFA sertifikalı yapay çime sahip olmalı.
Oyun alanının ebatları 105x68 metre olmalı
Soyunma odaları koltuklu ve en az 25er kişilik olmalı
Yedek kulübeleri koltuklu ve en az 13er kişilik olmalı
Stadyumda içeride ve dışarıda CCTV (güvenlik kameraları sanırım) olmalı ve bir güvenlik kontrol odası bulunmalı.
Doping kontrolü, temsilciler odası ve ilk yardım için ayrı ayrı odalar bulunmalı.
VIP için en az 1500 koltuk ve basın için en az 200 koltuk olmalı
Stadyumun içinde en az 3 TV Stüdyosu bulunmalı
Sahayı aydınlatacak olan aygıtlar en az 1400 lux 'luk güçte aydınlık vermeli